Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Magyar zenekarok jelentkezését várja a két olasz főzenekar! - Dürer Kert (2014.08.30.) \

Magyar zenekarok jelentkezését várja a két olasz főzenekar! - Dürer Kert (2014.08.30.)MAGYAR ELŐZENEKAROKAT KERESÜNK az augusztus 30.-i Dürer kertben fellépő olasz bandák elé! Annyi csak a kérés, hogy stílusban hasonlóak legyenek, rock/classic rock vonalon mozogjanak. FIZETNI NEM TUDNAK ÉRTE, csak a lehetőséget biztosítják! Ha valaki tud olyan bandáról aki szívesen venne egy ilyen nagyvonalú ajánlatot, az kérem szóljon nekik, és küldjön nekem egy üzenetet facebookon. Előre is köszönöm! - Red Rock Hungary

Itt lehet jelentkezni: https://www.facebook.com/RedRockHungary

Augusztus 30-án két fantasztikus olasz hard rock zenekar érkezik Budapestre, a Dürer Kert kistermébe, hogy egy laza de mégis utolérhetetlen hangulatú bulival köszöntsék a koncert közönségét.

A Cream Pie zenéje egyszerre friss és mégis magában hordozza azokat az értékeket melyeket minden igazi rock hívő visszasír a 80-as évekből. Az elképesztő gitár szólók és Rachel O'Neill énekes egyéni hangja mindannyiunkat visszaröpít azokba az időkbe amikor még minden sokkal jobb és szebb volt. Ez az a zenekar, és az a hely ahol igazán jól érezheted magad ha már meguntad a régi idők konzerv zenéit, és valami újra vágsz ami felrázna.

https://www.youtube.com/watch?v=24YJEyGXXt8&list=UUJAMMG1efXwfMJjjAcSupNg

Az este másik nagy neve a Smokin' Kills, akik még eggyel feljebb fogják csavarni a dallamos rock zene ezen esti sűrűségét. Egészen elképesztő amilyen hangulatot képesek élőben lenyomni a színpadon. Őrültségben, lazaságban náluk sincs hiány, a rajtuk lévő bőrruhák és fényes láncok eladásából egy kisebb budapesti butik vígan elélne. És hogy milyen a zenéjük? Ahogy a bevezetőben is említettem, fantasztikus, a rock legjava! Egy kis ízelítőnek itt a Shit of Town videójuk ami bármely kételkedőt képes meggyőzni arról hogy augusztus 30.-án ott a helye a koncerten!



És még egyszer: 08.30.-án a Dürer Kert kistermében várunk minden rockzenét rajongót!

Természetesen hazánk zenekarai sem maradhatnak ki, bővebb információ róluk, a kezdés időpontjáról, és a kizárólag a helyszínen megvásárolható jegyárakról hamarosan.

Szapy - 2014-08-25 (11:40)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat