Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Örült zúzás és rock n roll - Kék Yuk (2014.03.22.) \

Örült zúzás és rock n roll - Kék Yuk (2014.03.22.)2014. március 22-én a Kék Yuk szinpadán hat ütős banda gondoskodik a fergeteges hangulatról.
Where Is Cooper - Néhány, az édes 80-as és 90-es évek lázálmaiból felébredni nem képes rockzenész elhatározta, hogy még életében emléket állít a shock-rock nagymesterének, Alice Coopernek. 2011-ben útjára indult a Where Is Cooper (AC Tribute) utazó horrorcirkusza. Sorozatgyilkosok, a halálsoron várakozók és egyéb rémek történetei élednek fel a színpadon zombik és boszorkányok társaságában, tömeges mérgezéssel a fináléban.


Crash Course - Zenekarunk Budapestről, Érdről és Pomázról valósi, a banda alapvetően zenésztársakból és barátokból áll. Az utolsó tagot (szólógitáros) 2011. áprilisában vettük be, innentől kezdjük időszámításunkat. Stílusunk a rock, metal és punk keveréke, néhol thrassesebb elemekkel tarkítva. Jelenleg az első, 10-12 számot tartalmazó stúdió felvételünkön dolgozunk, mely alapköve annak, hogy a közeljövőben elkezdhessük a zenekar komolyabb népszerűsítését.

DoPa - Csepeli székhelyű alterrokk formáció keresi vállalkozó kedvű, táncos lábú közönségét, ki hajlandó nyíltan élvezni a zenéjét. jelige: "Mindig van lejjebb."

Overcast - A zenekart 1999-ben Novák Árpád (énekes), Kispál Gábor (gitáros) és Veres Zoli (basszusgitáros) hívta életre. Megalakulásunk óta több tagcserén és változáson estünk át, mire a mai ütős formáció összeállt. „Az Overcast egy pofátlan és cinikus rock n' roll gépezet, ami úgy döngöl a földbe, hogy közben kegyetlenül élvezed, amit kapsz..." Jelenleg az új dalainkon dolgozunk, így viszonylag ritkák a koncertek……kár kihagyni.

Grievance - A zenekar az Almost Normal romjaiból jött létre két „pályakezdő” csatlakozásával. Beni, Szigeti Balázs és az akkori bőgős, Szegedi Dávid új zenekar ötletet vetett fel és nekiálltak társakat keríteni maguk mellé. Rövid keresgélés után a csupán 15 éves Biró Balázs duplázta be magát a csapatba. A zenekar ötödik embere Raczkó Balázs lett. Ugyanebben a hónapban csatlakozott hozzánk a fiatal tehetség, Csergő Barbara, aki a másik énekes-vokálos posztját tölti be a zenekarban. Dávid egyéb okok miatt kiszállt, majd helyét Kovács Dániel vette át a basszusgitáros poszton és így végre teljes lett a csapat. 2011 Augusztusától a zenekar a Nyitott Színpad Zenei Egyesület (NYISZ) tagja. 2012 novemberében megjelent We must show them all címmel bemutatkozó demónk. Az új EP 2014 februárjában kerül bemutatásra.

The Remnants
- Dani (ének/gitár) és Nita (basszus/vokál) már korábban is együtt zenéltek, ezért nem volt kérdés, hogy együtt alapítanak új zenekart. Sok keresgélés után 2013. márciusában rátaláltak Valentinre (dob) és már az első próbán érezték, hogy ez egy jó csapat lesz. Zenéjüket Budapestről küldik a punk rock szerelmeseinek sok szeretettel!

Jegyár: 1.000 forint ami teljes egészében LEFOGYASZTHATÓ!!!
Kapunyitás: 18:30

Where Is Cooper (Alice Cooper Tribute)
https://www.facebook.com/events/593074604111642/?fref=ts
The Remnants
https://www.facebook.com/pages/The-Remnants/306910186106392?fref=ts
Downtown Paraodox (DoPa)
https://www.facebook.com/DoPaband?fref=ts
Overcast - Hungarian Dirty Rock & Roll Band
https://www.facebook.com/OvercastMusicHungary?fref=ts
Grievance
https://www.facebook.com/GRIEVANCEBAND
Crash Course
https://www.facebook.com/crashcoursesite?fref=ts

AngelSz - 2014-03-13 (18:44)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat