Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Évindító Blues Company Klub - Zúzda rock Kert (2014.01.17.) \

Évindító Blues Company Klub - Zúzda rock Kert (2014.01.17.)A kezdetekben képviselt tradicionális blues világából kilépve a hangzását rock felé terelő, Blöró szövegírói képességeinek kibontakozást is biztosító Blues Company nyugodtan birtokolhatja a ’Hazánk Legnépszerűbb Motoros Zenekara’ címet. Már a nagy áttörést is rendhagyó módon élte meg a banda, legyen szó az egykori csongrádi vagy siroki fellépésről, azóta lettek egyre inkább a motorostalálkozók kihagyhatatlan szereplői. Lemezfelvételhez az egyre növekedett rajongótábor unszolására kezdtek, így lettek átültetve fizikai formába is a mára már klasszikusok, mint pl. a Magyarország-Motorország, a Sördal, Klárika, A börtön ablakába’ s minden idők legnagyobb Blues Company-slágere, a Kispirics. A zenekar idei első fővárosi fellépésére január 17-én kerül sor, mely alkalommal a repertoárját Hobo munkásságára építő Halálapa Blues Band és a csendesebb megoldást – tiszta zenei élményt előtérbe helyező Hit The Road Band Acoustic társaságában állnak színpadra, majd a koncertek után hajnalig felvételről pörög tovább a zene.

Január 17. (péntek) – Évindító Blues Company Klub
Fellépők: Blues Company, Halálapa Blues Band, Hit The Road Band Acoustic
Belépő: 990Ft (éjféltől ingyenes)
Kezdés: 20.00

https://www.facebook.com/events/560289014048068/

Blues Company
A kezdetekben képviselt tradicionális blues világából kilépve a hangzását rock felé terelő, Blöró szövegírói képességeinek kibontakozást is biztosító Blues Company nyugodtan birtokolhatja a ’Hazánk Legnépszerűbb Motoros Zenekara’ címet. Már a nagy áttörést is rendhagyó módon élte meg a banda, legyen szó az egykori csongrádi vagy siroki fellépésről, azóta lettek egyre inkább a motorostalálkozók kihagyhatatlan szereplői. Lemezfelvételhez az egyre növekedett rajongótábor unszolására kezdtek, így lettek átültetve fizikai formába is a mára már klasszikusok, mint pl. a Magyarország-Motorország, a Sördal, Klárika, A börtön ablakába’ s minden idők legnagyobb Blues Company-slágere, a Kispirics.
https://www.facebook.com/pages/Blues-Company/145094472186289

Halálapa Blues Band
A Halálapa Blues Band feltett szándéka, hogy nagy kedvence a Hobo Blues Band dalait játssza saját és barátai örömére, emellett saját szerzeményeit is a nagyérdemű elé tárja. Mi a célunk? Lopni soha! Azért játszunk Hobo dalokat, mert szeretjük! Mert olyanok a gondolatai, olyan a zenéje, ami a szívünkből szól és mi zenészek vagyunk, akik csak olyat tudnak adni, ami a szívükből szól. Ilyen ez a nagy lelki találkozás. Saját dalok? Naná! Az is kell, hogy megmutassuk: nem csak másolni, alkotni is képesek vagyunk és ki tudja... Talán még Neked is tetszeni fog!
A zenekar:
Vörös Belián - basszusgitár
Bancsi Zsolt - dob
Rakonczai Kristóf - gitár
Molnár 'Rossz' Feri - ének
https://www.facebook.com/HalalapaBluesBand

Hit The Road Band Acoustic
2010 nyarán volt az első közös zenélés egy helikopter leszállóhelyen valahol a város felett. Mondhatjuk azt is, hogy ekkor alakultak. A 2013-as évben formabontás következett be, és akusztikus karrierépítésbe fogtak, mégpedig kézzel-lábbal, ezáltal komplett zenekari hangzást érve el. Igen ének, gitárok (kézzel), dobok (lábbal) egy időben! Amennyiben nem hiszed el, járj utána!
A felállás:
Berke Gábor - ének, gitár, basszusgitár, dob.
Takács Attila - ének, gitár, egyéb ütőhangszer.
https://www.facebook.com/HTRBAcoustic

http://www.zuzdarockkert.hu
http://www.facebook.com/ZuzdaRockkert

A változás jogát fenntartjuk!

Szapy - 2014-01-11 (12:36)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat