Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Slayer

TÝR I Heidevolk I Dalriada - "The Tour From Hel" in Budapest

Az Atreyu új lemezzel Budapesten

A Livesounds bemutatja: JCM: in Memory Of Jon Hiseman – Tour featuring Clem Clempson, Mark Clarke és Ralph Salmins

Gary Moore Emlékest 2019

Steel Panther - Budapest

III. Halász-Rock Fesztivál és Családi Nap

a Concerto Music bemutatja: The Atlantic Europe 2019 Tour

The Dire Straits Experience

Septicflesh, Krisiun, Diabolical, Science Of Disorder

Cannibal Corpse, Slytract

Avantasia - Moonglow World Tour 2019

MOOD

[Tovább...]
EFOTT 2007 - Fesztiválváros Debrecenben \

2007_07_20_effot_newsHárom hete gőzerővel épül az Efott miniváros Debrecen mellett a Vekeri-tó partján! A fesztivál háttérbázisa már teljesen kiépült,a visszaszámlálás pedig elkezdődött. Kedden, azaz július 24-én, az EFOTT 0. napján délben nyitják meg a kapukat, s habár aznap még egy színpad üzemel majd, a Kiscsillag vagy a Pál Utcai Fiúk koncertje sok embert megmozgathat. Az igazi beindulás szerda reggeltől várható, a 12 színpadot, megannyi sátrat és programhelyszínt magába foglaló EFOTT non-stop jegypénztárral üzemel, és várja a bulizni vágyókat. A fesztiválra igen könnyen el lehet jutni, hiszen Debrecenből a Nagyállomástól ingyenes buszjáratok viszik, s hozzák is be a vendégeket. A fesztivál oldalán megtalálható a buszmenetrend, de érdemes tudni, hogy legalább 10 busz áll még készenlétben, s ha igény mutatkozik rá, akkor egyből, menetrenden kívül indulnak és viszik a fesztiválozókat a Vekeri-tóhoz. A közlekedéshez az is hozzátartozik, hogy a bérletes karszalaggal a rendezvény ideje alatt ingyenes a debreceni villamosközlekedés, arról nem is beszélve, hogy a nagyerdei és a kerekestelepi strandok is térítésmentesen látogathatók.

http://www.efott.hu
k-soft - 2007-07-20 (21:51) Hozzászólások: 0
Rendszerüzenet - Rendszerhiba! \

Kedves portáltagok! Elnézéseteket kérjük az utóbbi pár nap miatt, de úgy néz ki, hogy túl sokan vagyunk. A szerver sajnos nem bírta a túlterheltséget és le kellett állnunk rövid időre. A közeljövőben új, erősebb szerverre költözünk és közben az oldal gyorsításán is dolgozunk. Egyelőre csökkentett módban használhatjátok a magyar rockerek portálját, de a főbb funkciók működnek. (Lehet üzeneteket küldeni és a profilok is mennek.) Szép lassan újra bekapcsoljuk a hiányzó menüket. Addig legyetek türelemmel Ha valami óhaj-sóhaj van, azt várjuk a lenti E-mail címre. Rock'n'roll!

info@rockerek.hu
k-soft - 2007-07-19 (14:26) Hozzászólások: 0
170 éves a Magyar Honvéd Folyami Hadihajózás - Ingyenes nyítl nap-családi nap sok programmal és Street Food udvarral \

170 éves a Magyar Honvéd Folyami Hadihajózás - Ingyenes nyítl nap-családi nap sok programmal és Street Food udvarralAz MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós ezred által szervezett nyílt napra kilátogatók közelebbről megismerhetik a hadihajós, a tűzszerész és őket támogató logisztikai beosztásban szolgálatot teljesítő katonák mindennapjait, technikai eszközeit. Dátum: 08.00 - 17.00 óra, helyszín: MH Hadikikötő (Budapest IV. kerület, Hadihajó Kikötő, Külső Váci Út 119.) További információk és program:

https://170.honvedseg.hu/esemenynaptar/170_eves_a_magyar_honved_folyami_hadihajozas

Szapy - 2018-07-02 (14:44) Hozzászólások: 0
Apocalyptica (FIN) a RockPart-on! - Balatonszemes (2016.06.24.) \

Apocalyptica (FIN) a RockPart-on! - Balatonszemes (2016.06.24.)Hatalmas show-val érkezik a metál zenei szcénában igazi különlegességnek számító finn virtuóz csapat, hogy nálunk is „terjesszék az igét”. Amire bizton készülhetünk; a csellisták hat húr helyett, óriási erővel, négy húrral zúznak majd, instrumentális dalaikra és keményebb heavy metal szerzeményeikre az egész fesztivál-hadsereg behódol majd.

[Tovább...]

Szapy - 2016-05-30 (13:13) Hozzászólások: 0
Eluveitie (CH) a RockPart-on! - Balatonszemes (2016.06.23.) \

Eluveitie (CH) a RockPart-on! - Balatonszemes (2016.06.23.)Balatonszemesre érkeznek a folk metal svájci kiválóságai. Aki nem ismerné őket, nevüket egy ősi gael kifejezés ihlette, ’Én a helvéciai’ – amely feliratot egy gael véste fel egy agyagedényre 2500 évvel ezelőtt. Olyan hangszereket hallhatunk élőben megszólalni, mint a tekerőlant, mandola, uilleann duda (jellegzetes ír duda) vagy éppen a gaita (skót duda), mindehhez elementáris energiákat keverve. A melodic death metalt és a kelta népzenét ötvöző banda koncertje igazi csemege lesz.

[Tovább...]

Szapy - 2016-05-30 (13:13) Hozzászólások: 0
Gamma Ray (DE) a RockPart-on! - Balatonszemes (2016.06.25.) \

Gamma Ray (DE) a RockPart-on! - Balatonszemes (2016.06.25.)Gamma Ray – egy név, egy legenda, egy banda, amely több mint 25 éve áldoz a heavy/speed metal oltárán. Ha valakiktől, akkor tőlük nem kevesebb az elvárásunk, mint a profi hangzás, a tempós, kemény, de egyben dallamos előadás. Ahogy meghalljuk Kai Hansen egyedi hangját és sikolyait, ott kezdődik majd az igazi tombolás. Mindezt ismét megtapasztalhatjuk június 25-én a RockParton!

[Tovább...]

Szapy - 2016-05-30 (13:13) Hozzászólások: 0
RockPart 2016 - Hazai bandákból sem lesz hiány! \

RockPart 2016 - Hazai bandákból sem lesz hiány!Idén is nagy népszerűségnek örvendő zenekarokat láthatunk viszont a RockParton, köztük olyan bandákkal, mint az Apocalyptica, az Eluveitie, a Gamma Ray, a Tesseract. De a külföldi nevek mellett a magyar zenekarokról se feledkezzünk meg, kezdjük a legnagyobbakkal. Magyarország legnépszerűbb rock bandája, a Tankcsapda 2015-ben érkezett meg a RockPart színpadára, és idén is megismétlik tavalyi fergeteges koncertjüket. A fesztivál történetében először lép fel a 30 éve indult, ma is az ország legnépszerűbb heavy metal zenekarának számító Ossian, Paksi Endre és bandája is keményen oda fogja tenni magát a jubileum alkalmából.

[Tovább...]

Szapy - 2016-05-30 (13:13) Hozzászólások: 0
Felvidéki Farkasnap – Révkomáromba látogat az Akela \

Felvidéki Farkasnap – Révkomáromba látogat az AkelaImmáron harmadik éve, minden tavasszal a felvidéki (Rév)Komáromba látogat Magyarország kultikus thrash metal zenekara az Akela! Idén először igazi Farkasnap kerül megrendezésre, ahol Főnökéken kívül öt kiváló együttes lép még a színpadra. A falkagyűlés helyszíne a RÉV – A magyar kultúra háza lesz, a kezdés pedig viszonylag korai, tehát ideje időben érkezni. Sok! Sok! Sok! Akelások!

[Tovább...]

k-soft - 2015-04-27 (10:22) Hozzászólások: 0
Insane aktualitások - Hatebreed, Unearth, Billy Talent, PMF koncert \

Insane aktualitások - Hatebreed, Unearth, Billy Talent, PMF koncertAz utóbbi időben elég sok minden történt velünk, így szeretnénk néhány mondatban összefoglalni, mi is a helyzet mostanság az Insane háza táján. A felállás némi vérfrissítésen ment át, így megújulva, megerősödve és rengeteg szép emlékkel zártuk tavaszi honjáró turnénkat. Mindeközben óriási lehetőségek tárultak elénk, így júniusban két exkluzív bulin is együtt játszhatunk a Hatebreed-del és az Unearth-el Bécsben és Ostravában. Természetesen a nyár javarészt fesztiválozással fog telni, így nagy valószínűséggel az ország több pontján is el lehet majd csípni minket valamilyen szabadtéri megmozduláson. Árnyékban, hideg sörrel. :) A hazai programok mellett idén is visszatérünk Szlovákia legnagyobb fesztiváljára, a Topfestre, ahol olyan nagy nevek társaságában játszunk majd, mint a Billy Talent. A meleg évszak zárásaként pedig ismét sor kerül a már-már hagyományosnak is nevezhető balti - turnénkra. Ezúttal azonban egy nagyobb körre megyünk, és olyan klubokba is eljutunk, ahol korábban még nem jártunk. Az őrült fesztiválszezon megkezdése előtt pedig most már tényleg leforgatjuk az első videóklippet is a Concord The World lemez egyik dalához, amit aztán ha minden jól megy néhány héten belül ti is láthattok majd.

[Tovább...]

Szapy - 2013-05-16 (17:08) Hozzászólások: 0
Új beszámoló: Metal.hu Turné - Barba Negra \

Új beszámoló: Metal.hu Turné - Barba Negra"Hol van a szó, ami elmondaná, amit érzek belül? Szívem szerint leginkább így kezdeném ezt a cikket, úgyhogy így is teszem. Nehéz szavakkal körbeírni az est eseményeit és előre is engedjétek meg nekem, hogy kissé személyesre vegyem a hangnemet. Mert így kell írnom, másképp nem fogom tudni visszaadni azt, amit a Barba Negra ma esti zenei kavalkádja adott a számomra. Ez egy rendhagyó beszámoló. Először is csak a pontosság kedvéért: egy este, öt zenekar. Nevesítve: Scerra, Bloody Roots, Dalriada, Moby Dick, Pokolgép, Thornwill. Ilyen sorrendben láttuk őket színpadon. De ennyit a tárgyilagosságról, jöjjenek az élmények." - Beycsa

[Tovább...]

Szapy - 2013-04-03 (20:36) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 1417/1418
<< < ........... [14141-14150] [14151-14160] [14161-14170] [14171-14174] > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \
Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Hirdetés: \


Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4893)
2.Metallica (4858)
3.Ossian (3930)
4.Depresszió (3691)
5.Pokolgép (3687)
6.Nightwish (3629)
7.Iron Maiden (3433)
8.Kárpátia (3433)
9.Road (3340)
10.Rammstein (3288)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat