Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Ifjú zenei tehetségeket támogat a SZIN - Szegedi Ifjúsági Napok 2017 \

Ifjú zenei tehetségeket támogat a SZIN - Szegedi Ifjúsági Napok 2017A legnagyobb hazai nevek közül már többen ott sorakoznak a Szegedi Ifjúsági Napok 2017-es fellépőinek listáján. A SZIN jövőre augusztus 23-26. között jelentkezik, de addig is egy ösztöndíjat alapított, mellyel szegény sorban élő tehetséges fiatalok zenei képzését igyekszik segíteni.

Az már biztos, hogy a hazai zenei élvonal első soraiból többen is igent mondtak a Szegedi Ifjúsági Napok szervezőinek felkérésére. A “napfény városában” a nyár utolsó napjaiban együtt rúghatjuk majd a Tisza-parti homokot a Punnany Massif, a Quimby, a Hősök, a Wellhello, a Halott Pénzt, a Szabó Balázs Bandája, az Irie Maffia, a Brains, a 30Y vagy éppen Majka zenéjére. A SZIN-ben persze nem csak az a jó, hogy nagy biztonsággal kínál egy jó helyen, egy jó bulisorozatot a depresszióra hajlamosító ősz beköszönte előtt, de mindezt olyan olcsón teszi, hogy a nyár végére félretett pénzből még egy teljes értékű fesztiválfílinget finanszírozhatunk. (Csak zárójeles megjegyzés, hogy most karácsonyig a teljes árnál is mintegy 30%-kal olcsóbban, 13.990 forintért (!) adják a bérletet.)

A SZIN szervezői, mindamellett, hogy jótékony hatással vannak a fesztiválozók pénztárcájára, szívesen állnak minden jó kezdeményezés mellé. Most például az Alkotó Ifjúságért Alapítvánnyal közösen egy ösztöndíj rendszert hívtak életre, melynek lényege, hogy szegény sorban élő, a zenében tehetséges fiataloknak nyújtanak támogatást. "Első támogatottunk egy környező faluban élő 13 éves kisfiú, akinek szülei - súlyos beteg édesanyja és közmunkás apukája - minden megtakarított fillérjüket a fiú zenei tanulmányaira fordítják úgy, hogy közben havi 10 ezer forint jut a családnak kosztpénzre" –mondta Jávorszky Iván, a SZIN-t szervező Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, aki elmondta, hogy az ösztöndíj lényege, hogy a tehetséges fiatalokat úgy támogatja, hogy egy-egy fiatal esetében 12 hónapig az Alapítvány költségeket vállal át a gyermek családjától. "Olyan extra költségeket, mint például hangszervásárlás, tábori költségek. Olyanok, melyek a gyermek fejlődését segíthetik. Az Alapítvány pedig örömmel várja, a szegedi, Szeged környéki cégek támogatását, hogy minél több rászoruló gyermeknek nyújthassanak segítséget" – tette hozzá az igazgató.

http://szin.org/

Szapy - 2017-01-02 (13:48)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat