Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
A Rádió Rock bemutatja: GÉP, GÉP, GÉP, POKOLGÉP!!! POKOLGÉP 35 éves jubileumi nagykoncert

Judas Priest

SONS OF APOLLO

a Livesounds bemutatja: Mob Rules Live

a Concerto Music bemutatja: A Nordic Symphony `18

[Tovább...]
New Wave of Folk Metal turné - Lengyel, román és hazai headlinerrel érkezik Budapestre! \

New Wave of Folk Metal turné - Lengyel, román és hazai headlinerrel érkezik Budapestre!A New Wave of Folk Metal turnésorozat idei szériája három kelet-közép-európai modern folk metal zenekar összefogása, hogy hidat építsenek különböző stílusok és kultúrák között. A turné május 5-én Budapestet is eléri: a Dürer Kert középső termében (Room 041) alig 1500 forintért két külföldi és két hazai csapatot tekinthetnek meg a modern és folkos crossover stílusok rajongói.

dreamgraveA három turnézenekar előtt a bemelegítésért fél 8-tól a szegedi Dreamgrave felel. Bár ők nem a folkcore vonalat képviselik az estén, zenéjüket tekintve nem kevésbé izgalmasak és változatosak. A hatos egyfajta eklektikus, sötét hangulatú progresszív metalt játszik, melyben a gótikus, a neoklasszikus és experimentális elemek ötvöződnek hol hátborzongató, hol andalító szimfonikus, doom és death témákkal, az egészet pedig kísérteties női ének és brutális hörgések teszik teljessé.
https://www.facebook.com/dreamgrave/
videó:
https://www.youtube.com/watch?v=Nki9_YRS6Ac

netherfellMásodikként lengyel Netherfell lép színpadra. A 2008-ban alapított krakkói banda a metal modernebb ágazataival, elsősorban északi melodikus death metallal és metalcore-ral ötvöz tradicionális szláv népzenét és középkori dallamokat. Ez utóbbiakat népi hangszerek garmadája szolgáltatja, mint a duda, a hegedű, a tekerőlant, a balalajka, a guszli vagy épp a különféle furulyák. Emellett azonban szimfonikus hangszerelések is felbukkannak a szláv kozmikus mitológiát és ősi közép-európai hagyományokat központba állító, pörgős dalokban. Ezen az estén készülő nagylemezükből is kapunk ízelítőt!
https://www.facebook.com/Netherfell/
videó:
https://www.youtube.com/watch?v=V6dZanTfI2I

niburtaAz est magyar headlinere a Niburta lesz. Egy hosszabb passzív időszak és jelentős felállásbeli változások után e turnén tér vissza hazánk egyik vezető folk metal bandája a színpadra. Céljuk a kezdetektől fogva a műfaj megújítása volt: magyar, balkáni és keleti népzenével töltik meg a súlyos, mélyre hangolt core-os vagy épp djentes metal témákat. Hazai visszatérésükre és az új tagság bemutatására igazán látványos show-val készülnek, kár lenne kihagyni!
https://www.facebook.com/niburta/
videó:
https://www.youtube.com/watch?v=gNUErr-3pS8&hd=1

e-an-naZárásként Erdélyből érkezik hozzánk az E-an-na. A turné legfiatalabb csapata talán az Arkona és a Born Of Osiris, vagy éppen az Eluveitie és a Gojira ötvözeteként határozható meg: zenéjükben ugyanúgy helyet kapnak a táncra perdítő román népi dallamok, a derékból bólogatós zúzdák és az elszállós, epikus atmoszférák, melyek jól passzolnak az elvont metafizikai világra épülő koncepciójukra. E koncert egyébként nemrég megjelent első lemezük, a Jiana EP lemezbemutatója is lesz.
https://www.facebook.com/eanna.romania/
videó:
https://www.youtube.com/watch?v=HM9FvdFX7p8

És ha mindez nem lenne elég, a három headliner egy közös meglepetéssel is készül – ennek részleteiről kicsit később olvashattok! A buli Facebook-eventjét egyébként is érdemes előzetesen nézegetni, hiszen a fellépőkkel készült interjúkra, róluk szóló cikkekre és egyéb érdekességekre is bukkanhattok. Várunk mindenkit szeretettel erre az unikális eseményre, mely egyben az Old Buso Productions utolsó fesztiválszezon előtti koncertje lesz!

A rendezvény házigazdái az Old Buso Productions és a Folk Metal Hungary. A grafikát a Deadlife Art készítette.
https://www.facebook.com/folk.metal.hungary/
https://www.facebook.com/old.buso.productions/
https://www.facebook.com/deadlifeart/

Az est tervezett menetrendje:
19:00 – kapunyitás
19:30-20:10 – Dreamgrave
20:30-21:20 – Netherfell (PL)
21:40-22:30 – Niburta
22:50-23:40 – E-an-na (RO)
A koncert hivatalos FB-eseménye:
https://www.facebook.com/events/712775712237130/

nwofmflyer

Szapy - 2017-04-19 (11:57)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4906)
2.Metallica (4867)
3.Ossian (3949)
4.Depresszió (3708)
5.Pokolgép (3694)
6.Nightwish (3636)
7.Iron Maiden (3442)
8.Kárpátia (3438)
9.Road (3358)
10.Rammstein (3299)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat