Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
V. ICON ME (II.nap)

RocKány Feszt

Országos Beatles Találkozó 2019

VIII. F.R.C. Rockfesztivál

A Hammer Concerts bemutatja:  COMBICHRIST

[Tovább...]
Diamond RockKlub- Téli programajánlat \

Diamond RockKlub- Téli programajánlatHalihó! Ugye nem okoz nagy meglepetést, ha azt mondom, hogy a húzós őszi klubszezon után hasonlóan pörgős téli koncertsorozatra számíthattok Kazincbarcikán a Diamond RockClubban? December 7-én a mindenki által jól ismert P. Box nyitja a szezont. Vendégzenekar ezen az estén az AnimuS (ex-Rektor) lesz. December 8-án a punkoké a placc: A Megfontolt káosz bemelegítése után a Rózsaszín Pittbull csaholásától lesz hangos a Diamond. A következő pénteken, december 14-én a táncikálás lesz a fő csapásirány, csak úgy Zorall módra, Különleges vendégük a sződligeti hardrock-metal fronton nyomuló Steroid lesz. December 22-én Előkarácsonyi Counrty Partyra hív a Route 35 Country Band és Szomolya Zoltán szájharmonikás. December 23-án a mára már hagyománnyá vált Nomad koncerten tombolhatunk. A termet ezen a várhatóan fagyos estén a miskolci Z!Enemi fűti majd fel. (Folytatás az ajánló további részében!)

Ha már a tradícióknál tartunk, a december 25-i AB/CD koncert elengedhetetlen eseménye a télnek a Diamondban. Karácsonyi meglepetésként két különlegesség is várja az igazi rockereket. Egyrészt, hogy a 15. születésnapját ünnepli idén a tribute banda, másrészt egy hosszabb kihagyás után újra színpadra lép a kazincbarcikai Eleven.

Akinek még marad energiája december 26-ára, az a Későn Szóltál és a Blues Company Rock Karácsonyi megmozdulásán aljasodhat le.

December 29-ére egy igazi csemegével készült a Diamond legénysége. Az évzáró koncerten a Mytra,- Dying Wish - Skaltrax trióval búcsúztathatjuk a 2018-as esztendőt. Csak halkan suttogom, hogy véleményem szerint lesz itt meglepetés bőven!

Az alábbi két oldalon minden friss információt és eseményt megtaláltok. Kedveljétek a helyet, kászálódjatok ki a fotelból és gyertek, hogy együtt bulizzunk, mert a személyes találkozókat nem pótolja semmilyen netes, chates, videómegosztós arckönyv.

ÉS mindenkibe Búék!

Diamond RockClub Kazincbarcika:
https://www.facebook.com/Diamond-RockClub-Kazincbarcika-143546685737656/

Dimond rock hírek:
https://www.facebook.com/groups/338059692963932/

(írta: Balog ÉvaJudit)

Szapy - 2018-12-06 (16:49)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4895)
2.Metallica (4856)
3.Ossian (3931)
4.Depresszió (3689)
5.Pokolgép (3683)
6.Nightwish (3628)
7.Kárpátia (3439)
8.Iron Maiden (3433)
9.Road (3338)
10.Rammstein (3291)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat