Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
IV.Symphonic & Gothic Night - S8 Underground Club (2015.07.10.) \

IV.Symphonic & Gothic Night - S8 Underground Club (2015.07.10.) Az elő-szilveszteri, majd a márciusi Symphonic & Gothic Night sikerén felbuzdulva egy rendezvénysorozat indításáról döntött a musicON! Tavasztól kezdődően minden hónapban egy-egy szombati napon, a népszerűbb hazai szimfonikus és gótikus együttesekből láthatunk válogatást. Természetesen igazán markáns határvonalat nem lehet húzni a stílusok között, így változatos esték részesei lehettünk eddig is a belvárosi klubban! Július 10-én már nem a Légó, hanem az S8 Underground Club ad otthont a méltán híres/hírhedt pécsi virrasztásnak. Az eseményt a budapesti Eve Six nyitja, a fő látványosság pedig nem mások, mint a Virrasztók lesznek. Egy biztos. Érdemes lesz korán érkezni. A késői maradást, pedig Rockdiszkó segíti majd.



„A Virrasztók története ott kezdődött, amikor Scrofa, a halottidéző úgy érezte, szükség van az elhunytak búcsúztatásához, a lelkekről való gondoskodáshoz avatott társakra. Felkereste a különleges képességekkel bíró halottlátót, Szkrobeket, és a legendás halottkísérőt, Tomusint, hogy közösen megalakítsák a Virrasztók társaságát. Hármuk ereje, különféle képességeik összeadódtak, így lehetővé vált, hogy megidézzék, láthatóvá tegyék, közénk, majd nyugvóhelyükre kísérjék a bolyongó lelkeket. Meggyújtották a virrasztás gyertyáit, melyeknek imbolygó lángjainál kiderült, kóbor árnyak sokasága vesz körül bennünket. Hőseink munkához láttak, és elkezdték közös virrasztásaik sorát, amelyhez ősi dallamokat, archaikus szövegeket kerestek, elegyítették mai mondatokkal, zenei elemekkel és ritmusokkal. A korszerű, mégis múltba révülő megszólaláshoz szakavatott siratókat kértek fel segítségül. És lassan összeállt a kép... a hang... a szó... a dal...”

Az Eve Six 2003-ban alakult, a régi felállásban 2004-óta működött. Előzőleg mindegyikük más-más műfajú zenekarban zenélt, de sikerült kialakítaniuk egy műfajt, melyben érezhető mindenki saját zenei ízlése is. Zenéjükben elsősorban a dark, a glam, és a metalzene elemei lelhetők fel. Fellépéseik az ország számos nagyvárosában voltak úgy, mint Szeged, Debrecen, Budabest, Győr, Zalaegerszeg, Keszthely stb. A zenekar aztán 2011-ben feloszlott, majd 2014 áprilisában két új taggal kiegészülve éledt újra. A jelenlegi felállás 2014 májusában mutatkozott be Kapuváron.

IV.Symphonic & Gothic Night.:
2015. július 10. (szombat)

Kapunyitás: 19.00, kezdés: 20.00
Program: Virrasztók | Eve Six | Rockdiszkó
Belépő: 990 Ft

Facebook esemény

Virrasztók:

Weboldal
Zene

Eve Six:
Facebook profil
Zene

steelriors - 2015-07-03 (14:49)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat