Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Egyedülálló produkció a Budapest Music Expo-n - Syma Csarnok (2014.10.04.) \

Egyedülálló produkció a Budapest Music Expo-n - Syma Csarnok (2014.10.04.)Igazi kuriózum bemutatóra számíthat az, aki október negyedikén kilátogat a SYMA Csarnokba, a Budapest Music Expo második napjára: Huszár Endre dobos egy exkluzív dobbemutatót tart, mely leginkább technikai szempontból lehet érdekesség az érdeklődők számára.

Huszár Endre Endre-eNerd technológiai szempontból különleges szóló projektje, amelynek középpontjában egy egyedülálló dobrendszer áll, amelynek segítségével komplex improvizált elektronikus zenei textúrákat tud felépíteni, miközben az akusztikus dobokon a kíséretet játssza. A rendszer egyedi építésű, illetve átalakított hardver és szoftver elemekből épül fel, amelyek lehetővé teszik a teljes alkotási folyamat vezérlését, beleértve a zenei alkotóelemek felvételét, egymásra rétegezését, keverését és processzálását.

A projekt a Művészetek Palotájában debütált és a koncertről készült „The Time Capsule” című 3D videó 5.1 surround hanggal jelent meg az első magyar 3D Blu-Ray lemezen a Hunnia Records gondozásában. A projektre nem csak Németországban, hanem már az Egyesült Államokban is felkapta a fejét a sajtó, s intenzíven érdeklődnek iránta.

A munkálatokban Endrén kívül olyan kiváló zenészek vettek részt, mint Rob van de Wouw (trombita), Zsemlye Sándor (szaxofon), Mohai Tamás (gitár), Kozma Orsi (ének) és II. Lengyelfi Miklós (basszusgitár).

- Habár ez egy szóló projekt, ahol egymagam építem fel az összes zenei textúrát, úgy gondoltam, hogy sokkal érdekesebb lenne, ha magammal vinném néhány barátomat is a színpadra, hogy megnézzük, milyen kölcsönhatásba kerülnek ezekkel a textúrákkal és óriási élmény volt hallani, ahogy új dimenziókat és színeket adtak az vázlataimhoz – árulta el a kiváló dobos.

Aki kíváncsi erre a minden szempontból egyedi és egyedülálló projektre, azt Huszár Endre sok szeretettel várja október negyedikén a Budapest Music Expo-n.

Endre e-Nerd
Időpont: 2014. október 4. 16.00-17.00
Helyszín: SYMA Csarnok – B csarnok/I. Emeleti szakmai terem

Honlap: http://endre-enerd.com/home
Facebook oldal: https://www.facebook.com/Endre.eNerd

Szapy - 2014-09-30 (14:47)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat