vocals : Hekk Ky Ra Mpage
vocals : Anna Burai
Bass : Kneif Geri
guitar : Attila Lauter
guitar : Krisztián Farkas
drums : Roland Jegyinák
http://www.shadow-and-light.gportal.hu/portal/shadow-and-light/image/gallery/1354489609_55.jpg


http://www.shadow-and-light.gportal.hu/portal/shadow-and-light/image/gallery/1354489609_55.jpgSzöveges videóval mutatta be MUTE című első dalát egy új budapesti csapat, a The Tumor Called Marla. Ismerkedj meg vele!"Komoly epilepsziás rohamhoz vezethet a frissen debütáló budapesti csapat, a The Tumor Called Marla első szöveges videója, a MUTE.
A mind látványvilágában, mind zeneileg formabontó videó célja előrevetíteni a teljes EP, a Trance kavalkádját, amelyen a hallottak alapján az elektronika-orientált modern fémzene és a metalcore jellemzői fognak keveredni, igen kellemes női énekkel és simulékonyabb, a műfajra jellemző hörgősebb megoldásokkal.
Szövegvilágában és mondandójában egyértelmü társadalomkritika fogalmazódik meg, már annak aki könnyen tud gyorsan vibráló szövegeket olvasni, ezáltal abba a transzba kerülni, amibe a zenekar szeretné eljuttatni hallgatóit, saját bevallásuk szerint a metalcore poppal és elektróval ötvözött nyomasztó keverékével.
A bemutatkozó videó nem sokat mutat a zenekar tagságából, és remélhetőleg a további dalaikban bátrabban nyúlnak majd a popos elemekhez, de már most érezni, hogy magyar viszonylatban kiemelkedő próbálkozásnak lehetünk szem- és fültanúi." - Belmont (DivideD)
Forrás:. http://hammerworld.hu/2015/02/28/the-tumor-called-marla-dalpremier-szoveges-videoval-mute/
Kedvencek közé jelölték :
DarkAvenger, Armour Claw Ring, Necromancer

[ Hibajelentés / Üzenet a profil tulajdonosnak ]
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0049 s