Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Dallamos rockzene, ahogy még nem hallottad! - Backstage Pub (2016.05.07.) \

Dallamos rockzene, ahogy még nem hallottad! - Backstage Pub (2016.05.07.)Aki szereti a dallamos rockzenét, és kíváncsi ebben a stílusban egy új, de annál profibb csapatra, az feltétlenül látogasson el május 7-én a Backstage Pubba, ahol a fiúk fergeteges bulira készülnek. A Stardust 'Shine' című dalával robbant be a zenei életbe, majd februárban megjelent első EP-jük két másik saját dalukkal. A 'Live Fast Go High' és a 'Blue Jeans Eyes' is jól tükrözi azt a dallamos rock stílust, amely a nyolcvanas években hódított világszerte, de most, mai hangzással fűszerezve ismét reneszánszát éli nemcsak hazánkban, de külföldön is. A zenekart az énekes, Horváth Ákos alapította, és büszke arra, hogy olyan profi zenészekkel léphet színpadra, mint a gitáros Gellér Tamás, a basszusgitáros Zo Rock, a dobos Kiss Tibor és a billentyűs Nagy György.

A Stardust koncertjein egyre több saját dalt hallhat majd az egyre nagyobb számú rajongótábor, de sok más jól ismert rocksláger is elhangzik. A csapat több más ismert zenész társaságában alapzenekara volt a nagysikerű Tribute to the 80’s Hard Rock & Metal Festivalnak, ahogy az idén megrendezésre kerülő Tribute to the 80’s Hard Rock & Hair Metal Festivalnak is.

Ugyancsak óriási sikert arattak ugyanitt a Backstage Pubban az amerikai House Of Lords vendégzenekaraként, valamint a Piramis és a B52 vendégeként is. A jövőben több önálló koncertjük is lesz itthon és a határon túl, európai klubokban is. A Stardust igényes hangzása és maximalizmusa az élő koncerteken ugyanúgy hallható, mint a stúdiófelvételeken: a dalok keverését Nóniusz Gábor mellett egyébként az a Michael Wagener vállalta, aki olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Ozzy Osbourne, a Metallica, a Mötley Crüe, Skid Row vagy Alice Cooper. A Backstage után a csapat május 21-én a Barba Negra Music Clubban a Tribute to the 80’s Hard Rock & Hair Metal Festival-on lép fel, majd június 18-án Hajdúszoboszlón, a Rock Cafe-ban koncertezik majd.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLfKUhvl0A4SQdwukjWmUZhkck3CMnbNkD

További információ:
http://stardustaor.com/
https://www.facebook.com/stardustaor/

Szapy - 2016-05-06 (12:14)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat