Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Brainstorm: Midnight Ghost Tour 2019

Dinamit koncert

Within Temptation

Pro-Pain, Don Gatto, Hemlock, Stonedirt

Alestorm, Skálmöld - Skalstorm Tour 2018

[Tovább...]
Az ETEP lendületbe hozza Európát \

Az ETEP lendületbe hozza EurópátHazai zenekaroknak is kínál lehetőséget a nemzetközi bemutatkozásra az európai zenei tehetségeket segítő European Talent Exchange Programme (ETEP). Az ETEP 2003-ban indult útjára, hogy minden eddiginél nagyobb lehetőséget nyújtson a tehetséges zenekaroknak, előadóknak a különböző nemzetközi fesztiválokon való bemutatkozásra.

„A program indulása óta az ETEP 4001 show-t illetve 1445 fellépést szervezett 34 országban és nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy ilyen sok tehetséges európai fellépő szakmai pályafutását segíthettük” – mondják a szervezők. Sok pályafutása elején lévő, illetve az ETEP támogatását élvező fellépő nagyon sikeressé vált. Az elmúlt 17 évben olyan fellépők élvezték az ETEP támogatásának előnyeit, mint Agnes Obel, Ásgeir, Ben Howard, Benjamin Clementine, Calvin Harris, Franz Ferdinand, James Blake, MŘ, Noisia, Selah Sue, The Editors, The Kooks, The XX, Within Temptation valamint a Years & Years. A legutóbbi időben, az Idles, Shame, Alma, Aurora és a Dua Lipa tarthatták meg első nemzetközi fellépésüket az European Talent Exchange Programme, azaz az ETEP támogatása révén. „Nagy várakozással tekintünk a jövő elé, egy dolog azonban biztos: az ETEP tovább növekszik és még több művésznek fog nagyszerű lehetőségeket kínálni” – mondják a szervezők

“A kontinens nyugati részén elért sikerek után a tehetségcsere program (ETEP) kiemelt figyelmet kezdett fordítani a Kelet- és Közép Európára, ezzel elindítva egy hosszútávú integrációs folyamatot, hogy segítsék e régió zenekarainak is a külföldi fesztiválokon való bemutatkozást. Célunk, hogy a régió zenekarai is hasonlóan világszínvonalúvá váljanak, mint az ott lévő fesztiválok, akár a Sziget vagy az Exit, az Open'er, Pohoda, Electric Castle, hogy csak néhányat említsünk. Ez egy kemény munkával járó folyamat, de az ETEP minden bizonnyal tud segíteni” – nyilatkozta Ruud Berends, a tehetségcsere program vezetője. A tehetségcsere program fesztiváljainak teljes listája itt található: https://etep.nl/etep-festivals/

2019-ben az ETEP még több lehetőséget kínál a pályafutásuk elején álló európai művészeknek

A 122 fesztiválon szervezett 161 fellépéssel és 483 show-val az európai zenei tehetségeket gondozó program, az ETEP immár a negyedik egymást követő évben döntött rekordot a fellépés-foglalások, azaz a „booking”-ok terén. A legnépszerűbb fellépések között szerepel a jövő évi Szigeten is fellépő Superorganism, Tamino és Alma. A 19 fesztiválos fellépésével idén a Superorganism megdöntötte az egyazon évben rendezett show-k rekordját, elhódítva a címet a tavalyi rekorder SHAME-től. 2019-ben nyolc fesztivál – beleértve a kínai Clockenflap és az oroszországi Stereoleto rendezvényeket is – csatlakozik a tehetségek „talent exchange” csereprogramjához, ezáltal az ETEP tovább növelte a tevékenysége által érintett országok számát.

“Örömmel és büszkén üdvözöljük a Clockenflap (cn), Kendal Calling (gb), Mad Cool festival (es), Rolling Stone Park (de), Stereoleto (ru), Truck Festival (gb), Wacken Open Air (de) Y Not Festival (gb) fesztiválokat az ETEP 2019-es rendezvényei között, így összességében az ETEP immár 128 fesztiválon van jelen” – mondják a szervezők. “Üdvözöljük továbbá új partnereinket is: a Czech Music Office, a LaLa Slovak Music Export és Italia Music Export koncertszervezőket. Az ETEP családhoz történő csatlakozásukkal, az ETEP még több lehetőséget kínálhat a pályafutásuk elején álló európai művészeknek Európán belül, illetve azon kívül is” – teszik hozzá közleményükben.

Szapy - 2018-11-29 (15:54)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4895)
2.Metallica (4860)
3.Ossian (3935)
4.Depresszió (3698)
5.Pokolgép (3689)
6.Nightwish (3630)
7.Kárpátia (3438)
8.Iron Maiden (3436)
9.Road (3350)
10.Rammstein (3293)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat