Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
III. Symphonic & Gothic Night - Légó Club (2015.05.23.) \

III. Symphonic & Gothic Night - Légó Club (2015.05.23.)Az elő-szilveszteri, majd a márciusi Symphonic & Gothic Night sikerén felbuzdulva egy rendezvénysorozat indításáról döntött a Légó Club! Tavasztól kezdődően minden hónapban egy-egy szombati napon, a népszerűbb hazai szimfonikus és gótikus együttesekből láthatunk válogatást. Természetesen igazán markáns határvonalat nem lehet húzni a stílusok között, így változatos esték részesei lehetünk majd a belvárosi klubban! Április 25. után, május 23-án visszatér a Zizzy Vision, a komor de mégis bulis hangulatú Angelheart - The Darkest Rock Show társaságában. Az eseményt pedig nem mások, mint a Magyar Gótikus Hastáncművésznők nyitják. Egy biztos. Érdemes lesz korán érkezni. A hajnalig tartó szórakozást, pedig rockdiszkó biztosítja majd.

"Ki mondta, hogy a gothic rock nem lehet szórakoztató? Ki mondta, hogy nem lehet rá önfeledten bulizni? Mi vagyunk az Angelheart. Mi szólaltatjuk meg a Sötét Angyalok Szívét. Mi azért keltünk életre, hogy elhozzuk neked a legnagyobbak legnagyobbjait és hogy bebizonyítsuk, a fekete mázba oltott rockzenétől is be lehet indulni egy bulin! Amikor mi a színpadra lépünk, ott van velünk a HIM, a Moonspell, a The 69 Eyes, a Paradise Lost és a többiek, akiket olyan jól ismersz! Itt nem fogsz bealudni, nem fogsz kimenni egy újabb italért, mert tőlünk csak a legnagyobb slágereket hallhatod, azokat, amik a fentieket olyan naggyá tették és amik a te véredet is felforralják! Gyere el egy koncertre és tapasztald meg milyen, amikor élőben, értő kezek tolmácsolásában egyszerre, üresjárat nélkül hallhatod a legnagyobb, legpörgősebb gothic rock himnuszokat!" - Ígéri az Angelheart - The Darkest Rock Show!

A Zizzy Vision létrehozására egy szóló lemez ötlete szolgáltatta az apropót, melyet Zizzy Pear énekes (RedLight Slipper, Ramonez) jó ideje tervezgetett már. Ám ehhez egy olyan csapatot sikerült összekalapálni amely többre hivatott, így nyugodt szívvel beszélhetünk egy új kezdetről is. 2014. decemberében új budapesti dark-rock banda született. Dobok mögött Farkas Gábor ’Gabriell' (Redlight Slipper), Tóth Marcell gitáros (ex-Dirty Stuff), a basszusgitárnál pedig Lester Black (ex-The Strangers, Simple Moments) erősítik Zizzy szentimentálisabb rock együttesét. Megalakulásukat követően rövid időn belül nekiálltak első demó lemezük elkészítésének, valamint az első videó klipjüket is megjelentették már, a pörgős Nothing Changes című dalukhoz. A II. Symphonic & Gothic Night keretein belül, bemutató koncertjük szem- és fültanúi lehettünk, most pedig visszatérnek!

"A gótikus hastáncművész nem puszta koreográfiával, inkább performansszal lép színpadra. Öltözéke, kelléktára, zeneválasztása, a hastáncmozdulatok kivitelezése és előadásának kisugárzása eltér a hagyományos hastáncosétól. Aki nem vonzódik a mitológia teremtményeihez vagy a cyberborg létformához, meg sem értheti. Aki üresnek tartja az éjszakát, sosem fog hitelesen gótikus hastáncot előadni." - A Magyar Gótikus Hastáncművésznők performansz- és táncestjén ízelítőt kaphatunk e izgalmas világból.

III. Symphonic & Gothic Night:
2015. május 23. (szombat)
Kapunyitás: 17.00, kezdés: 18.00
Program: Angelheart | Zizzy Vision | Magyar Gótikus Hastáncművésznők | Rockdiszkó
Belépő: Hastánc 600 Ft | Koncertek 800 Ft | Kombinált 1300 Ft


Esemény:
https://www.facebook.com/events/870910586280639/

Angelheart:
https://www.facebook.com/angelheartbandofficial
https://www.youtube.com/watch?v=1lh4WOFXByY

Zizzy Vison:
https://www.facebook.com/zizzyvision
https://www.youtube.com/watch?v=6wDgfUqvuz0

A Magyar Gótikus Hastáncművésznők:
https://www.facebook.com/magyar.gotikus.hastancmuvesznok
https://www.youtube.com/watch?t=108&v=4DQC8MSZcM0

k-soft - 2015-05-22 (17:34)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat