Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Madesen Modell

Tavaszi Rockfesztivál

Hey Ho! Let’s Go!

Rómeó Vérzik

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Royal Hunt

[Tovább...]
Neochrome, Syn Ze Sase Tri - Koncert Szegeden és Budapesten (2013.11.18) \

Neochrome, Syn Ze Sase Tri - Koncert Szegeden és Budapesten (2013.11.18)Hosszú szünet után November 18.-án újra Szegeden a Neochrome, akik egyek Magyarország azon együttesei közül, akik egy friss hangzással, avantgardista irányból közelítik meg a black metalt. A külföldi sajtó által olyan klasszis együttesekhez hasonlított gárda, mint az Acturus, Borknagar vagy a Susperia. A koncerten főképp az új albumuk, a "Perihelionról” fognak elhangzani dalok. A Neochrome társaságában az országban első ízben lép fel a Syn Ze Sase Tri zenekar. A temesvári black horda elhozza magával a már ismert színpadi kellékeit és sötét imidzset, egy olyan koncert keretén belül, amely magában foglalja eddigi felvételeik legjobbjait, amit az olaszországi Code 666 Records/Aural Music adott ki. A koncert az együttes 2013-as európai turné része, ami 5 országon át fog végig söpörni november végén.

[Tovább...]

Olavi - 2013-11-04 (15:21) Hozzászólások: 0
Niburta: Párizs, gadulka, Niburta! - Friss infók a banda háza tájáról! \

Niburta: Párizs, gadulka, Niburta! - Friss infók a banda háza tájáról!November elsején, a budapesti Club 202-ben mutatkozott be a Niburta gárdájának két legfrissebb tagja: a tavaly a lengyel koncertünk során nálunk vendégeskedő Gerényi Dóra és Simon István. Mint arról már hírt adtunk, csapatunk két tagja, Németh "Panni" Anna, és Király Dávid a nyár folyamán elhagyta a zenekar sorait, akik helyére Dóri (furulyák és kaval) és István érkezett. Külön érdekesség István hangszere, mert az eddig megszokott hegedű helyett immár egy sokkal egzotikusabb eszköz, a gadulka hangjait hallhatjuk majd. A zenekar a tagcserék ellenére töretlen lendülettel dolgozik az új anyagán, a novemberi koncerten már három dal (The Seeker, Re-Set, Two Faced) is hallható volt a készülő második nagylemezről, mely előreláthatóan 2014-ben lát napvilágot. Végül, de nem utolsó sorban: a balkanicore meghódítja Franciaországot! A Niburta zenekar felkérést kapott, hogy vegyen részt a 2014-s párizsi Cernunnos Pagan Festen. Február 23-án olyan zenekarok társaságában lépünk majd színpadra, mint a Primordial, a Celtachor, a Manegarm, a Fejd, és még sokan mások!

[Tovább...]

Szapy - 2013-11-03 (22:56) Hozzászólások: 0
C.A.F.B, Aurora, Rocken Dogs, Hollywood Rose - Koncertek a KKMH Rockházban (2013.11.16) \

C.A.F.B, Aurora, Rocken Dogs, Hollywood Rose - Koncertek a KKMH Rockházban (2013.11.16)Új koncertsorozat indul a budakalászi Kós Károly Művelődési Házban, ahol feltörekvő és már nevet szerzett zenekarok alapozzák majd a rock hangulatot a havonta megrendezett klub-bulikban. A szervezők régi vágya ugyanis, hogy a hangos rockkoncertek ismét részei legyenek egy-egy művelődés ház havi programjának, ezáltal valahogy újra részese legyen az élőzene a mindennapoknak is, akárcsak a régebbi időkben volt. A fiatalok kulturált szórakozása a cél. Ehhez járul hozzá a Subliminal Merger, a manapság méltán híres popmetálos Leander Rising, a C.A.F.B., az idén 30 éves Aurora, a Tankcsapda egykori előzenekara a Rocken Dogs és a Hollywood Rose csapata. Havonta egy alkalommal alakul tehát Rockházzá a Budapest melletti Művház, ahol minden nagykoncert elején lehetőséget kap egy kezdő, feltörekvő együttes is a bemutatkozásra. Az idei izgalmas lineup után a szervezők 2014-ben is szeretnék folytatni a koncertsorozatot, és az egész évi klubéletet megkoronázva egy szabadtéri Rockfesztivállal zárni a szezont mire beköszönt a nyár. A közlekedés pedig nem bonyolult, hiszen a Batthyán térről HÉV-vel megközelíthető (Budakalász - Lenfonó megállótól 3 perc gyalog), ráadásul a koncertek befejezését az utolsó HÉV-hez igazítják a rendezők. A jegyárak sem magasak (1400 Ft.-), sőt elővételben csak 1000 Ft.-ba kerül egy-egy ilyen rockhangulatú estére a részvétel.

http://koskarolymh.hu/idoszakosprog.php?detail=127

Olavi - 2013-11-01 (18:09) Hozzászólások: 0
Foo Lighters - Akusztik (2013.11.08) \

Foo Lighters - Akusztik (2013.11.08)

Csordás Robi (Synchronring, ex-Soundshine) és Csányi Szabi (Black-Out, Kényes Foltok) néhány évet a Black-Outban zenéltek együtt, majd megalapították közös projektjüket, a méltán világsztár amerikai banda, a Foo Fighters dalait professzionálisan és hitelesen előadó Foo Lighterst. A kezdeti időkben a klipes, mindenki számára ismert dalokat vették fel a repertoárjukba: Learn to fly, All my life, Pretender, vagy a milliók kedvencévé avanzsált Best of You… Később olyan különlegességek is kezdtek felbukkanni a setlisten, mint a Rope vagy a Monkey Wrench, hogy az ínyenceknek is a kedvében járjanak. A fiúk vegyesen játszák tehát a lírikus, lassabb szerzeményeket és a zúzós koncertnótákat, és a tapasztalatok szerint mindkét vonal tökéletesen megállja a helyét akusztikus verzióban.A koncertre már csak azért is érdemes eljönni, mert javában folyik a készülődés a Black-Out novemberben esedékes 20. születésnapi koncertjére, így nem kizárt, hogy a két kiváló muzsikus becsempész a Foo Fighters dalok közé néhány közös, saját szerzeményt! Belépő: 800 Ft/fő Helyszín: Virányosi Unplugged Rock Klub – Foo Lighters Akusztik november 8. péntek 19.30

https://www.facebook.com/events/245220658968704/?fref=ts

pingwin - 2013-11-01 (11:57) Hozzászólások: 0
Nevergreen - Budapesti koncert Mindenszentek éjszakáján (Club202, 2013.11.01.) \

Nevergreen - Budapesti koncert Mindenszentek éjszakáján (Club202, 2013.11.01.)Egy hosszabb szünet után újra Nevergreen koncert lesz Budapesten, mégpedig november 1-jén, Mindenszentek éjszakáján. A Club 202-ben fellép a Virrasztók is, akik egy új albumon dolgoznak, ami a decemberi HammerWorld extra CD-mellékleteként fog megjelenni, de színpadra lép a Niburta, valamint a Sorronia is. "November elsején megemlékezünk a halottakra, játszunk nekik, és a közönségnek a Club 202-ben, ők pedig ünneplik velünk a zenekar 5. születésnapját." - Virrasztók. A frontcsajos szimfonikus metalt játszó budapesti Sorronia debütáló albuma október 28-án jelenik meg Words Of Silence címmel, a kiadó a milanói Bakerteam Records. A balkáni és mongol népdal elemeket modern metal, metalcore hangzással keverő budapesti Niburta már gőzerővel dolgozik a második nagylemezének anyagán."Tavaly szeptemberben jelent meg a nemzetközi sikereket is elért első nagylemezünk, a Scream From The East, és ahogy az idei Rockmaratonon felcsendült új dalok is mutatták, már javában készül a folytatás. A Club 202-ben nemcsak új dalokkal, hanem egy megújult felállással lépünk majd színpadra: a tanulmányai miatt sajnos távozni kényszerült Németh 'Panni' Anna hegedűs és Király Dávid dudás helyére új tagok érkeztek, akik ezen a bulin fognak bemutatkozni!"

[Tovább...]

Szapy - 2013-10-30 (22:16) Hozzászólások: 0
Halloween Extra - Zúzda Rock Kert (2013.10.31.) \

Halloween Extra - Zúzda Rock Kert (2013.10.31.)Igazán különleges zenei felhozatal, az angolszász mindenszentek alkalmából! Az est egyik fő szerepében a "szupergroup" jelzőt kiérdemlő Szubjektív Panasz, a könnyebb dallamos zenei világra hangolódott füleknek kedvez rock-csemegeként említhető műsorával a Hangfoglaláson is népszerűnek bizonyult csapat. Az est másik fő attrakciója a dallamosságnál maradva vadabb vizekre evez : Az orientális dark vonásokat részben súlyosabb industrial metal és electro elemekkel helyettesítő Dharma népszerűségén is emelt az említett zenei formálódás. Alátámasztja mindezt hazai szerepléseiken túl a francia klubturnéik sikere is. Mindamellett merész vállalkozásnak tűnő David Guetta feldolgozásba sem tört bele bicskájuk, sőt, egyik közkedvelt dalukká vált. S a programban szerepel még három banda, avagy a program teljességéhez hozzájáruló, cseppet sem alábecsülendő társaik: a metal klasszikus ösvényét járó Royal Patrol, az ’Unraveling’ címen megjelent új nagylemezét népszerűsítő industrial/experiment The Void, valamint a klub gyakori visszatérő vendége Khraken! A koncertek után sem kell továbbállni, mivel ingyenes rockdiszkóval folytatódik az éjszaka, megannyi hazai és külföldi slágerrel, egészen hajnalig – a belépés éjféltől ingyenes!

[Tovább...]

Szapy - 2013-10-30 (21:52) Hozzászólások: 0
Death Fiesta - Dürer Kert (2013.11.02.) \

Death Fiesta - Dürer Kert (2013.11.02.)November 2-án, este 8 órától hét zenekar váltja egymást a Dürer Kert nagyszínpadán. A Death Fiesta nevet viselő program több érdekességet is tartogat: a meghatározó magyar rock, metál és undeground zenekarok fellépése mellett, új tagok és új kislemezek is bemutatkoznak. Nézzük, kiket láthattok: Rock, metál, műfajban a húrok közé csap az egyre több helyen feltűnő pörgős programot toló PLANET VOID, és az egri stoner-rock arcok, a Shapat Terror. Új basszusgitárossal lép színpadra a MaNGoD! Az új tag Lisztmajer Ádám, aki korábban a Copy Con zenekarból már ismerős lehet. A modern rockzene képviseletében a budapesti noise zenekar, az UZIPOV gondoskodik a hangulatról. Utána a színpadon döngeti a budapesti-dunaújvárosi metálcsapat, a Wrong Side Of The Wall. A NOMÁD új Ajtó a mennybe EP bemutatójával készül, a CAUGHT THE FLOW zenekar bemutatkozik a már más zenekarokból ismert tagokkal, egy lendületes karcos rock/grunge bulival arcba!

[Tovább...]

Szapy - 2013-10-30 (21:45) Hozzászólások: 0
Tudósok, Ricsárdgír - A38 (2013.11.06.) \

Tudósok, Ricsárdgír - A38 (2013.11.06.)A nagy belga tudós, a szaxofon feltalálója, Adolphe Sax előtt tiszteleg ez az este a mester születésének 199. évfordulóján. A magyar underground nagy klasszikusai, a Tudósok ad ebből az alkalomból nagyszabású alkalmi koncertet, amelyen számos régi számuk is hallható lesz, míg a kitűnő fiatal szentendrei Ricsárdgír zenekar multimédia koncerttel, videókkal , vj-kkel, és különleges feldolgozásokkal tiszteleg az egyik legizgalmasabb, legkedveltebb, s a diktatúrákban sokszor betiltott hangszer, a szaxofon feltalálója előtt. A koncert különleges vendége a bécsi Walter Hollinetz virtuóz multi-instrumentalista, aki a szaxofon számos változatán, így tenoron, szopránon és másokon fog játszani majd az est fénypontjaként. Az estre a belépés szaxofonnal ingyenes, s aki így érkezik, az regisztráljon a tudosok@gmail.com címen, s fellép majd a koncert nagyszabású záróeseményében, a szaxofon-orkán megvalósításában.

[Tovább...]

Szapy - 2013-10-30 (21:45) Hozzászólások: 0
Salvus - Most múlik pontosan \

Salvus - Most múlik pontosan



[Tovább...]

Szapy - 2013-10-30 (21:45) Hozzászólások: 0
Papok És Prostik Hell Oh Ween - YUK (2013.11.02.) \

Papok És Prostik Hell Oh Ween - YUK (2013.11.02.)Minden férfi életében vannak órák, amikor szeret prédikálni. Minden nő életében vannak órák, amikor szívesen lemegy rosszlányba. Eljött a ti időtök! A Papok És Prostik Halloween egy olyan buli, ahol kézen fogva járkál ribi és szerzetes, vidáman táncol apáca és dzsigoló és a sarokban egy bíboros smárol egy gátlástalan lolitával. 2013. November 2.án a Yuk egy bűntanyává változik! Csajok, elő a leggagyibb piros csizmát és a legkisebb rózsaszínű topot! A legjobb forrónadrágot, ahol kacér réssel mosolyog a „cameltoe”! Srácok, vegyetek fekete inget, a gallérja alá papírból vágott kamu papi körgallérral! Csak a tré az igazi! Oké, lehet kölcsönzőben is keresni főpapi ornátust. Vajon lesz olyan bátor, aki Jézusnak öltözik? A legnagyobb partiarcok pedig természetesen meztelenül jönnek el, „ahogy Isten megteremtette” és ezért ingyen jutnak be. Persze a smink és a fülbevaló öltöztet, mint tudjuk, hehe.

[Tovább...]

Szapy - 2013-10-30 (21:45) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 31/731
<< < ........... [281-290] [291-300] [301-310] [311-320] [321-330] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4927)
2.Metallica (4890)
3.Ossian (3973)
4.Depresszió (3764)
5.Nightwish (3725)
6.Pokolgép (3693)
7.Kárpátia (3489)
8.Iron Maiden (3448)
9.Road (3382)
10.Rammstein (3308)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat