Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Komár László Emlékest - Magyar Rock Hírességek Csarnoka (2017.10.22.) \

Komár László Emlékest - Magyar Rock Hírességek Csarnoka (2017.10.22.)Öt évvel ezelőtt hunyt el a magyar rockzene ikonikus alakja, Komár László, akit az első magyar rock and roll énekesnek tartanak. A Scampolo együttessel hatalmas sikereket ért el, a Vigyázó Ferenc utcai klubban, a Könyvklubban, az Arany János utcai klubban, a Budai Ifjúsági Parkban őrületes bulikat tartottak.

Komár László későbbi zenekaraival, a Szemek Szájak Szívek és a Sprint együttesekkel, valamint szólistaként is sikeres volt, több albuma jelent meg, és slágerek tucatjai fémjelzik munkásságát.

Október 22-én 19 órai kezdettel Komár László Emlékestet tartanak a Magyar Rock Hírességek Csarnokában (XIII. Kárpát u. 23), ahol az ismert rock and roll énekes, Csipesz, és barátai sok ismert nótát előadnak Laci dalai közül, de rengeteg rock- és beat világsláger is elhangzik majd a '60-as évekből. Mindenki felveheti fekete lakkcipőjét, és jöhet a rongylábazás egy igazi Komár-buli hangulatában!

Jelen lesz Atkári Lajos, az ős-Scampolo ritmusgitárosa, és megemlékeznek Laci egykori zenésztársairól, Faragó Judyról és Danyi Attiláról is.

Csipesz:
"A Rock&Roll számomra az első és örök szerelem. Egész fiatalon megérintett a zene és az életforma is. Gyerekként lenyűgözve hallgattam öregem kedvenc zenéit, Loius Prima, Elvis, Chuck Berry, de sorolhatnám szinte az összes klasszikus előadót ebben a műfajban. Kamaszként már Oscar Peterson, Ella Fitzgerald, James Brown segítettek tájékozódni a Damjanich utca forgatagában. Aztán kinyílt a világ. Énekeltem rockot, swinget, bluest és countryt is."

A repertoárban megtalálhatóak a klasszikus rock&roll-ok, a külföldi és hazai előadók slágerei, illetve a modernebb swing és funky nóták is, így minden adott ahhoz, hogy az estéből hatalmas táncos mulatság kerekedjék.

Néhány dal ízelítőnek:
True Love https://youtu.be/WCS-QxzOl4s
Believe Me https://youtu.be/_7CCHsWDIM4
Just A Gigolo https://youtu.be/urEIl38ZjdE
I Feel Good https://youtu.be/Ya_1R9XpjC4
Suspicious Mind https://youtu.be/lMi5RSfwn6o

Szapy - 2017-10-12 (12:29)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat