Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Imminence, Novelists, Port Noir - Hármas lemezbemutató az Analogban (2022.05.08.) \

Imminence, Novelists, Port Noir - Hármas lemezbemutató az Analogban (2022.05.08.)

A modern undergound metal zene három remek képviselője érkezik május 8-án az Analog Music Hallba. Az Imminence pár év alatt épített fel látványos világot komplex, modern metal zenéje köré. A turnéhoz csatlakozik egy francia metalcore zenekar, a Novelists, valamint a svéd alternatív rock / dark pop trió, a Port Noir. Heaven In Hiding címen adta ki tavaly év végén negyedik stúdiólemezét az Imminence. A 2009-ben alakult svéd zenekarban Eddie Berg énekes egyben hegedűn is játszik, Harald Barrett és Alex Arnoldsson gitározik, Christian Höijer basszusgitározik és Peter Hanström dobol. A csapat tavalyi klipjében mindannyian felbukkannak. Az albumot Henrik Udd producer közreműködésével rögzítették Svédországban; ő többek között az Architects, a Bring Me The Horizon és az At The Gates mellett dolgozott korábban. Az új lemez egy kiemelkedő dalkollekció, amelyben akadálytalanul és őszintén törnek felszínre az alkotók érzelmei. A csapat természetszerű megközelítéssel és nyíltszívű kreativitással egy olyan albumot rakott össze, amelyen minden dal saját karakterrel tűnik ki és önálló történetet mesél el, miközben továbbra is összeállnak egy nagyobb koncepció mentén. A lemez kétségtelenül bemutat egy olyan zenei és vizuális arcélt, ami kihívások elé állítja azt a rögzült képet, amit a modern metal zenékről képzelünk magunk elé; az Imminence készen áll arra, hogy a műfajt meghatározó, formáló zenekarainak egyikévé váljon. Legújabb, csendesebb ütemű klipjük a Tentación.

„Minden egyes új albummal szétszedjük és földbe döngöljük az előzőt. Felépítettünk egy elképzelést arról, hogy kik vagyunk mi zenekarként, és aztán időről időre megpróbáljuk átértékelni ez a képet bátor és kreatív új elképzelésekkel. Amit az új lemez kapcsán felfedeztünk, az minden korábbinál otthonosabbnak és ránk jellemzőnek tűnik.” - mondta el Harald Barrett. Az Imminence legutóbbi kislemezei, klipjei és az új album igencsak magas szintre lőtte be az elvárásokat egy modern metal zenekar produkciós és filmes színvonala tekintetében, és a csapat több elismerést is kapott 2021-ben, például sikeres metalcore albumért járót. Pavel Trebukhin rendezővel a csapat fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy egy különleges, erős vizualitással rendelkező, részletgazdag és egyszerre grandiózus világot építsen fel a zenekar köré a klipekben. A lemez címadó dalának klipje itt látható: https://youtu.be/4YQNvUrKkE8

A Németországban kiemelkedően sikeres zenekar nemrég egy akusztikus turnét bonyolított le, idén tavaszra pedig egy nagyszabású lemezbemutató körutat hirdetett meg. A turné kettes számú zenekara a francia Novelists. A progresszív metalcore csapat 2013 óra építkezik, és a jobbnál jobb lemezeknek, valamint az erős turnéknak köszönhetően a sárcok pár év alatt komoly megbecsülésre tettek szert. A Déjŕ Vu lemezről érkező Smoke Signals friss videója itt látható: https://youtu.be/1BxN2bbO4Vc"

https://www.imminenceswe.com/
https://www.facebook.com/events/550040366164784/

k-soft - 2022-05-03 (06:45)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat