Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
III. Farkasok Szilvesztere – Légó Club (2014.12.31.) \

III. Farkasok Szilvesztere – Légó Club (2014.12.31.) Ebben az évben immáron harmadjára gyűlik össze az Akela-rajongók népes tábora! A Farkasok Szilvesztere idén új helyszínen, a főváros legfrissebb rock-szentélyében, a Nagykörúton található Légó Clubban kerül megrendezésre. Az Akelán kívül színpadra lép a Rebel, a The Iron Inside - Hungarian Iron Maiden Tribute Band, a Monumentum - Bonanza Banzai, Ákos Tribute és a Toportyán Férgek is! A dínomdánom természetesen most is a kifulladásig tart, a belépőkhöz pedig VBK és virsli jár! Sok! Sok! Sok! Akelások!

2012 óta minden évben gyülekezőt fújnak a farkasok. Magyarország egyik legnépszerűbb thrash-metal zenekara, az Akela immáron harmadjára tartja meg nagy év végi klubkoncertjét. Katona „Főnök” László, farkasbőrbe bújt zenekarával, minden bizonnyal idén is fergeteges műsorral vezeti az újévbe rajongóit. Az Akela az utóbbi évben egyébként aktívan koncertezett vidéken, de az őszi Farkasnap óta nem lépett fel Budapesten. Főnököt Schmiedl Tamás, azaz Smici Moby Dick frontember 50 születésnapján is láthatta a nagyérdemű.

A The Iron Inside - Hungarian Iron Maiden Tribute Band énekesét, Jósa Tamást sokan ismerhetik az Invader-ből. Heavy-metalra teremtett hangját az Maiden dalokban is megcsodálhatjuk. Az egyedi, három gitárral felálló bandától őrült Iron Maiden Show-t várhatunk!
A magyar power-metal színtér manapság sajnos nem bővelkedik előadókban. A 2012-ben projectként útnak induló Rebel ellenben ezt a vonalat erősíti. Az ex-Crossholder Szaládi Károly "Devil" vezetésével létrejött zenekar első nagylemezét „Ha eljön majd a vég” címmel 2015 elejére várhatjuk!
Ki ne szeretné a Bonanza Banzai és az Ákos nótákat? A kitűnő dalszövegekhez, viszont sokszor a rocker fülekhez kevésbé passzoló zenei aláfestés párosul. Itt a megoldás. A Monumentum rock és metal stílusba gyúrta át a legnagyobb slágereket, így azok akár már a farkasos számára is fogyaszthatóvá vált!
Toportyán Férgek. Igencsak eredeti névválasztás. Thrash-hc együttest takar. Az est első fellépője ebben az évben adta ki első EP-jét, melyet a „Pusztulás” címmel láttak el.

III. Farkasok Szilvesztere:
2014. december 31. (szerda)
Kapunyitás: 18.00, koncertkezdés: 19.00
Akela, Rebel, Iron Inside - Hungarian Iron Maiden Tribute Band, Toportyán Férgek, Rockdiszkó
Belépő: 2500 Ft, elővételben 2015FT.
Jegyek elővételben a Légó Clubban kaphatóak nyitvatartási időben, 18.00 és 22.00 között! Postai úton a szervezes@musicon.hu címen rendelhető!
Esemény:

Iron Inside - Hungarian Iron Maiden Tribute Band:
Rebel:

k-soft - 2014-12-29 (16:26)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat