Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
a Livesounds bemutatja: A Tour For The Loud

a Concerto Music bemutatja: Nightwish World Tour 2020

a Concerto Music bemutatja: The Magical Tour 2020

a Livesounds bemutatja: Gotthard European Tour 2020

Three Tremors (Ripper Owens, Sean Peck, Harry Conklin) + Divided

[Tovább...]
Rubicon Interjú \

Igazi csemege a hazai rockzenei palettán a Rubicon zenekar! A 2003-ban alakult és 2008 óa változatlan felállással játszó banda az utóbbi két évben szinte berobbant a köztudatba. Tehetségkutatós menetelés, nagyzenekarok előtti koncertek után a 12 dalt tartalmazó ,, A Holnap Tüze" nagylemezzel koronázták a tavalyi évet. A lemez több mint 5000 emberhez jutott el a Hammer mellékleteként. Idén a szigetszentmiklósi portál-táborban is viszontláthatjuk őket. Terdy Tamás dobost faggattuk.

P3190012k-soft: Hogyan értékelitek az előző évet? Elégedettek vagytok saját teljesítményetekkel?
Terdy Tamás: Az előző év még a bemelegítés éve volt, hiszen csak 2008. decemberében állt össze a jelenlegi formáció. Az egész év az első lemezünk elkészítése, megjelentetése körül forgott, és hogy a színpadon is összeszokjunk, ami szerintem elég jól sikerült, így készen álltunk az idei év elejére hogy a tavaszi turnén országszerte minél több helyre eljuttassuk a zenénk. A tavalyi évünk eredményességét talán az mutatja jól, hogy az októberben megjelent lemezt a kb. 1500 embernek mutathattuk be novemberben a Petőfi Csarnokban, ahova mindannyiunk nagy örömére rengeteg ember már úgy jött, hogy ismerte a dalokat. Én a dob mögül a koncert alatt végig azt láttam, hogy ahova nézek, mindenki énekli a dalaink. Számomra ez volt az év legnagyobb élménye, és 45 perc alatt visszakaptam a közönségtől minden energiát, amit befektettem ebbe az évbe.


k-soft: Milyen visszajelzéseteket kaptatok az első nagylemezetekről?
Terdy Tamás: A"Holnap Tüze" megjelenése óta rengeteg embertől kaptunk bíztató szavakat e-mailben, a zenekari fórumon, vagy akár személyesen a koncertek után is, ami további energiákat ad nekünk, hogy folytassuk azt az utat, amin elindultunk.


k-soft: Mikor kaphatjuk kézhez az új lemezt? Dolgoztok-e már rajta?
Terdy Tamás: A második lemezünk megjelenését a jövő év végére tervezzük, de ha minden jól megy, akkor egy kis előzetest 2 dal formájában már az idei év végén, vagy a jövő év elején kaphatnak az érdeklődők a vadi új Rubicon dalokból.

k-soft: Sok hazai sztárbanda előtt léptetek fel tavaly. Hogyan fogadott bennetek a főbandára váró rajongótábor?
Terdy Tamás: Túl vagyunk egy fergeteges hangulatú turnén, amin a Depresszió vendégeként vehettünk részt. Minden koncerten nagyon jó volt a fogadtatás, és az ország számos pontján sikerült új barátokat szereznünk. Ezen kívül néhány koncert erejéig az Edda és az Ossian társaságában is lehetőségünk volt játszani. Ezeken a koncerteken is nagyon jó bulit sikerült csapnunk, így a koncertek hangulatára sosem lehet panaszunk.

P3190019k-soft: Hogy halad az EDDA turné? Merre léptek fel a Művekkel?
Terdy Tamás: A legközelebbi koncertünk az Edda vendégeként Balatonlellén lesz augusztus 6-án. Aztán valamikor szeptemberben mehetünk velük Kecskemétre. Ez a dátum még kérdéses, de rubiconrock.hu honlapon fent lesz minden információ, amint leszerveződnek a bulik.

k-soft: Mivel várjátok a III. Rockerek.hu tábor közönségét?
Terdy Tamás: A Rockerek.hu táborban hívek leszünk önmagunkhoz, és egy vérbeli Rubicon koncerten adunk bele anyait, apait, hogy megremegtessük a Barbárok Tanyája színpadát. Egyébként megéri korán érkezni, ugyanis az elsőként érkezőket megajándékozzuk egy példánnyal a lemezünkből, de aki jó érzékkel rendelkezik, az koncert közben is levehet majd egy-két CD-t a levegőből, ugyanis Tomi a koncert közben is szokott szórni néhány példányt.

P3190021k-soft: Köszönjük a válaszokat! Július 30-án pénteken találkozunk a III. Rockerek.hu és I. Rocközön.com táborban a szigetszentmiklósi Barbárok tanyáján!

http://www.rubiconrock.hu


k-soft - 2010-07-27 (17:05)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4891)
2.Metallica (4856)
3.Ossian (3928)
4.Depresszió (3682)
5.Pokolgép (3676)
6.Nightwish (3623)
7.Kárpátia (3435)
8.Iron Maiden (3427)
9.Road (3331)
10.Rammstein (3286)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat