Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Cannibal Corpse, Slytract

Avantasia - Moonglow World Tour 2019

OVERKILL-Killfest 2019, Destruction, Flotsam&Jetsam, Meshiaak

Korpiklaani, Turisas, Trollfest

MOOD

[Tovább...]
Majdnem Híres tehetségkutató Ráckevén: juss fel zenekaroddal a Kis-Duna Vízi Fesztivál színpadára! \

Majdnem Híres tehetségkutató Ráckevén: juss fel zenekaroddal a Kis-Duna Vízi Fesztivál színpadára!Tehetségkutató versenyen választják ki a ráckevei Kis-Duna Vízi Fesztivál három fellépő zenekarát a nyár folyamán. A verseny első három helyezettje Szabó Balázs Bandája előtt játszhat majd a fesztivál zenei színpadán, július 7-én a Vadkacsa Szabadstrandon. A jelentkezéseket április 30-ig várják.

A Majdnem Híres tehetségkutatóra minden olyan amatőr zenekar jelentkezhet, amely rendelkezik legalább 45 perces élő műsorral, legyen szó saját dalokról vagy feldolgozásokról. A jelentkezéshez a csapatoknak egy videófelvételt kell készíteniük egyik dalukról, és azt a jelentkezéssel együtt elküldeni a vizifeszt@rackeve.hu címre, legkésőbb április 30-án.

A videók a Facebookra is feltöltésre kerülnek, majd a zsűri értékeli azokat, méghozzá Varga Livius (Quimby) vezetésével, együttműködve a Majdnem Híres Rocksulival. Összesen hat csapat kerül kiválasztásra, melyek közül ötöt a zsűri, egyet pedig a legtöbb like segítségével a közönség nevezhet majd be. Ez a hat zenekar játszik majd a június 15-ei döntőben, a ráckevei Ács Károly Művelődési Központban, és itt kerül sor a három dobogós kiválasztására, akik aztán július 7-én, a Kis-Duna Vízi Fesztivál közönsége előtt is bemutatkozhatnak.

Nevéhez illően a fesztivál igazi vízi rendezvény lesz, mely mindenki számára izgalmas lehetőségeket kínál a folyó partján: vízi- és vízparti sportok, halgasztronómiai és egyéb kulináris finomságok és workshopok várnak ránk, de összefuthatunk majd Kiss Gergely és Biros Péter olimpiai bajnok vízilabdázókkal is. A koncertek sem maradnak ki: a fesztivál különleges vízi színpadán délelőtt a Kiskalász zenekar játszik a gyerekeknek, majd a tehetségkutató legjobbjai mutatkoznak be, este pedig Szabó Balázs Bandája és a Gypo Circus lép fel. További információkat a https://www.facebook.com/kisdunavizifeszt/ oldalon találunk, a tehetségkutató Facebook eseményét pedig itt találjuk:
https://www.facebook.com/events/417401325386769/

Kis-Duna Vízi Fesztivál
2018. július 7., szombat
Ráckeve, Vadkacsa Szabadstrand
Belépő: elővételben 2000-5000 Ft között, egyéni és családos jegyek is elérhetőek. Jegyek kaphatók a www.tixa.hu weboldalon és a kijelölt értékesítőhelyeken. További információ a https://www.facebook.com/kisdunavizifeszt/ oldalon.

Kapcsolódó weboldalak:
https://www.facebook.com/kisdunavizifeszt/
https://www.facebook.com/events/417401325386769/

majdnemhires

Szapy - 2018-04-06 (12:15)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4892)
2.Metallica (4855)
3.Ossian (3929)
4.Depresszió (3692)
5.Pokolgép (3686)
6.Nightwish (3630)
7.Kárpátia (3434)
8.Iron Maiden (3433)
9.Road (3341)
10.Rammstein (3288)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat