Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Már csak pár nap van hátra! - Progresszív zenék találkozója: Abaliget ProgCamp 2018. \

Már csak pár nap van hátra! - Progresszív zenék találkozója: Abaliget ProgCamp 2018. Egy új fesztivál van születőben. Abaliget ProgCamp néven találkozhattatok vele, ha már eljutott hozzátok a híre. Ha mégsem, akkor ezen az oldalon után tudsz nézni: https://www.facebook.com/abaligetprogcamp
A zenei kínálat stílszerűen a progresszív vonalon mozog, egészen széleskörűen próbálja meg bemutatni azt. A fesztivál épít a Baranya megyei Abaliget természeti szépségeire, így a zenei kínálaton túl megemlíti napközbeni elfoglaltságoknak, a helyi túra útvonalakat a Mecsekbe, a Cseppkőbarlang, szabad strand, csónakázó tó, horgász tó, Denevér múzeum látogatását.

Az étel és ital kínálat megközelítése nem a gyorséttermek hangulatát tárja elénk, hanem a kézműves remekeké lesz a főszerep. Kemencében sültek, kézműves sörök. A szervezők nem titkolt vágya, hogy mindegyik generációnak megteremtse a lehetőséget, hogy szívesen részt vegyenek a rendezvényen. Lehet sátrazni a fesztivál területén,de a szállások kínálata tökéletes, néhány 100 méter körzetben is. Azok számára is élhető lesz a ProgCamp, akik szívesen jönnének családostul.

Igazán értékes és izgalmas programot sikerült összeállítani. Az Abaliget ProgCamp házigazdája a pécsi Perfect Symmetry zenekar lesz, akik új dobossal kezdték az évet. Bemutatkozó koncertjük megvolt január elején, és ez még csak a kezdet! Schulteisz Ákos (főszervező) és Szkróbó Szabolcs (Perfect Symmetry) összpontosítanak az Abaliget ProgCamp-re, rengeteg tennivaló van a szervezésben, de élvezettel teszik, nagyot álmodtak...



"Az érdeklődés nagyobb lett, mint amire mertünk gondolni. De ennek így kell lennie, hiszen a rockzene, a progresszív ízekkel átitatott rockzenék megérdemlik a nagyobb nyilvánosságot. Nagyon jó zenekarok vannak a műfajban Magyarországon, emellett azt tapasztaljuk, hogy a ProgCamp fogalma szárnyra kelt. A meghívott bandákon túl annyi iszonyatosan jó modern zenekar jelentkezett, hogy simán megtöltenének még egy fesztivál programot. De van egy kapacitása a ProgCamp-nek, amit így a nyitó évben egésznek tartunk."

A 3 napos bérletet december óta lehet elővételezni, úgy néz ki jó lesz a fesztivál látogatottsága.

Bejelentésre kerültek: Dreamgrave, Angertea, Sungazers, Miserium, SoulMirror, Ghost Toast, Mars Told A Secret, Marcello's Mystical Mind, Skore, King Furia, Stabbed, The Tumor Called Marla, Szónok, Divided, Perfect Symmetry. Ezek a zenekarok már a program biztos pontjai. Néhány tárgyalás alatt levő produkció lehetséges, hogy bekerül a 2018-as fellépők közé még. A fesztivál hangosításáért a Fidó Hangtechnika felel. Kellő hang és fény az biztos!

A következő mérföldkő a ProgCamp életében, hogy idén bejelenthette az első NEMZETKÖZI FELLÉPŐT a fesztiválra:
Az Abaliget ProgCamp-re érkezik Romániából az Untold Faith zenekar!

untoldfaith



"Az Untold Faith zenekart a gitáros Mogyoros Attila (Psycho Symphony) és dobos Gindele Gabor (Psycho Symphony), két már a progresszív metalban korábban is jelen lévő nagy múltú zenészek alapították meg. Az Untold Faith gyorsan a román underground metal színtér egyik legeredetibb ées legígéretesebb formációjává vált. A zenei hatások közé tartoznak a olyan zenekarok, mint a Gojira, a Nevermore, a Psychotic Waltz, a Mekong Delta, a Sikth, a Riverside. Kísérletezős a zene, különböző stílusok és elemek épülnek be a hangzásba.”

Így mondhatjuk, jó úton halad a ProgCamp, hogy nemzetközivé váljon!

3 napos bérletet itt tudsz váltani:
https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=48722

A ProgCamp facebook oldala:
https://www.facebook.com/abaligetprogcamp/posts/1192568714178109

Esemény link:
https://www.facebook.com/events/139116883379814/

Szapy - 2018-08-24 (13:22)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat