Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Madesen Modell

Tavaszi Rockfesztivál

Hey Ho! Let’s Go!

Rómeó Vérzik

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Royal Hunt

[Tovább...]
Karai Anna új dala a Class Fm-en! \

Karai Anna új dala a Class Fm-en! "2013.10.13-án 23:00-tól hallgassátok a Class FM-en Kiss Orsi (Kisó) műsorát! Karai Anna,  The Voice egyedülálló Rock énekesnőjének legelső szólódala debütál majd!  Ezután pedig az oldalunkon is hallható lesz majd a új dal továbbá néhány új információval is frissítjük az oldalunkat!" - Ádi

https://www.facebook.com/karaiannaroxanna?fref=ts


szandra1226 - 2013-10-12 (14:50) Hozzászólások: 0
Continental - All man can do (2013.10.16) \

Continental - All man can do (2013.10.16)

A legendás Dropkick Murphys alapítótagja Rick Barton (54 éves) megkezdte turnéját a fiával közösen alapított bandával a Continental-al. Október 16-án hazánkba is ellátogatnak, mégpedig a 100-as Klub keretein belül, az R33 színpadán állnak a közönség elé. A Continental nem más mint méltó folytatása a Dropkick Murphys-nek, az Everybody Out!- nak és a The Outlets-nek. Az egész történet akkor kezdődött amikor Rick fia Stephen hallotta apját egy szólót feljátszani és eljátszottak a gondolattal, hogy közösen kéne zenélniük... Rick stílusa és szövegvilága adott volt, mely jellemzően a 70-es évek punk zenéjéből merített ihletet.

[Tovább...]

pingwin - 2013-10-11 (16:03) Hozzászólások: 0
Klippremier - Insane: The Last Party \

Klippremier - Insane: The Last Party

Szapy - 2013-10-10 (23:35) Hozzászólások: 0
A Turbo játszik a New Model Army előtt - Hétfőn ér Budapestre a lemezbemutató turné \

A Turbo játszik a New Model Army előtt - Hétfőn ér Budapestre a lemezbemutató turnéHazai zenekar hangolja rá a közönséget a több mint 30 éve működő New Model Army újabb budapesti koncertjére: az október 14-ei estén a Turbo fellépésével kezdődik a program az A38 Hajón. Régóta várja már a rajongótábor a Turbo zenekar új lemezét: A 2005-ben alakult, az alapító tagok közös rock and roll iránti szomját oltani hivatott együttes még 2011-ben adta ki legutóbbi, Lost Measure című albumát, mely a Fonogram-díjat elnyert 2009-es debütáló lemezt követte. A rádiókban és klubokban is rendszeresen feltűnő zenekar stílusa leginkább modern rocknak nevezhető - grunge, progresszív, pszichedelikus és garage jegyekkel - nagyjából a Wolfmother, a Jet, a Mars Volta és a Foo Fighters vidékéről.

[Tovább...]

Szapy - 2013-10-10 (15:43) Hozzászólások: 0
Új GuilThee lemez novemberben - S egy Nagaarum szólóban ismét \

Új GuilThee lemez novemberben - S egy Nagaarum szólóban ismétA GuilThee dobfelvételek július végén zajlottak egy celldömölki stúdióban, amit Pócza Zsolttól kaptunk meg három napra (Nagaarum dobolt, Mr Match pedig vette az adást). Nagyon jó felvétel készült, a megszólalása a hangszernek a keverés után igazán odaver. Triggert nem vetettünk be, csakis akusztikus dobolás lesz hallható. A gitársávokat vesszük fel éppen, valamint az énekeket írja VIII. úr. Érdekességként említjük meg, hogy a cintányérok közül pár egyéni maratáson és csiszoláson esett át, valamint a ritmusgitárok egyik oldalát egy egyedi mesterhangszerrel vesszük fel, ami Papkeszin készült Kovács Sándor műhelyében (KSP). Régi vágyunk, hogy az egyik oldal humbucker a másik pedig szimpla hangszedőkkel legyen feljátszva. Természetesen a GuilThee-ben eddig jelenlévő zajok, zörejek, analóg ideglelések ezúttal sem maradnak el, sőt, úgy érezzük, hogy eddig nem voltunk elég bátrak ezekkel kapcsolatban.

[Tovább...]

Szapy - 2013-10-09 (22:05) Hozzászólások: 0
Traces Of Intelligence - Jön az Eye For I első lemeze! \

Traces Of Intelligence - Jön az Eye For I első lemeze!Hamarosan elkészül az Eye For I zenekar első lemeze, mely a Traces Of Intelligence címre hallgat majd. A 2009-ben alakult budapesti zenekar 2011-ben már rögzített néhány dalt, melyben még nem a jelenlegi énekes, Görgös Péter szerepel és melyek a zenekar Soundcoud profilján megtalálhatók. A hamarosan megjelenő album kilenc nótát tartalmaz majd - Raindrops, Angel From Hell, Awakening, Lost Everywhere, Why, Cold As You, Rest In Peace, Living In Illusions, Downfall Upwards - és először szintén a Soundcloudon lesz elérhető. A lemezmegjelenéshez természetesen lemezbemutató is dukál, melyre október 25-én, a Rocktogonban kerül majd sor.

https://soundcloud.com/eye-for-i
https://www.facebook.com/EyeForIBand/

Szapy - 2013-10-09 (22:05) Hozzászólások: 0
Russian Circles - A Dürer Kertbe térnek vissza! \

Russian Circles - A Dürer Kertbe térnek vissza!Bár az utóbbi öt év egyik legnagyobb igazsága kétségkívül az, hogy a post-rockban egyre nehezebb újat mondani, épp ennek köszönhető, hogy egy-egy zenekar a saját karakterének köszönhetően élvez kiemelt figyelmet a közönség és a sajtó részéről. Ezt vívta ki magának a chicagói Russian Circles is, akik most októberben jelentetik meg ötödik nagylemezüket Memorial címmel – az anyag friss dalai november 14-én pedig a Dürer Kert kistermében is bizonyítják majd, hogy a Pelican földijeinek még mindig van mit mondania.

[Tovább...]

Szapy - 2013-10-09 (22:05) Hozzászólások: 0
Kvantum Tarantula - új, szöveges videó a bandától \

Kvantum Tarantula - új, szöveges videó a bandától



[Tovább...]

Szapy - 2013-10-09 (22:05) Hozzászólások: 0
Trendetlen Gitárpont Café Rockszombat - Mephisto \

Trendetlen Gitárpont Café Rockszombat - MephistoNémi pihenő után a Mephisto újra színre lép! Ezúttal két másik bandatársaságában áll ismétszínpadra November 2-án, Szombat este 18.30-kor a Trendetlen Gitárpont Caféban a Rockszombat keretében, mely Budapest XX. kerületében, a Nagy Győri István u 4. szám alatt található! A buli ingyenes és mindenkit várunk szeretettel! - Mephisto zenekar

http://mephisto666.webnode.hu/zenekar/

Szapy - 2013-10-09 (22:05) Hozzászólások: 0
Elhunyt Csomós Péter - Isten nyugosztalja \

Elhunyt Csomós Péter - Isten nyugosztaljaHegedűs István rockújságíró visszaemlékezése. Október 8-án hajnali fél 5-kor Csomós Péter a Mistral, a Syconor, a Hungária, a Tűzkerék, a Jam, és a Juventus együttesek énekes-gitárosa 69 éves korában visszaadta lelkét teremtőjének. „Azt gondoltam, mi, zenészek örökké fiatalok maradunk és sosem halunk meg…” – sóhajtotta egyik barátom egy interjúban. Kereken, kertelés nélkül mondta ki azt, amit mi – nem zenészek is – belülről éreztünk. Talán ezért tudunk annyira megdöbbenni minden egyes elmúlásról szóló hír hallatán. És a sor, amely mostanában elindult a Nagy Útra, bizony hosszú. Ma hajnalban az égiek hívó szavának engedelmeskedve Csomós Péter is rálépett a fényes ösvényre. Hogy „legyen egy jó koncert az égben is” – ahogy 1970-ben énekelte és gitározta a Hungáriában egy Marson adott képzeletbeli hangversenyen. Pedig lett volna még dolga itt, a földi világban is, ahol mindenki örömére és kedvére muzsikált. A Syconorban Hauer Rudival csakúgy mint a Jamben Tátrai Tibusszal és Kiss Zolival vagy a Juventusban Pápay Faragó Lacival és Sipos Péterrel, a Sipivel. Aki a földrajzi távolságok dacára is mindvégig kitartó, hűséges barátja maradt. De legyen akár saját vagy klasszikus rock and roll Fenyő Miklóssal, netán kicsit keményebb rock-blues a jobb sorsra érdemes Radics Béla Tűzkerék csapatában. Mert Csominak csak a zene számított. Mint ahogyan rá is lehetett számítani; ha kellett, odaajándékozta a Norvégiában, második hazájában frissen vásárolt Elvis-pólóját. „Majd veszek másikat odakint…” Odakint, ahová a sors vetette zenélni még a hetvenes évek elején, és ahová különböző kacskaringók után is visszatért. Ahol megjelent, oda azonnal odaköltözött az élet, a derű. Egy-egy barátságos szó, vidám történet mindenkinek kijárt. Vele megtelt a pódium és a nézőtér egyaránt. 2005-ben sokak vágya teljesült, mikor színpadra állt a Ki mit tud?-os ős-Hungária. Azóta abból a csapatból már ketten is előrementek az égi zenekarba. Amelyről tavaly ősszel megemlékeztünk, és ahol Csomi is – megidézve az együtt töltött éveket – boldogan zengte a hajdani Barta-dalokat. Akkor még nem tudtuk, hogy az alattomos kór hatvannyolc évesen alig több, mint egy esztendőt engedélyez neki. Petikém! Most már újra együtt zenélhetsz Klen László Cilával, Tóth Józsival, Barta Tomival, és nyomhatjátok a rock and rollt. Mindörökké.

http://mno.hu/grund/elment-csomos-peter-a-csomi-1189016

k-soft - 2013-10-09 (00:15) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 38/731
<< < ........... [351-360] [361-370] [371-380] [381-390] [391-400] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4927)
2.Metallica (4890)
3.Ossian (3973)
4.Depresszió (3764)
5.Nightwish (3725)
6.Pokolgép (3693)
7.Kárpátia (3489)
8.Iron Maiden (3448)
9.Road (3382)
10.Rammstein (3308)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat