Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
A Hammer Concerts bemutatja: AMORPHIS & SOILWORK CO-HEADLINE TOUR 2019

Marillion: Theatre-Tour

Jinjer - last minute buli

A Hammer Concerts és a BARBA NEGRA bemutatja: THE POODLES (SE) - PRISMA FALL TOUR

Judas Priest

[Tovább...]
Ezt ne hagyd ki! - Dan Patlansky előtt az Amberjack! \

Ezt ne hagyd ki! - Dan Patlansky előtt az Amberjack!A zseniális dél-afrikai blues-rock gitáros, Dan Patlansky előtt először mutatkozik be az Amberjack zenekar az A38 közönségének, akiket vintage rockereknek már éppen úgy neveztek, mint hardrock bandának. - Kialakítottunk egy saját hangzást, ami néhol még finomítására szorul, de elég egyedi ahhoz, hogy megnyerjük magunknak a közönséget – mondta Nagy Márk gitáros. - A bluest úgy nyomjuk, mint a Rage Against The Machine, a rockot pedig úgy zúzzuk, mintha maga Muddy Waters nézne a színpad széléről. Hatan hat irányból, de szigorúan közös cél felé. Csak őszintén. Amit nem éltünk meg, arról nem írunk és nem játszunk olyat, amit nem szeretünk.

A fiúk hozzátették, roppant nagy megtiszteltetés számukra egy ilyen kaliberű zenész előtt játszani, másrészt legalább ugyanekkora feladat is, de biztosak benne, hogy ki fogják hozni magukból a maximumot.

Az Amberjack nevét egyébként egyre többször hallhatjuk, és a fiúk a dalaik révén mindent megtesznek, hogy még az eddiginél is több rajongójuk legyen a közeljövőben. Az Amerjack valójában egy óceáni ragadozó hal, a sárgafarkú fattyúmakréla, aki ugyanúgy lubickol a tengerben, mint a fiúk a saját zenéjükben. Az Amberjack 2014 őszén alakult, különböző stílusok által inspirált zenészek szerencsés találkozásával. Németh Csaba, basszusgitáros és Nagy Márk gitáros korábban három évig játszottak ugyanabban a zenekarban, míg 2014-ben ismételten összehozta őket az Amberjack. Ugyanerre az időszakra tehető az énekes, Láng Vince csatlakozása is. A zenekarhoz a későbbiekben Remete Marcell gitáros és a billentyűs Budai Benjámin csatlakozott, a doboknál pedig Kocsis Danit hallhatjuk.

2015 májusában megjelent, négy saját dalt tartalmazó, Hookup című EP-jük, amelyet a Dürer Kertben, teltházas koncerten mutattak be a közönségnek. A pesti klubokban adott koncertek mellett tavaly megnyerték a Zorall Sörolimpián megrendezésre kerülő Pulzus tehetségkutató versenyt, majd idén májusban megjelent Storm című, debütáló albumuk a GrundRecords gondozásában, amely kivétel nélkül elismerő, pozitív kritikát kapott. A fiúk az ősz folyamán az ország különböző részein lépnek fel, többek között a Supernem vendégeként több vidéki városban is.

Itt halgathatjátok meg a Storm című debutáló albumuk dalait:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLQJqFbYeqeBdJ5gxbqlNbJbqjIO1QNfsF

Itt lehet a zenekart követni:
https://www.facebook.com/amberjackrockband/

Szapy - 2017-09-06 (17:44)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4905)
2.Metallica (4865)
3.Ossian (3948)
4.Depresszió (3705)
5.Pokolgép (3694)
6.Nightwish (3636)
7.Iron Maiden (3443)
8.Kárpátia (3438)
9.Road (3358)
10.Rammstein (3298)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat