Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok Bejelentkezés rss MagyarEnglish
   Fórumok \
Rockerek.hu -> Fórumok -> Társalgó
<< Előző téma | Következő téma >>  

 Rock Storyk

Moderátorok: k-soft, cselik, Szapy, Riana, Pater, Defender of Winter
Ugrás az oldalra Előző -1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11 Következő
Szerző Üzenet
omniscient
2009. máj. 15. p. (07:03)
a

Regisztrált tag #15073
Regisztrált: 2008. okt. 24. p. (06:30)
Lakhely: mezőhegyes
Üzenetek 7277
Lakatos Odüsszeusz írta: ...
ééés TAPS Machine Head riff és TAPS, TAPS, TAPS
Sepultura riff, EGYSZERRE UGRIK, EGYSZERRE UGRIK
UGRIK, UGRIK Korn nyúlás riff, hopp még egy Korntól lopott riff
TAPS,TAPS kis Tankcsapda nyúlás a végére


Erre gondolsz Misi?:Dmajdnem jó ! le maradt a AZ UGRIKNÁL A FEL AZ ÉGIG !!

vagy azt már nem használja mert amikor én láttam még elő fordult egy párszor !!

Négyéves koromban azt mondtam anyámnak, hogyha felnövök, rockzenész akarok lenni. Azt mondta, a kettő együtt nem megy. :) Steven Tyler
Vissza az elejére
Lakatos Odüsszeusz
2009. máj. 14. cs. (23:48)
a

Regisztrált tag #16539
Regisztrált: 2008. nov. 26. sze. (11:42)
Lakhely: Szombathely+Budapest
Üzenetek 616
ééés TAPS Machine Head riff és TAPS, TAPS, TAPS
Sepultura riff, EGYSZERRE UGRIK, EGYSZERRE UGRIK
UGRIK, UGRIK Korn nyúlás riff, hopp még egy Korntól lopott riff
TAPS,TAPS kis Tankcsapda nyúlás a végére


Erre gondolsz Misi?:D
[ Módosítva 2009. máj. 14. cs. (23:51) ]
Vissza az elejére
omniscient
2009. máj. 06. sze. (10:19)
a

Regisztrált tag #15073
Regisztrált: 2008. okt. 24. p. (06:30)
Lakhely: mezőhegyes
Üzenetek 7277
Freddy írta: ...
deTo írta: ...

Láttad volna azt a giccsparádét, amit rockmaratonon művelt... imádtam Tcs-t, de a koncert felénél lelépteünk emberrel, nem bírtam tovább nézni, ahogy sugallta a közönségnek, nekünk: igen, ez az, istenítsetek, imádjatok, nyaljátok csatakosra a seggem, igen, oh, ez az, verjétek rám, igen! Mert kb. ez jött le.


Pontosan így van, aznap én is kint voltam. Messziről ugyan, de volt szerencsém látni ebből a "színvonalas" előadásból egy keveset. Mondjuk amúgy sem érdekelt, így már az elején leléptünk.


én talán ugyan ezt tudnám el mondani a DEPRESSZIO nevezetű magyar mix zenekarról 1szer volt szerencsém látni őket a wanted fesztiválon az ANTHRAX előtt már a nézők közül is sokan kántálták egy idő után hogy menjetek már le a színpadról meg fejezd már be feri !!!takarodj stb...
bírtam ahogy a nézőket próbálta mozgásba hozni következő vezényszavakkal ! ÉS TAPS KB 50x GYERÜNK UGRÁS FEL AZ ÉGIG KB 30x ZÚZÁS KB 20X MOST UGRÁS NEM TUDTAM MEG SZÁMOLNI HÁNYSZOR HANGZOTT EL GYERE !!! nóták közt legalább 10 perc azzal telt hogy a zenekarnevét kellet kiabálni folyamatosan a még érdeklődőknek !!! szóval semmi féle ön sztárolás nem volt !!!

[ Módosítva 2009. máj. 06. sze. (10:22) ]

Négyéves koromban azt mondtam anyámnak, hogyha felnövök, rockzenész akarok lenni. Azt mondta, a kettő együtt nem megy. :) Steven Tyler
Vissza az elejére
omniscient
2009. máj. 06. sze. (08:50)
a

Regisztrált tag #15073
Regisztrált: 2008. okt. 24. p. (06:30)
Lakhely: mezőhegyes
Üzenetek 7277
rudán ról is van egy aranyos kis történet :)
zoli barátom aki a chrome r.t. basszere ő mesélte közös koncertjük volt valahol debrecen környékén tavaly rudán salak részegen járkált a sátorban 1 szál alsó gatyában és ment volna a színpadra zoli barátnője adta rá a zoknit cipőt mert nem tudott le hajolni csak mi után rá adták a zoknit már ment is úgy húzták vissza a lépcsőről hogy ember !! nadrág póló esetleg cipő ??
a buli alatt a színpadon 2 db 50 000 forintos sure mikrofont baszott a földhöz mert nem úgy szólt ahogy az neki tetszet volna ! és mutogatott ki a keverősnek hogy át vágja a torkát :)) !! szóval METAL !!! :)

Négyéves koromban azt mondtam anyámnak, hogyha felnövök, rockzenész akarok lenni. Azt mondta, a kettő együtt nem megy. :) Steven Tyler
Vissza az elejére
HunBütyök
2009. máj. 06. sze. (07:41)

Vendég
GABO írta: ...
Akik a műfajon belül nagy névnek számítanak: Vader! Velük elég jó történeteim vannak! Az első találkozás nagy berúgással végződött az "öltözőjükben", de talán azt írnám le, ami a legmeglepőbb, legmegtisztelőbb volt! Katowicében voltunk egy koncertjükön! Kocsival 5-en a Nasty Demons Vader Fan Clubból (Hail to Medve, Wiwczarek, Homér, Samu) természetesen egyen pólóban! A helyszínen (Megaclub azt hiszem) volt egy kis kocsmarész, ahova a koncert alatt be lehetett menni, de a buli után lezárták és csak a fellépő zenészek tartózkodtak ott! Mi ott iszogattunk a végén és kis pihenő után jöttek ki a Vader-ék! Volt ott egy biztonsági szekrényajtó és elkezdett szépen mindenkit kitessékelni! Itt jön a lényeg! Peter és Novy megismertek minket és odament a security-hez, hogy "Höjj! A magyar srácok maradnak!" (a clubos egyenpólón szerepel a Hungary felirat is) vagy valami ilyesmi! Leesett az álluk, hogy ennyit kocsikáztunk egy koncertért és így hálálták meg, plusz pólókat és cd-ket kaptunk! Mi nem nagyon akartuk elfogadni, de Peter azt mondta, hogy ne sértsük már meg! Így hát meghívtuk őket jó pár sörre (és viszont) és jókat piálgattunk! Számomra ez azért nagy sztori, mert igazán megtisztelve éreztem magam a lengyel zenészek barátságos hozzáállása miatt!


Léccilécci egyenpólót nekem is :P
Vissza az elejére
SzilvaMetál
2009. máj. 05. k. (12:43)
a

Regisztrált tag #7286
Regisztrált: 2008. ápr. 02. sze. (12:39)
Lakhely: New York City Hardcore Negyed,de qrva ritkán Nyíregyháza
Üzenetek 2818
Nekem a legkellemesebb élmény Sepu-ékkal volt!
Leírom ide történetet és nyugodtan példát vehet róluk sok magyar "sztár"!
2007 Hegyalja.Nem igazán volt pénzem kimenni,de egy nagyon jó barátom(Totya)kisegített és így kitudtam menni a koncertre.
Másik országos cimborám Márk az kint volt egész Hegyalján Ő meg az egyik sajtós cimborájával próbált össze hozni egy találkozót a Sepu tagjaival,mivel van egy pár tetkója amit szeretett volna megmutttatni nekik.A gyerek a sajtós pass-ját lebegtette egész Hegyalja alatt,de azt,hogy bevigye a haverom csak egy kis részig a backstage-be arra viszont már nem volt hajlandó.Haverom győzködi nem sok sikerrel erre csörög a mobilja és akkori kedvese hívja,hogy azonnal gyere ide+ide!!!
Haver benyögte hülyeségből,hogy hív Andreas Kisser és mennem kell azonnal.Haver lohol mint állat és messziről látja a barátnőjét aki úgy integett,hogy egy pár vasútas megirigyelte volna.Haver közbe leáll fotózkodni pár haverral és még pofázott is nekik valamit.Olyan tíz perc múlva oda ér a barátnőjéhez és kérdi mi a probléma?Muttat neki kicsit arébb,hogy Andreas és Derrick és a dobosuk Jean épp a standokat nézegeti valami ajándék gyanánt amit majd haza visznek a családnak.Barátom Márk először Derrick énekest köszönti,de nagy parával mivel neki is fel vannak varrva a szemek,mint Maxx-nek.Végül kiderült,hogy nem is nagyon érdekli Őket az a tetkó hanem a többi ami a csak a Sepuról szól.Nagy fényképezkedés meg minden és erre Andreas előveszi a telóját és megkérdi haveromtól,hogy "lefotózhatja-e a tetkóit?".Haver teljesen hülyének nézte Andreas-t,hogy őt akarja fotózni nem saját magát kitenni vakumérgezésnek.
Később mi kiérünk és meséli ezeket nekem a cimbi.Én teljeséggel lehetetlenek gondoltam ezeket egy idejig.Ossian vége fele megyünk az első sorba helyett csinálni.Nem tudom miért,de nem azért kellet élet-halál harcot vívni,hogy az első sorban helyünk legyen hanem azért,hogy a sáskajárás szerű ember tömegen átverekedjük magunkat,mert amikor az Ossian befejezte a koncertet az első sorban kb. 10 ember maradt.De utána rendesen elkezdtek szálingózni az emberek.A koncert hihetetlen jó volt és teljes boldogságot láttam a zenekar szemében amikor egyedül lengettem nekik a brazil zászlót.Valamiért Paulo-nak szimpatikus lehetem,mert amikor számnak vége volt egyfolytábban nekem muttata a respect jelet!Gondolta megajándékoz egy pengetővel!Az egyiket nem tudta eldobni addig,amit a biztonságis más embernek adott oda a másikat meg kiejtettem a kezeim közül.Mit ad Isten Paulo el tűnnik a hangcucca mögött és egy korsó Guiness sört mutogat nekem,hogy kell-e?Természetesen kellet nekem és az egyik emberükkel le is küldte nekem a sört(ami hihetetlen szar volt,de csak Paulo küldte nekem ezért elfogysztottuk!).Pár számmal később kéri tőlem a zászlót adjam neki oda.Felkerült hozzá a színpadra és ekkor már kezdtek volna bele az egyik számukba,de intett nekik,hogy kicsit várjanak mert dedikálja a zászlót!Erre vitte volna körbe a zászlót a többiekenek,de közölte vele Derrick,hogy már dedikálták!
A koncerten Andreas is minket figyelt végig és havernak is egyfolytábban integetett.
A koncert végén olyan félóra szobrozás után se jöttek ki mondom havernak menjük nézzünk széjjel.Kíváncsiságból bemegyünk a dizsi sátorba és a pultnál ott áll az egész Sepultura!!!Oda megyünk nagy izgalommal,hozzájuk erre Paulo elkezd üvöltözni nekem meg integetni,hogy "Come on Here!Come On Here!".Oda megyek hozzá kezet fog velem és kotorászik a zsebébe és ad egy pengetőt!:D
De Andreas-al is leálltunk dumálgatni és Paulo sorba kérte a feleseket amit mindig úgy ittuk meg,hogy félig megitta és utánna adta nekünk!
Barátom Márk dedikáltatta velük a booklet-eket is amikor az Arise-ét adta oda és véletlenül Maxx-nél nyílt ki viccesen elkezdett síkoltani,hogy "this is evil,this is evil!".:D
Nagy nevetés után dedikálta is a borítókat meg minden.Szóval nekem ez volt eddig a legjobb élményem nagyobb zenekarral ami elsőként ért!Igaz másnap Kovács Zolit a Cadaveres gityósát nem tudtam elkapni sehol egy fotó erejéig az Ektomorf fanatimusom miatt,mert állítólag fáradt volt!

Szilvási "Szilva" András "Láw van geci!" by Liló
Vissza az elejére
*csuka*
2009. máj. 05. k. (11:33)
a

Regisztrált tag #12405
Regisztrált: 2008. aug. 16. szo. (08:42)
Lakhely: Budapest
Üzenetek 401
Kalapács József egy motoros találkozó.
Részeg ember: -Jé te ismerös vagy. hukk
Kalapács: nem nem hiném
-Megvan te a kalapács joska vagy... (és elkezdte ölelgetni)
Láttátok volna kalapács arcát.
Enyit arrol hogy a rajongok a legfontosabbak
Vissza az elejére
Freddy
2009. máj. 05. k. (11:24)

Vendég
deTo írta: ...

Láttad volna azt a giccsparádét, amit rockmaratonon művelt... imádtam Tcs-t, de a koncert felénél lelépteünk emberrel, nem bírtam tovább nézni, ahogy sugallta a közönségnek, nekünk: igen, ez az, istenítsetek, imádjatok, nyaljátok csatakosra a seggem, igen, oh, ez az, verjétek rám, igen! Mert kb. ez jött le.


Pontosan így van, aznap én is kint voltam. Messziről ugyan, de volt szerencsém látni ebből a "színvonalas" előadásból egy keveset. Mondjuk amúgy sem érdekelt, így már az elején leléptünk.
Vissza az elejére
deTo
2009. máj. 05. k. (11:09)
a

Regisztrált tag #20306
Regisztrált: 2009. febr. 20. p. (21:55)
Lakhely: Butapest
Üzenetek 280
Freddy írta: ...
omniscient írta: ...

Na igen, Lukács "istenkirály" Laci, pedig azt várja minden egyes fellépése során, hogy kinyalják a seggét, az hogy lealacsonyodjon a "köznép" közé, az szinte elképzelhetetlen számára. Nemcsak, hogy a mostani zenéjük szart sem ér, emberileg is egy nagy nulla mindegyik. El vannak szállva maguktól, csak tudnám mire ilyen kurva büszkék. Ez szintén egy hatalmas különbség egy divatbanda és egy maguk útját járó PROFI együttes között.
freddy írta...

húúú.... ezért lehet hogy keresztre feszítenek egy néhányan innen a portálról :)

freddy r.i.p. :(


Rettegek :)
Csak az igazságot írtam le, aki ezt nem tudja elfogadni, úgy járt...Láttad volna azt a giccsparádét, amit rockmaratonon művelt... imádtam Tcs-t, de a koncert felénél lelépteünk emberrel, nem bírtam tovább nézni, ahogy sugallta a közönségnek, nekünk: igen, ez az, istenítsetek, imádjatok, nyaljátok csatakosra a seggem, igen, oh, ez az, verjétek rám, igen! Mert kb. ez jött le.
Vissza az elejére
Freddy
2009. márc. 15. v. (10:45)

Vendég
omniscient írta: ...

Na igen, Lukács "istenkirály" Laci, pedig azt várja minden egyes fellépése során, hogy kinyalják a seggét, az hogy lealacsonyodjon a "köznép" közé, az szinte elképzelhetetlen számára. Nemcsak, hogy a mostani zenéjük szart sem ér, emberileg is egy nagy nulla mindegyik. El vannak szállva maguktól, csak tudnám mire ilyen kurva büszkék. Ez szintén egy hatalmas különbség egy divatbanda és egy maguk útját járó PROFI együttes között.
freddy írta...

húúú.... ezért lehet hogy keresztre feszítenek egy néhányan innen a portálról :)

freddy r.i.p. :(


Rettegek :)
Csak az igazságot írtam le, aki ezt nem tudja elfogadni, úgy járt...

[ Módosítva 2009. márc. 15. v. (10:50) ]
Vissza az elejére
Ugrás az oldalra Előző -1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11 Következő

Ugrás:     Vissza az elejére
Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat