Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Metal On Metal III. - Club 202 (2014.11.22.) \

Metal On Metal III. - Club 202 (2014.11.22.)November 22-én óriási fémkatarzisra számíthat, aki a szombat estéjét a fehérvári úti klubban tölti! A Demonlord, a Tűzmadár és a Story első koprodukciója végre összejött, a bandák már teljes erőbedobással és lelkesedéssel készülnek a bulira! Kovács Gábor (Demonlord): Ezúttal már harmadszor a Metal On Metal fesztivállal zárhatjuk az évet a Club 202-ben, amit ennyi idő után tulajdonképpen hazai pályának is nevezhetünk, hisz éveken keresztül teljességgel elégedettek voltunk a hellyel, a munkatársakkal, személyzettel, szervezőkkel, technikai háttérrel. Ebből adódóan minden évben megfordulunk itt párszor, szóval tényleg mintha hazajönnénk. Schrott Péter (Tűzmadár): Nagyon örülünk a Demonlord zenekar felkérésének, amúgy is évek óta terveztünk már közös, nagy bulit Budapesten, hát most összejött. A Club 202-t erre tökéletes helyszínnek tartom, jó a fénytechnika, és a hangzás is nagyon rendben szokott lenni. Az oda járó közönség meg egyenesen kiváló... Macher Zoltán (Story): Remek lesz újra Pesten játszani, utoljára a Szigeten játszottunk a Metal Hammer színpadon, azelőtt pedig az E-klubban a Metallium előtt. Az ujjáalakulás miértjéről csak annyit, hogy egyre jobban hiányzott mindannyiunknak a zenélés és egyre több ötlet feszített belülről. Mivel folyamatosan kapcsolatban voltunk egymással, csak a szikrának kellett fellobbanni Kicsit átalakult annyiban a felállás, hogy a basszusgitári feladatokat én vettem át, míg a gitárt a fiam nyűvi ::-)

dl band


Kovács Gábor (Demonlord):
Ezúttal már harmadszor a Metal On Metal fesztivállal zárhatjuk az évet a Club 202-ben, amit ennyi idő után tulajdonképpen hazai pályának is nevezhetünk, hisz éveken keresztül teljességgel elégedettek voltunk a hellyel, a munkatársakkal, személyzettel, szervezőkkel, technikai háttérrel. Ebből adódóan minden évben megfordulunk itt párszor, szóval tényleg mintha hazajönnénk.

Ezúttal ismét régi barátok emelik a rendezvény színvonalát, hiszen velünk lesz a nagy népszerűségnek örvendő dallamos heavy metal zenekar a Tűzmadár, és ultrakemény földieink, a Story zenekar, akikkel baráti kapcsolatunk majd húsz évre nyúlik vissza.

A Demonlord-nál az utóbi időben már-már illegálisan lelkes háttérmunka folyik. Hónapok óta csiszolgatjuk a zenekar koncertprogramját, hangzásvilágát, megjelenését, emellett pedig gőzerővel folynak az új hangzóanyaghoz a kreatív munkák. A 2015-ös év elején már biztos, hogy kaptok valamilyen ízelítőt az új Demonlord lemezből. Amit garantálhatunk, hogy a legérettebb, legütősebb cucc lesz amit eddig kihoztunk.

tűzmadár band


Schrott Péter (Tűzmadár):

Nagyon örülünk a Demonlord zenekar felkérésének, amúgy is évek óta terveztünk már közös, nagy bulit Budapesten, hát most összejött. A Club 202-t erre tökéletes helyszínnek tartom, jó a fénytechnika, és a hangzás is nagyon rendben szokott lenni. Az oda járó közönség meg egyenesen kiváló... Nagy metal-party-ra számíthatnak az odalátogatók, így szeretettel várunk mindenkit, aki ismeri a három bandát, és azt is hasonlóképpen, aki még talán annyira nem, ugyanis a Story zenekar melegíti a bulit, amit különösen várok, hiszen régi zenekar már, de élőben még nem sikerült őket elcsípnem... Találkozzunk a helyszínen!!! Rock!

story band


Macher Zoltán (Story):

Remek lesz újra Pesten játszani, utoljára a Szigeten játszottunk a Metal Hammer színpadon, azelőtt pedig az E-klubban a Metallium előtt. Az ujjáalakulás miértjéről csak annyit, hogy egyre jobban hiányzott mindannyiunknak a zenélés és egyre több ötlet feszített belülről. Mivel folyamatosan kapcsolatban voltunk egymással, csak a szikrának kellett fellobbanni Kicsit átalakult annyiban a felállás, hogy a basszusgitári feladatokat én vettem át, míg a gitárt a fiam nyűvi ::-) A régi basszusgitárost (Polgár Petit) is örömmel láttuk volna, de ő más irányban próbál érvényesülni. Jövőre tervezünk egy olyan hanganyagot elkészíteni, ami az eddug összegyűlt új dalokra épül, illetve szeretnénk felvenni azokat a dalokat is amelyek már készen voltak, de nem kerültek kiadásra. Nagyon várjuk ezt a pesti bulit, jó lenne ha minél többen eljönnének a régi arcok közül és minél több fiatal, új arc is . Igaz, hogy nem vagyunk mai zenekar, de senki ne nyugdíjas műsorra számítson tőlünk, hanem egy igazi, zúzós programra, ahol letekeredik mindenkinek a feje!

A koncert FB-eseménye:
https://www.facebook.com/events/1530178163866078/?ref_newsfeed_story_type=regular

szandra1226 - 2014-11-17 (21:42)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat