Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
A Hammer Concerts bemutatja: AMORPHIS & SOILWORK CO-HEADLINE TOUR 2019

Marillion: Theatre-Tour

Jinjer - last minute buli

A Hammer Concerts és a BARBA NEGRA bemutatja: THE POODLES (SE) - PRISMA FALL TOUR

Judas Priest

[Tovább...]
II. Classic Tribute Fesztivál - Gyűjtés az őrbottyáni Bottyán Equus Ló- És Kutyaotthon Alapítvány megsegítésére \

II. Classic Tribute Fesztivál - Gyűjtés az őrbottyáni Bottyán Equus Ló- És Kutyaotthon Alapítvány megsegítéséreMárcius 17-én a Dürer Kertben kerül megrendezésre a II.Classic Tribute Fesztivál! A klasszikus hard rock és heavy metal nagyjainak dalai szólalnak majd meg élőben, olyan magyar bandák kezei közül mint az Iron Inside (Iron Maiden), Reckless Roses (Guns'n'Roses), ACidDC (AC/DC), Manomore (Manowar), Motörhand (Motörhead), Heep Freedom (Uriah Heep), Nightguest (Nightwish), Hammerstrike (HammerFall), 4OZ (Black Sabbath és Ozzy), Heavy & Hell (Dio), Judas Best (Judas Priest) és The Privateer (Running Wild).

A legifjabb, rendszeres koncertlátogató korosztályon kívül reméljük, a hangerőben már megedzett, tapasztaltabb öreg rókák is megtisztelik jelenlétükkel az estet. És mi lehetne jobb egy olyan közösségnél, ahol generációkon át öröklődik a klasszikus dalok tisztelete és szeretete? Egy aktív közösség.

A tradicionális rockzene értékteremtő és hagyománytisztelő műfaj, ami többről szól külsőségeknél és eladási listáknál. Életforma, világnézet, ami átsegít nehézségeken és erővel tölt fel. Legyen ez az este több, mint a másnap reggeli fülzúgás és gyógysörök nyitogatása!

A rock és metal "folklórjának" mindig részesei voltak a lovak. Elég olyan dalokra gondolni, mint a Trooper a Maidentől, a Dead Horse a Gunstól, a Four Horsemen a Metallica-tól, arról nem is beszélve, hogy végeláthatatlan sorban szerepelnek régi bakelitlemezek borítófestményén a paripák.

A II. Classic Tribute Fesztivál fellépői ezzel az estével az őrbottyáni Bottyán Equus Ló- És Kutyaotthon Alapítvány megsegítésére kérnek mindenkit.

Ha egy ló megöregszik, vagy már nem tudja azt a teljesítményt nyújtani, amit elvárnak tőle, legtöbbször vágóhídra kerül.

A Bottyán Equus menhely öreg, beteg, vagy veszélyeztetett lovak életét menti meg, 2001 óta. Önerőből, kétkezi munkával, sajnálatosan kevés külső segítséggel. Bár a nevük sokaknak ismerős, és Európában szinte egyedülálló a tevékenységük, a tényleges támogatás nagyon messze elmarad a szükségestől, mivel az állatvédelem fogalma a legtöbb embernél a kutyamenhelyeket jelenti. A lovak mellett náluk is találnak új otthonra kutyák, kecskék, nyulak, őzek is, tehát ténylegesen szükségük van minden lehetőségre.

A menhely támogatható az OTP Bank Nyrt.11742104-20039871 számlaszámon, az egyszázalékos adó felajánlását a 18694538-2-13 adószámra lehet megtenni. A helyszínen egy külön kijelölt pultnál is gyűjtünk majd adományokat, illetve BÁRMILYEN állateledelt, konzervet, tápot, takarmányt, amit másnap elszállítunk nekik!

Videó az Alapítványról: https://www.youtube.com/watch?v=X8jHAk4B5ME
Weboldal: http://bottyanequus.com/

A rendezvény linkjei:
https://www.facebook.com/events/197022197429312/
https://www.youtube.com/watch?v=LN-Mf9UVGpI

Szapy - 2017-03-08 (13:59)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4905)
2.Metallica (4866)
3.Ossian (3947)
4.Depresszió (3705)
5.Pokolgép (3694)
6.Nightwish (3636)
7.Iron Maiden (3443)
8.Kárpátia (3438)
9.Road (3358)
10.Rammstein (3297)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat