Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Brainstorm: Midnight Ghost Tour 2019

Dinamit koncert

Within Temptation

Pro-Pain, Don Gatto, Hemlock, Stonedirt

Alestorm, Skálmöld - Skalstorm Tour 2018

[Tovább...]
Ivan & The Parazol, Blahalouisiana - A38 (2014 Március 27.) \

Ivan & The Parazol, Blahalouisiana - A38 (2014 Március 27.)Az utóbbi időben külföldön is sikereit egymásra halmozó Ivan and the Parazol, valamint a kitűnő Blahalouisiana ezen az estén együtt mutatják meg miért is a legjobb az ütős rock! Az elmúlt másfél évben az Ivan & the Parazol kétségkívül az egyik legfigyelemreméltóbb itthoni produkcióvá nőtte ki magát, hiszen a Vitáris Iván vezette zenekar tavaly megjelent bemutatkozó nagylemeze hanganyag formájában is igazolta, hogy a srácok töretlen múltidézése megannyi kellemes pillanattal kecsegtet a retró hangzású rockzene szerelmesei számára. A székesfehérvári Blahalouisiana zenekar tavaly alakult a 2010-ben feloszlott Jacked tagjaiból, - kivéve az azóta a Bermudában éneklő Mórocz Tamást - kiegészülve Schoblocher Barbara énekesnővel. A saját hangzásukat beat-rockként jellemző együttes már számos helyen aratott zajos sikert, klipjeik rajongók százait szerezték nekik..

Ivan & The Parazol
Az elmúlt másfél évben az Ivan & the Parazol kétségkívül az egyik legfigyelemreméltóbb itthoni produkcióvá nőtte ki magát, hiszen a Vitáris Iván vezette zenekar tavaly megjelent bemutatkozó nagylemeze hanganyag formájában is igazolta, hogy a srácok töretlen múltidézése megannyi kellemes pillanattal kecsegtet a retró hangzású rockzene szerelmesei számára. Az abszolút mai lüktetésű, karakteres dalcsokor a kritikusokat épp olyan laza elánnal állította a zenekar mellé, mint az arra fogékony közönséget, így pedig bátran állíthatjuk, hogy a nyáron az Egyesült Államokat (sőt, az SXSW-t) is megjárt banda második nagylemezének előkészületeit fokozott figyelem előzi meg. Ez pedig nem is véletlen, hiszen az abszolút fogós, kompromisszummentes és épp annyira hagyománytisztelő, amennyire újító rockzenét játszó bandának még bőven van mit mondania, és helyenként bluesosan lebegtető, helyenként a beathullám legjobb pillanatait újragondoló szólamai élőben működnek a legjobban.

Az Ivan & the Parazol már megannyiszor bizonyíthatott az A38 Hajó koncertjáró közönségének, azonban ez lesz az első alkalom, amikor a srácok már teljes értékű programmal, főzenekarként térnek vissza a fedélzetre.

Az együttes tagjai:
Vitáris Iván – ének
Balla Máté – gitár
Beke István – billentyűk
Tarnai János – basszusgitár
Simon Bálint – dobok

http://www.myspace.com/ivanandtheparazol
https://www.facebook.com/ivanandtheparazolBlahalouisiana
A székesfehérvári Blahalouisiana zenekar tavaly alakult a 2010-ben feloszlott Jacked tagjaiból, - kivéve az azóta a Bermudában éneklő Mórocz Tamást - kiegészülve Schoblocher Barbara énekesnővel. A saját hangzásukat beat-rockként jellemző együttes már számos helyen aratott zajos sikert, klipjeik rajongók százait szerezték nekik.

Felállás:
Schoblocher Barbara - ének
Juhász Ádám - dob
Jancsó Gábor - basszusgitár
Mózner László - gitár
Szajkó András - gitár

https://blahalouisiana.bandpage.com
https://www.facebook.com/blahalouisianaSzapy - 2014-03-14 (18:22)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4895)
2.Metallica (4862)
3.Ossian (3936)
4.Depresszió (3698)
5.Pokolgép (3689)
6.Nightwish (3630)
7.Kárpátia (3437)
8.Iron Maiden (3436)
9.Road (3350)
10.Rammstein (3293)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat