Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
IV. Rock Majális

a Concerto Music bemutatja: A Nordic Symphony `18

A Rádió Rock bemutatja: GÉP, GÉP, GÉP, POKOLGÉP!!! POKOLGÉP 35 éves jubileumi nagykoncert

SONS OF APOLLO

Judas Priest

[Tovább...]
The Medley´s - A Kuplungban mutatja be a Nagykörutat \

The Medley´s - A Kuplungban mutatja be a Nagykörutat2017. április 20-át érdemes mindenek megjegyeznie, hiszen ezen a jeles napon mutatja be új, és egyben első nagylemezét a Kuplungban a The Medley’s. A Nagykörút egy igazi urbánus rock album, és minden tekintetben a fővároshoz köthető. A közelmúltban kiadott single, amely a Hop On Hop Off címet viseli, egy reggae-vel kevert vidám nóta, ami a budapesti flasztert veri vissza. És ilyen az album is!

A Nagykörút albumon ízig-vérig fővárosi dalok találhatóak. A banda tagjai, köztük a zeneszerző, Magos Bálint és a dalszövegíró, Pauer Gellért is Budapesten születtek, Budapesten nőttek föl. A fővároshoz kötődnek az élmények, emlékek és az életük minden olyan momentuma, ami formálta és formálja őket. Az album témája tehát nem véletlenül a főváros. Zeneiségében legalább annyira budapesti, mint szövegében.

A Nagykörút dalai törekednek a homogenitásra, és arra, hogy olyan medley (egyveleg) szülessen, amit több ponton össze lehet kapcsolni, akár a zenével, vagy a szöveggel és ezek mind a zenekar irányába mutassanak. A rockos, riffes témák mellett hangsúlyos a szólógitár is, de hip-hop-os és nem utolsó sorban, reggae-s elemek is megjelennek a zenében. Buliblues album ez a szó ellentmondásos értelmével együtt. Buliblues, mert olyan koncertélményt nyújt a zenekar, hogy nehéz egyhelyben maradni, és buliblues, mert mind zeneileg, mind a szövegekben, megtalálható a „blue” érzés. Budapest tükre is lehetne ez az album, hiszen az összes mocskával, bűzével és titkával együtt ez egy szerethető város, ahol jó élni, és mindenki megtalálhatja benne a maga vidámságát.

A lemez munkálatai pontosan azért nem a fővárosban zajlottak, hanem Szegeden, mert a zenekar túlságosan kötődik a helyhez. Így a felvételi napok végeztével, nem hazamentek, hanem a pihenő időt is közösen töltötték, és ez igazán jó hatással volt a folyamatokra. A The Medley’s szereti Budapestet, és a zenével szívesen megmutatják bárkinek, ők hogyan látják ezt a várost. Az üzenet azonban nem az, hogy máshol nem jó, sőt, nem véletlenül mentek el Szegedre felvenni az albumot.

Az album különlegessége továbbá, hogy az egyik dalban közreműködik Másik János, a legendás Budapest daltrilógia szerzője, a város zenei és művészeti életének emblematikus alakja.

A The Medley’s a Kuplungba is elhozza a Nagykörút hangulatát, és pont olyan önfeledt és buliblues-os hangulatra lehet számítani 2017. április 20-án, mint ahogyan az hangzik. A dinamikus riffek, a táncra invitáló ütemek és az a bizonyos „medley” a garancia arra, hogy nem fogunk egyhelyben állni. Ehhez pedig jó partner lesz a Mocsok 1 Kölyök is, az este másik fellépője. És a legfontosabb: INGYENES!

Teaser:


Ismerje meg mindenki élőben is a The Medley’s-t és a Nagykörutat!
The Medley’s lemezbemutató
Vendég: Mocsok 1 Kölykök
2017. április 20., csütörtök

Kuplung (1061, Budapest Király utca 46.)
Belépő: ingyenes!!!
Event: https://www.facebook.com/events/734899956673587/Hop On Hop Off – új klip!Infó/net:

The Medley’s: https://www.facebook.com/themedleysband/
Mocsok 1 Kölykök: https://www.facebook.com/mocsok1kolykok/
Kuplung: https://www.facebook.com/Kuplung/

Ocean Productions: https://www.facebook.com/oceanproductions.2016/

Szapy - 2017-04-18 (12:19)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4906)
2.Metallica (4866)
3.Ossian (3948)
4.Depresszió (3707)
5.Pokolgép (3692)
6.Nightwish (3637)
7.Iron Maiden (3442)
8.Kárpátia (3437)
9.Road (3357)
10.Rammstein (3300)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat