Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Papa Roach (USA) - A STRAND Fesztiválon (2014.08.20.) \

Papa Roach (USA) - A STRAND Fesztiválon (2014.08.20.)Jacoby Sahddix elnyűhetetlen, a legkeményebb törésteszteken edzett, elpusztíthatatlan bandája, a kilencvenes évek végén és a kétezres évek elején tomboló új hullámos metál őrület egyik meghatározó, megújulni képes zenekara. Húsz évvel ezelőtt nemcsak rendkívül népszerű számokkal és több tízmillió eladott lemezzel, hanem minden fronton aktívan járultak hozzá a nu metál világhódításának sikeréhez. Aki pedig hiányolja a Papa Roach színpadi jelenlétét, annak nem is kell messzire mennie! Augusztus 20-án a tűzijáték-bámulók közti nyomorgás helyett Zamárdiban, a STRAND Fesztiválon a helye, ahol a Petőfi Rádió - Telekom Nagyszínpadán a Tankcsapda koncertjét követően tekintheti meg őket.

A nagy, fortyogó rock’n’roll üstben néha furcsa dolgok történnek, ám a kísérletek, bármilyen jók is az alapanyagok és ügyesek a főszakácsok, nem mindig sikerülnek. A Hanoi Rock például egészen sokáig próbálkozott azzal, hogy új rock-ízekkel rázza föl a közönségét, a Def Leppard személyesen flörtölt a rajongóival, a Mötley Crüe pedig meztelenül tálalta fel az ételt. Aztán a kilencvenes években jött az újabb nagy ötlet a rock’n‘ roll megmozgatására, és a magát nu metálnak nevező mozgalom vírusa a fénysebességnél is gyorsabban terjedt. Rengeteg nu metál zenekar alakult, és valamennyiükre jellemző volt, hogy a zenészek nagyon fiatalok voltak, nagyon bő farmert, rövid vagy földet súroló cargo-nadrágot, BK vagy Newport csukát viseltek, fura szőrzetet növesztettek, az arcukba baseball sapkát húztak, és magasabbra ugrottak, mint a kenguru. Az lehet, hogy a Korn a legnagyobb hatású nu metál zenekar, de az is biztos, hogy a kaliforniai Papa Roach a nyakukban liheg. A Papa Roach az excentrikus megjelenések, a belső balhék, és a kényelmes önismétlések helyett a zenei program előállításba fektetett több energiát, és ennek meg lett az eredménye: MTV-slágerek és kiválóan működő albumok, mint a Lovehatetragedy (2002), a Getting Away With Murder (2004) és a The Paramour Sessions (2006).

David Buckner dobos 2008-as kilépése után a Papa Roach nem adta fel a harcot, hanem még nagyobb erőket mozgatott meg annak érdekében, hogy pályatársaik többségével ellentétben ne tűnjenek el a süllyesztőben. Erőfeszítésük eredményes volt, kiadták a legerősebb Parapour Sessionös időket továbbgondoló Metamorphosist 2009-ben, valamint egy évvel később a Time for Annihilationt, mely több volt egy szimpla koncertlemeznél, hiszen öt vadonatúj szám is felkerült rá. Legfrissebb lemezük 2012 októberében jött ki; a The Connection egy érett, sokat tapasztalt, egységes és mindenre elszánt zenekar odaadó munkájának eredménye, és a tagok sebhelyekkel körülvett szemében ugyanúgy csillog az őrület, mint az első alkalomkor, amikor hangszert ragadtak, hogy szétkapják a világot.

http://www.paparoach.com/
https://www.facebook.com/paparoach

Papa Roach (USA)
STRAND Fesztivál
2014. augusztus 20. 22:30
Petőfi Rádió - Telekom Nagyszínpad

http://strandfesztival.com/

Szapy - 2014-07-22 (11:14)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat