Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
V. ICON ME (II.nap)

RocKány Feszt

Országos Beatles Találkozó 2019

VIII. F.R.C. Rockfesztivál

A Hammer Concerts bemutatja:  COMBICHRIST

[Tovább...]
Lemezajánló - BEKES Projekt: Gyujtag \

Lemezajánló - BEKES Projekt: Gyujtag2013 év végén baráti örömzenélésként alakult meg a Bekes Projekt, ami aztán hamar túlnőtt önmagán és az első fellépések mellett 2014 nyarán már meg is jelent a bemutatkozó lemezünk Korlátok Nélkül címmel. 2015 végére az aktív koncertezés mellett már össze is állt egy újabb nyolc számos demó, a dalok pedig elég sűrű változásokon estek át, majd 2016-ra kiválasztottuk azt a négyet, amit a legerősebbnek éreztünk és közben kettőre már szöveg is született, így élőben is tudtuk tesztelni a friss szerzeményeket.

Mivel időközben mindannyiunk élete komoly fordulatot vett és az időbeosztás is egyre szűkösebb lett, így a koncertek erősen háttérbe szorultak és inkább a felvételekre koncentráltunk, amik 2017 nyarán kezdődtek meg a No Silence stúdióban és őszre már az első mix is elkészült, amit végül 2018 februárjában sikerült véglegesíteni. Ekkor egy klipet is forgattunk a nyitó, Egyedül a Világ Ellen című tételre a szegedi No Total Filmses srácokkal.Az áprilisi premiert követően viszont erősen földbe állt az EP megjelenésének folyamata, mivel nem igazán sikerült dűlőre jutnunk borító ügyben, de végül a FreakBoy Groupnak (https://www.facebook.com/FreakBoyGroup/) köszönhetően egy minden képzeltünket felülmúló és az EP-vel remekül harmonizáló kézzel készített tustinta rajz megadta a végső löketet, hogy a házi grafikusunk és basszusgitárusunk Erdős Dani végső formába öntse a borítót, ekkor született meg a címe is az anyagnak: gyujtag. Közben a házi videósunk és dobosunk Laczkó Tomi egy igen pofás kis szöveges videót is készített a lemezt záró, Én Irányítok című dalhoz.

Az EP elkészülte tehát koránt sem volt zökkenőmentes, de úgy érezzük, hogy érdemes volt mindig kivárni kicsit és nem megalkudni, hiszen így, jelen formájában 100%-osan kijelenthetjük hogy hűen tükröz mindannyiunkat és még ennyi idő elteltével is frissnek, aktuálisnak érezzük és mérhetetlenül büszkék is vagyunk a kész műre. A lemez szokás szerint ingyenesen letölthető a bandcamp oldalunkról, bármilyen pénzbeli hozzájárulás pedig automatikusan a Csabai Állatvédőkhöz kerül.

https://bekesprojekt.bandcamp.com/album/gyujtag

A zenekar jövőjére való tekintettel többször is leültünk beszélni és elég sokat változtak időről-időre az elképzelések, de most, így 2018 végén együttesen kijelenthető, hogy a kezdeti elképzelés szintjére szelidült a Bekes Projekt, azaz egy mindenféle görcsölés nélküli baráti örömzenélés, aminek keretein belül néha összejövünk, zenélgetünk, jól érezzük magunkat, de persze az sincs kizárva, hogy valamikor egy újabb dalcsokorral is elő fogunk rukkolni, elsősorban a saját magunk szórakoztatására, ami persze ha bárki más számára is élvezeti értékkel bír, annak mi csak örülünk.
- BEKES PROJEKT -

https://www.facebook.com/bekesprojekt/

Szapy - 2019-01-02 (11:36)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4895)
2.Metallica (4856)
3.Ossian (3930)
4.Depresszió (3689)
5.Pokolgép (3682)
6.Nightwish (3627)
7.Kárpátia (3439)
8.Iron Maiden (3433)
9.Road (3337)
10.Rammstein (3290)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat