Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Profanatica, Rites of Thy Degringolade, Auroch - Supersonic Blue Hell & KVLT (2018.03.14.) \

Profanatica, Rites of Thy Degringolade, Auroch - Supersonic Blue Hell & KVLT (2018.03.14.)Mint örök tekintélyrombolók, a PROFANATICA egyszerre black metal legenda és megtagadója a “legendás” koncepciójának. Mint egyike az 1990-es évek sötét és véres napjaiban létrejött legelső amerikai black metal bandáknak, a PROFANATICA a tökéletes istenkáromlás és barbár primitívség útját választotta, majd kultikus ikonként visszavonultak az árnyak közé, hogy aztán feltámadjanak évekkel később, amikor a black metal színtér már utolérte találmányukat és lealjasodásukat.

Paul Ledney nem szokványos megközelítéséből származó elemi dobolása képezi a zene gerincét, melynek mentén John Gelso egymás után szövi a feszes, örvénylő riffeket, egymásra rétegezve a buldózert és a fagyos ellenpontozást, ami az örvénylést túlvezérelve perverz módon szünteti meg a kapcsolatot a zenészek és a körülöttük zajló pusztító hangorkán között. Mindeközben Lendey szénfekete okádása hasít keresztül a pusztításon, hogy verbális megszentségtelenítést ontson magából a tiszták meggyalázására és a kutya fattyának bemocskolására, úgy, ahogy csak Ő tudja.

A RITES OF THY DEGRINGOLADE első, 1999-es demójuk és a 2005-ben megjelent harmadik albumuk közötti hat évig tartó tartó inkarnációját az ütőshangszerekre koncentráló, kontrollált káosz jellemezte. A Black és Death Metal teljesen egyedi keveréke volt, ami saját helyet követelt magának a műfajon belül, de végül idő előtt véget vetettek neki. Egy tíz éves szünetet követően Paulus Kressman alapítótag újraélesztette a bandát azzal a céllal, hogy hogy pár koncertet adjanak és esetleg új anyagot is írjanak. A hamarosan megjelenő 4. lemez lesz a bizonyíték: a banda ugyanazt a szintet hozza, mint a kihagyás előtt.

A Taman Shud című LP-jük 2014-es megjelenése óta a Vancouver BC illetőségű AUROCH lassan Kanada legaktívabb death metal bandájaként lett ismert. Azóta a Sebastian Montesi gitáros/vokálos, Shawn Haché vokálos/basszeros és Zack Chandler dobos alkotta trió folyamatosan koncertezik, most pedig fenyegető közelségbe került a Death Metal káosz mindent beborító árnyéka mely a kanadai innovatív Death Metal hagyományokat hordozza magában a Gorguts, Cryptopsy (szigorúan “None so vile!” előtt), Kataklysm (szigorúan “Temple Of Knowledge” előtt) nyomdokain járva.

Jegyek csak a helyszínen kaphatóak!
Ára: 4.500.-

ESEMÉNY:
https://www.facebook.com/events/1962782493963930/

Szapy - 2018-02-09 (12:44)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat