Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Gébriel

Gébriel
Valódi név: Ferenc Gébriel 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0009548
MSN cím: 
Skype: N
Yahoo: CS
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Gébriel
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1987-08-10
Regisztráció dátuma: 2008.06.05. 23:54:45
Látogatások száma: 1787
Utolsó bejelentkezés: 2018.09.18. 21:13:17
Hozzászólások: 1236
Képek :
received_1980582958625697 20150906_210048 Macska :) ! 6év alatt vicces_funny_003637 DSC00057 kecskés buli Kis kutyám! (Amúgy nem harap) Grindcore Jó Féle! Én Alchemy_by_exeters_kiss Gébriel PurpleDragon2 DSC02114 alszom (amit szeretek csinálni)
Ismerősei :
DeadKiller
DeadKiller
;Esőillat;
;Esőillat;
DevilWorshipper
DevilWorshipper
CukiHusi
CukiHusi
klau92
klau92
VonSchwarz
VonSchwarz
hidvégi orsolya
hidvégi orsolya
cancino_lorena
cancino_lorena
Alice In The Asshole
Alice In The Asshole
Kedvenc együttesei :
(Christian) Epidemic, Ahumado Granujo, As I Lay Dying, Baskíria, Brainlust, Carcass, Carnal Diafragma, Corvus Corax, Dead Infection, Demilich, Eluveitie, Equillibrium, Finntroll, General Surgery, Gorerotted, Haemorrhage, Harloch, Ignominious Incarceration, Ingrowing, Jig-Ai, Katalepsy, Korpiklaani, Last Days Of Humanity, Moby Dick, Napalm Death, Noise not Music Dammit, Rektális Szerzetes Rend, Spasm
Szeret :
http://www.youtube.com/watch?v=qRC4Vk6kisY Az életem .) és minden ami körül vesz. A hétköznapi életben sötétnek látjuk a világosat, zavarosnak a tisztát, színtelennek a szivárványt. Ha mindennapi életeden felülemelkedsz, megpillanthatod a fényt, a tisztaságot, a színeket - s rajtuk keresztül önmagadat. Ha magadban mindezeket megtaláltad, felfedezed őket az emberekben is. A boldogsághoz vezető legrövidebb út: az önismeret Mindig az az erősebb, aki nem tombol, hanem mosolyog. Örök az ég és örök a föld. Azért örök az ég s a föld, mert nem önmagukért élnek, ezért nem fogy belőlük az élet. Éppígy a bölcs: hátrahúzódik, ezért halad, nem őrzi magát, ezért megmarad. Így van: saját érdeke nem űzi sose, ezért teljesül saját érdeke. Hát ezt szeretem ha valaki ennyire tud önzetlen lenni és semmit nem nézz csupán azt,hogy hogy tud emberségesen élni :)
Utál :
Ha megismersz majd megtudod. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy ember fenntartás nélkül engedje szeretni magát. Bátorság, csaknem hősiesség. A legtöbb ember nem tud szeretetet adni és kapni, mert gyáva és hiú, fél a bukástól. Szégyelli, hogy odaadja, s még sokkal inkább szégyelli, hogy kiadja magát a másiknak, elárulja titkát. Azt a szomorú, emberi titkot, hogy szüksége van gyöngédségre, nem tud meglenni nélküle. Mert azt hiszem, ez az igazság.(ha ez az emberből hiányzik)
Magáról :
Azt mondják a zene egy híd a föld és a menyek között! Honnan? - Először apámból,majd rá 9 hónap múlva anyámból! Korod? - Parkínsón kor,az orvos szerint beledöglök! Hol laksz? - Szerinted?Lakásban! Hogy nézel ki? - Jobban kinéznék,még ki is esnék! Hobbid? - Véraláfutás,fedett pályás távolba nézés! Miért vagy ideges? - Nem vagyok az,csak Te vagy fogyatékos! Miért ilyen nagy a pofád? - Mert szeretem a pizzás fornetit és hogy több férjen bele! Hogyan öltözködsz? - Ha késésben vagyok akkor kénytelen vagyok gyorsan! Van Piercinged? - Van. - Hol? - Szekrényemben! Mindennél fontosabb, hogy munkánkat, hajlamainkat és életütemünket egyeztessük a természet nagy és örök ritmusával. A hold járása, a szelek fordulása, a nap forrósága, az éjszaka áramai, mindez alakítja személyes sorsunkat, keddi vagy szerdai életrendünket is: az ember hallja, nagyon messziről, az intéseket és figyelmeztetéseket, a világmindenség óvó-igazító zörejeit… Egyszerre kell élni a nappal, a holddal, a vizek áradásával, a hideggel és meleggel: soha nem ellene, mindig belesimulva a világ összhangjába, a teremtés és pusztulás teljes rendjébe. Csak azok botlanak meg az életben, akik valahogyan belülről süketek a világ hangjai iránt. De egyszerre kell élni szívünkkel is, azzal a másik életütemmel, mely titkosabb, leplezettebb, nehezebben megismerhető, mint a világ áramlásának rendje. Akinek szíve, készséges ütemmel, nyolcvanat ver, ne akarjon maratoni versenyfutók módjára élni. Állandóan hallani kell testünk és jellemünk titkos morzejeleit, e finom és erélyes üzeneteket, melyek megszabják életed igaz mértékét. Kinek érzékeit eltompította a becsvágy, a szenvedély, nem hallja többé e hangokat. Az ilyen ember teste, lelke és a világ üteme ellen él; emberhez nem méltó módon él, tehát embertelenül bűnhődik. Az ember rájön, hogy amint megváltoztatja gondolatait a dolgokról és a többi emberről, a dolgok és az emberek megváltoznak vele szemben. Az ember nem azt vonzza, amit szeretne, hanem ami rá hasonlít. Az istenség, amely sorsunkat alakítja, mi vagyunk. Saját magunk. Amit az ember elér, az gondolatai egyenes következménye.Csak akkor emelkedhetünk fel, győzhetünk és lehetünk sikeresek, ha gondolatainkat is felemeljük… Az igazi élmény az ember számára tehát elsőrendűen ennyi: önmagának megismerése. A világ megismerése érdekes, hasznos, gyönyörködtető, félelmes vagy tanulságos; önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás. Rómában vagy az Északi Sarkon járni nem olyan érdekes, mint megtudni valami valóságosat jellemünkről, tehát hajlamaink igazi természetéről, a világhoz, a jóhoz és rosszhoz, az emberekhez, a szenvedélyekhez való viszonyunkról. Mikor értelmem eléggé megérett erre, már csak ezt az élményt kerestem az életben.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.3077 4.3077  (13 db)
Rocker-index :4.6667 4.6667  (15 db)
Szesz-fogyasztás :4.8000 4.8000  (15 db)
Kockasági-mutató :4.3077 4.8667  (15 db)
Profil-minőség :4.8000 4.8000  (15 db)
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat