Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Brainstorm: Midnight Ghost Tour 2019

Dinamit koncert

Within Temptation

Pro-Pain, Don Gatto, Hemlock, Stonedirt

Alestorm, Skálmöld - Skalstorm Tour 2018

[Tovább...]
Mongooze dalpremier - Unholy Bastards \

Mongooze dalpremier - Unholy BastardsVárhatóan nyár elején lát napvilágot a stoner/southern körökben egyre nagyobb érdeklődést vonzó Mongooze zenekar új kiadványa, a 2 magyar és 2 angol nyelvű felvételt és egy, a 'Szombat éjjel' című dalra készült videoklipet tartalmazó 'The road we walk on leads to smoke & death' A klip a tervek szerint áprilisban kerül bemutatásra, a várakozást enyhítendő addig is egy saját készítésű szöveges videót tett közzé a közeljövőben koncertek terén is aktív zenekar.A folytatásban pedig a Mongooze saját szavait olvashatjátok:
A Zenekar 2011-ben alakult, Mosonmagyaróváron különösebb világmegváltó tervek nélkül, csupán a zene szeretete és a feeling kedvéért. Több tagcsere, rengeteg próba és jó pár koncert után úgy gondoltuk, hogy komolyabban állunk hozzá a dolgokhoz. 2012 nyarán felvettünk egy 4 számos EP-t „From Dispear To Hope” címmel, melynek az alapjait egy helyi stúdióban rögzítettük, majd a keverést Pencs Tamás végezte Székesfehérváron. Az anyag nagyon jó fogadtatást kapott a nagyérdeműtől és a koncertszervezőket is meggyőzte így több nagy fesztiválon is felléphettünk. 2013 őszén „szakmai” zsűri előtt 1. helyezést értünk el a Roxiget IX. tehetségkutatóján. A nyereményeink nagyban hozzájárultak hogy tegyünk egy lépést előre.

Közben íródtak az új nóták, és természetesen a koncerteken is rendesen toltuk a whiskey-t és a mocsári riffeket. Ez év februárjában bevonultunk a soproni MD stúdióba, hogy rögzítsük a második kislemezünket. A felvételek nagyon jó hangulatban teltek, sok dolgot tanultunk és rengetek segítséget kaptunk Smicitől. Az új anyag szintén négy tételt tartalmaz, két angol és két magyar nyelvű dalt valamint egy videoklipet, melyet a „Szombat Éjjel” című dalra készített el nekünk a HSC stábiskola Novák Emil vezénylésével. Ezúton is szeretnénk Nekik megköszönni a remek munkát és a segítséget. A klip előre láthatólag áprilisban kerül bemutatásra. Az új lemezünk borítója a Barber’s Art műhelyben készült és „The road we walk on leads to smoke & death” címmel nyár elején fog megjelenni. A mai bemutatásra kerülő „Unholy Bastards” szöveges videónkat saját magunk készítettük, a zenekar két jó barátja Freimann Gábor és Lindner Martin segítségével. Koncertek terén is kicsit felpörgünk, felbukkanunk a tavaszi idényben többek között a Blind Myself és a Moby Dick vendégeként is valamint néhány nyári fesztiválon. Bővebb információt a bandáról és a koncertekről a facebook oldalunkon a olvashattok. Az első EP anyagát pedig a csapat bandcamp oldalán éritek el. Figyeljétek a koncertdátumokat és keressetek minket a színpadon vagy a pultnál. Addig is nézzétek a szöveges videónkat és toljatok mellé egy pohár bourbont."

https://www.facebook.com/mongoozerocks
mongooze.bandcamp.com

Szapy - 2014-03-14 (18:20)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4895)
2.Metallica (4862)
3.Ossian (3936)
4.Depresszió (3698)
5.Pokolgép (3689)
6.Nightwish (3630)
7.Kárpátia (3437)
8.Iron Maiden (3436)
9.Road (3350)
10.Rammstein (3293)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat