Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

skizy

Rockerek.hu azonosító-szám: 0024434
Weboldal címe: http://rockerek.hu/skizy
Születésnap: 1986-07-12
Regisztráció dátuma: 2009.05.22. 08:45:18
Látogatások száma: 3
Utolsó bejelentkezés: 2009.07.31. 08:15:39
Szeret :
>>az igazi barátaimat >>zenét >>állatkákat >>a gitárom, ami most nincs velem de dolgozunk rajta >>ha sírok a nevetéstől, és azokat az embereket akik ezt el tudják érni >>meséket minden mennyiségben >>ölelést, apró érintéseket >>szakadó esőt és abban sétálni >>ökörködéseket, lökött dolgokat, hülyét csinálni magamból ( hozzáteszem nem nehéz...:)) >>utazgatni bárhogy, bármivel, bárhová >>fényképezni (még akkor is ha nem vagyok profi)
Utál :
~értetlenséget és az értetlenkedőket ~a tömeget úgy általában, és főképp a tömegnyomort mikor belemásznak az intimszférámba ~a gusztustalanul hazudozó, gerinctelenkedő, két(sok)színű 'embereket' ~erőszakos barmokat és ebbe beletartozik az is aki embert és az is aki állatot bánt! ~köménymagot mert gusztustalan ~ha begöndörödik a hajam :S ~a várakozást és még jobban ha hiábavaló ~a hideget, mert nagyon fázós vagyok ~a naivságomat ~hogy finnyás vagyok és csak azt eszem meg amihez épp kedvem van...
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:02

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat