Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Lamb of God, Kreator - Barba Negra (2022.08.10.) \

Lamb of God, Kreator - Barba Negra (2022.08.10.)

Közös headliner koncerttel érkezik Budapestre a Lamb of God és a Kreator; három amerikai banda csatlakozik hozzájuk! Az esemény öt zenekarral igazi mini-fesztiválnak érkezik, különleges vendégek a Cattle Decapitation, a Blood Incantation és a Vended.

A Lamb of God 12 év után először játszik Magyarországon! A legutóbbi lemezük 2020 júniusában jelent meg, azóta viszont az ismert okoknál fogva nem tudták rendesen megmutatni a dalokat a világnak élőben, a tavaly márciusban megjelent "Live In Richmond, VA" koncertalbum viszont valamellyest kárpótlást jelenthetett, ezen ugyanis a teljes lemezt eljátszották élőben. A "VI: Sturm Und Drang" lemez utódja az első felvétel Art Cruz dobossal, aki Chris Adler helyére érkezett 2019-ben. Az egyszerűen csak "Lamb of God" címre keresztelt lemez Josh Wilbur (Korn, Megadeth, Gojira, Trivium) producerrel készült, és Jamey Jasta (Hatebreed) and Chuck Billy (Testament) is vendégeskedik rajta.

Június 10-én jelenik meg a Hate über alles című friss Kreator lemez, pontosan két hónappal később pedig már a Barba Negra színpadán is hallgatjuk a teuton thrash veteránok legfrissebb dalait. Az új anyag az első, amit Frédéric Leclercq basszusgitárossal (Sinsaenum, ex-DragonForce) készítettek. A felvételek a berlini Hansa Tonstudióban készültek fel Arthur Rizk (Power Trip, Soulfly, Code Orange stb.) irányítása alatt. Tavaly a Metalitalia podcastnak Mille ezt mondta a zenei irányról: “Ez most határozottan más. Nehéz leírnom, de azt hiszem, hogy ismét határozottan thrashesebb. Sok benne a dallam, és sok benne a hagyományos rész is, számos összetevő megjelenik benne az utóbbi négy-öt albumról, de van benne néhány nagyon régi vágású pillanat is. Szerintem ez határozottan a következő lépés.“

A Cattle Decapitation legénységét nem kell bemutatni a grindcore és death metalt kedvelőknek; az 1996 óta aktív zenekar már hét nagylemezzel gazdagította a műfajt. Legutóbbi albumuk Death Atlas címmel jelent meg 2019-ben, jelenleg pedig épp a stúdióban dolgoznak a folytatáson. A Blood Incantation is friss lemezt készített, a coloradói technical death metal zenekar "Timewave Zero" című albumával viszont az első kettővel ellentétben - amelyen jó ízléssel keverik a technikás és pszichedelikus elemeket a klasszikus death metallal - egy ambient lemezt kaptunk. A Vended zenekarban két SlipKnoT tag, Corey Taylor és Shawn Crahan fia, Griffin Taylor és Simon Crahan játják apáik útját; tavaly novemberben a "What Is It / Kill It" című EP-vel mutatkoztak be.

https://www.facebook.com/events/426906869441823
https://jegy.rock1.hu/lamb-of-god_kreator_20220810

k-soft - 2022-05-26 (17:23)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat