Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Madesen Modell

Tavaszi Rockfesztivál

Hey Ho! Let’s Go!

Rómeó Vérzik

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Royal Hunt

[Tovább...]
VII. Hűség Napi Rock Est - Sopron: Hangár (2013.12.14.) \

VII. Hűség Napi Rock Est - Sopron: Hangár (2013.12.14.)A hagyományokhoz híven, iIdén is megrendezésre kerül Sopronban a Hűség Napi Rock Est immáron hetedik alkalommal. Helyszín is változatlan, ezúton is a Hangárban lesz! Fellépők: Beatrice, Hungarica, Romonatikus Erőszak és az RPG! Kapunyitás 18:30. Jegyár: 1990,- Ft elővételben, helyszínen: 2490,-Ft!

[Tovább...]

szandra1226 - 2013-11-19 (19:33) Hozzászólások: 0
Wasabi Kht - Megjelent az első lemez \

Wasabi Kht - Megjelent az első lemez

A jazz-punk-rock hármas bűvöletében élő, idén három éves formáció, a Wasabi Kht. eddigi termésének legjavából választva elkészítette első lemezét, amihez rögvest egy klip is társul. Tizenhárom remek nóta sorakozik a Wasabi Kht. formáció első, most megjelent hanghordozóján. A zenekar eddigi fennállásának szerzeményeiből válogatott, mint ahogy elmondták: „személyes kedvencek és azok a dalok kerültek a korongra, melyek már koncerteken bizonyítottak.” A lemez készítésénél nagy segítsége volt a zenekarnak Schram Dávid, aki amellett, hogy levezényelte a dobfelvételeket Válik László stúdiójában, masterelte is az anyagot és a keverési munkálatoknál is besegített Nagy Gábornak, a zenekar dalszerző gitárosának. A dalok szövegeinek túlnyomó részét továbbra is Nelli, a zenekar énekesnője jegyzi, a zenei részek megalkotásában pedig mindenki hozzátette a maga dolgát, a két fő dalszerzőn, nagy Gáboron és Hajdu Nellin kívül. Mostantól tehát elérhető a lemez, rajta a Wasabi Kht. eddigi termésének legjava „élő”, már-már koncertet idéző hangzásban. A lemezhez elkészült az első klip is, mely a Hangulat Bisztró című dalból született. A dalfilm egy 70-es évek bábfilmjeit idéző stop motion klip, melyet Rugli Péter fényképezett, és a zenekar basszusgitárosa, Hain Réka vágott. „Jó hangulat-röviden ennyi jellemzi a klipet” – mondják a készítők. A zenekar most egy hétállomásos lemezbemutató turnéra indul, melynek állomásai Győr, Miskolc, Budapest, Paks, Szeged, Kecskemét és ismét Budapest lesz.

http://www.youtube.com/watch?v=SGqkDnPiU7o
http://www.youtube.com/watch?v=AnvqHQyCmmY

pingwin - 2013-11-18 (19:53) Hozzászólások: 0
Okkult varázslat - Yuk (2013.11.21) \

Okkult varázslat - Yuk (2013.11.21)

November 21-én egészen különleges koncert lesz a Kék Yukban: őszi Európa-turnéjának egyik állomásaként Budapestre érkezik a pszichedelikus, okkult ősrockot játszó svéd YEAR OF THE GOAT. Olyan neveket is gyakran szokás emlegetni velük kapcsolatban mint például a Pentagram a Black Sabbath vagy a Wishbone Ash. A csapat 2012 végén jelentette meg debütáló nagylemezét az “Angel’s Necropolis -t, amely szakmai és közönségi fogadtatása alapján azonnal az okkult rock és extrém metal élvonalába emelte őket. A Német Metal Hammer nemrég megtartott éves íjkiosztóján a lemez az Év debütáló albuma címet nyerte el. A hazai oldalt a szintén nagyon erősen okkult töltetű Svoid erősíti. Semmiképpen nem javasolt kihagyni az év talán legkülönlegesebb hangulatú szeánsznak is beillő koncertélményét! 2013.Nov 21. Bp – YUK 1032.Bp.Fényes Adolf utca 28. Belépő kizárólag a helyszínen kapható 3500HUF

https://www.facebook.com/events/210658042441732/?fref=ts



pingwin - 2013-11-18 (19:32) Hozzászólások: 0
Rocközön - BackStage (2013.11.21) \

Rocközön - BackStage (2013.11.21)

November 21-én, csütörtökön este 19 órától igazi rocközön szakad a Városliget-fasori klub közönségére a HH Booking jóvoltából. A Hajnal Gábor és Hartmann Zoltán által jegyzett koncertszervező, manager és média- promoter cég árasztja el a klubot a rock különböző stílusait képviselő előadókkal. A WÉGSŐ CSAPÁS 2oo7 óta létezik, azóta kiadtak egy remek lemezt a Warner Magneotonnál " Tánc a lét szélén" címmel és sok-sok emlékezetes bulin játszották táncolós, dallamos, lendületes punk-rock dalaikat, amelyeknek egyik erőssége a hallatlanul igényes, szinte költészet értékű szövegvilág.

[Tovább...]

pingwin - 2013-11-18 (19:32) Hozzászólások: 0
Children of Bodom - Halo of Blood lemezbemutató (2013.11.22) \

Children of Bodom - Halo of Blood lemezbemutató (2013.11.22)

Halo Of Blood című új lemezét hozza november 22-én Budapestre a Children of Bodom. A lassan két évtizede működő finn extrém metal csapat ezúttal is a Petőfi Csarnokban játszik, ahol a lengyel Decapitated és a finn Medeia is szerepel ezen az estén.Néhány suhanc mulatságaként indult a kilencvenes évek elején az a zenekar, mely 1997-ben egy csapásra tört be a legismertebb metal csapatok közé. A sikerhez sok tényező járult hozzá a Children of Bodom esetében: a jól eltalált névválasztás (egy máig megoldatlan finnországi gyilkossági esetre utal a Bodom gyermekei kifejezés), és a következetes, azóta megtartott arculat is ezek között van: a minden lemezborítón szereplő kaszás alakja már annyira hozzátartozik a csapathoz, mint az Iron Maidenhez Eddie figurája.

[Tovább...]

pingwin - 2013-11-18 (15:44) Hozzászólások: 0
Depresszió, Subscribe, Leander Rising, Ektomorf, Bloody Roots, Sunset - Közös koncert a Pecsában (2013.11.23) \

Depresszió, Subscribe, Leander Rising, Ektomorf, Bloody Roots, Sunset - Közös koncert a Pecsában (2013.11.23)A tavalyi év rendkívül sikeres Depresszió / Road / Alvin és a mókusok együttműködése és két teltházas Petőfi Csarnok koncertje után idén még nagyobb szabású rendezvénnyel jelentkezik a Hammer Concerts stábja november 23-án a a Petőfi Rendezvényközpont névre átkeresztelt városligeti csarnokban. A tavalyi háromután idén öt kiemelt fellépő fogott össze, hogy erre az estére modern metal arénává változtatssák a legendás koncerthelyszínt. A Depresszió az októberi HammerWorld magazin mellékleteként megjelentetett “Csak A Zene” speciális albummal járja az országot. A CD-n 14 dalból összeállított alapos koncert válogatás, a zenekar mai, frissebb hangzású megszólalásával valamint 2 teljesen új dal is található. A címadó dal rendhagyó klipje mellett folymatosan kerülnek fel a dalok a zenekar hivatalos csatornájára így hamarosan a teljes album hozzáférhető lesz a videómegosztón és kedvező áron CD-n továbbra is beszerezhető a koncerteken.

[Tovább...]

Olavi - 2013-11-17 (21:58) Hozzászólások: 0
Soilwork - Lemezbemutató koncert a Club202-ben (2013.11.21) \

Soilwork - Lemezbemutató koncert a Club202-ben (2013.11.21)A modern svéd metal zászlóshajója, a Soilwork tér vissza november 21-én Budapestre, hogy bemutassa legújabb, The Living Infinite című dupla albumát. A svédeket a nemrég átalakult felállást elnyerő norvég zenekar, a Keep Of Kalessin kíséri el a budapesti Club 202-be. A Soilwork új magasságokba emelte a kortárs metal zenét - ezt így gondolja a legendás Rob Halford is a Judas Priestből, aki egy interjúban az új évezred figyelmet érdemlő bandái közé sorolta őket. A Soilwork remek példa arra, hogy igenis van fejlődés a metal műfajon belül: a dallamos és a progresszív metal stílusjegyeit keverő egyedi hangzásukkal hatalmas rajongótábort tudtak összegyűjteni, s így az amúgy igen népes svéd metal szcéna egyik legismertebb képviselőjévé váltak.

[Tovább...]

Olavi - 2013-11-17 (21:19) Hozzászólások: 0
25/4 - Egy alternatív jubileum (2013.11.29) \

25/4 - Egy alternatív jubileum (2013.11.29)November végén 25/4 elnevezéssel „alternatív születésnapot” tartanak a budapesti ShowBarlangban. A különleges underground zenei eseményen az 1990-es évektől különböző formációkban együttmuzsikáló zenészbaráti társaság „lépteti a lelkeket a lajtorján”. Jubileumi, múltba tekintő, de egyben aktuális koncertre kerül sor 2013. november 29-én (pénteken) 20 órától a fővárosi ShowBarlangban (1095 Budapest, IX. kerület, Soroksári út 58.). A 25/4 nevű különleges zenei rendezvény az 1988-tól, azaz huszonöt esztendeje többféle felállásban közösen muzsikáló zenészek összegző előadása, mi is történt az eltelt negyedszázad alatt.

[Tovább...]

Olavi - 2013-11-17 (20:53) Hozzászólások: 0
Aurora lemezbemutató és CAFB - Punkmulatság a Budakalászi Rockházban \

Aurora lemezbemutató és CAFB - Punkmulatság a Budakalászi Rockházban30. jubileumát ünnepli a a jól ismert győri punkegyüttes. Az Aurora kerek évfordulójára tervezett turné egyik állomása a frissen nyitott budakalászi KKMH Rockház-beli punkmulatság lesz, az ugyancsak nagy múltra visszatekintő CAFB zenekar társaságában november 16-án. A közös buli egyúttal a három évtizedes Aurora lemezbemutató koncertje is lesz. A november 16-i eseménynek helyet adó Rockház amúgy egy teljesen új kezdeményezés a budakalászi művelődési házban. A havonta egyszeri alkalomként szervezett koncertsorozat a szervezők régi vágya volt, már befutott és feltörekvő zenekarokkal visszahozni a hangos rockkoncerteket a mindennapokba. Ahogy elmondták, a fiatalok kulturált szórakozása a cél. Ehhez a célhoz járul hozzá jövő szombaton az Aurora és CAFB párosa, valamint december 14-én a Hollywood Rose zenekar és a Tankcsapda egykori előzenekara, a Rocken Dogs csapata is.

[Tovább...]

Szapy - 2013-11-16 (16:28) Hozzászólások: 0
Junkies - Új klipp, szünet előtti nagy buli (2013.12.13) \

Junkies - Új klipp, szünet előtti nagy buli (2013.12.13)A Junkies focis videóklipet forgatott legutóbbi albuma egyik dalához. A Frizura klipjében a zenekar megalázó vereséget szenved egy ismert emberekből álló csapattól. A vicces, fricskázó stílusú dalt élőben is lehet hallani a vidéki klubkoncerteken, illetve a féléves szünet előtt Budapesten utoljára december 13-án a Barba Negra Klubban. Elkészült a negyedik videóklip a Junkies legutóbbi, Mi van veled? Semmi? című nagylemezéhez, amit idén „Az év hazai hard rock vagy heavy metal albuma” kategóriában Fonogram-díjjal jutalmaztak. A zenekar választása ezúttal a Frizura című dalra esett, amely vicces szövegével és dinamikus zenéjével hamar a rajongók egyik kedvence lett.

[Tovább...]

Olavi - 2013-11-16 (15:47) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 25/731
<< < ........... [221-230] [231-240] [241-250] [251-260] [261-270] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4927)
2.Metallica (4890)
3.Ossian (3973)
4.Depresszió (3764)
5.Nightwish (3725)
6.Pokolgép (3693)
7.Kárpátia (3489)
8.Iron Maiden (3448)
9.Road (3382)
10.Rammstein (3308)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat