Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
THE TOASTERS (US), Van Dammes (FI) - A38 Hajó (2017.05.18.) \

THE TOASTERS (US), Van Dammes (FI) - A38 Hajó (2017.05.18.)Két évvel a legutóbbi fővárosi koncertjét követően ezúttal főzenekarként, egész estés programmal tér vissza Budapestre a ska második hullámának egyik alapzenekara, a New York-i The Toasters! Robert Hingley és zenekara pedig méltán bizonyítja majd sokadjára is, hogy zenéjük időtlen önfeledtsége senkit sem hagy mozdulatlanul, előzenekarként pedig egy finn garázspunk zenekar, a Van Dammes gondoskodik majd a hangulatról.

THE TOASTERS (US)
Van Dammes (FI)
2017. május 18., csütörtök 20:30
A38 Hajó Koncertterem – Petőfi híd budai hídfő

Jegyár: 2500 Ft, elővételben: 1900 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón. Az esemény az európai tehetségek mobilitását segítő Kreatív Európa projekt, a Liveurope jóvoltából valósul meg.
Jegyvásárlás:
https://www.a38.hu/hu/program/the-toasters-us-van-damme-fi

A The Toasters titka nem csupán saját időtlenségében és végtelen energikusságában keresendő, hanem a megtett út is önmagáért beszél, hiszen a 36 (!) éve aktív formáció hírből sem ismeri a pihenést. A CBGB’s korszakának egyik leggyakoribb koncertzenekara több mint hatezer fellépéssel a háta mögött még mindig nem elégszik meg azzal, hogy örökérvényű klasszikusaival táncoltassa meg a világ minden pontját – idén januárban a tavalyi single, a House of Soul kapott új videoklipet, míg áprilisban egy zágrábi koncertfelvétel is megjelenik bakeliten, miközben a zenekar saját szószreceptje, az East Side Heat is egyre több ínyenckonyhában jelenik meg. És hogy miből van ennyi ereje és életöröme a zenekarnak? Kétségkívül saját gyökereik adnak választ erre, hiszen a The Toasters volt az a produkció, mely a brit 2-Tone hangzásvilágot elérhetővé tette az amerikai ska-zenekaroknak: nem is véletlen, hogy a harmadik ska-hullámban a Moon Records, Robert Hingley mára kultikussá vált saját kiadója tucatnyi zenekart karolt fel, ezzel is formálva és inspirálva a színteret. És persze az sem egy utolsó szempont, hogy minden koncert valódi örömünnep, elvégre a közönséggel való interakció alapjaiban garantálja, hogy a színpadon és a közönség soraiban is mindenki fülig érő mosollyal engedje el a gondjait. Ez pedig borítékolható lesz az A38 Hajón is, mikor a legendás New York-i zenekar májusban megmozgatja majd a fedélzetet.

A zenekar tagjai:
Robert Hingley - ének, gitár
Gilbert Covarrubias - harsona
Derek Davis - dobok
Tim Karns - basszus

https://www.facebook.com/TheToasters/
https://open.spotify.com/artist/5TefXCuvQWtRxpWfDdKmNj
https://thetoasters.band/

A The Toasters előzenekaraként egy fiatal, finn garázspunk négyes, a Van Dammes bizonyít majd, akik második Európa-turnéjuk alkalmából jutnak el Budapestre is. A CBGB’s aranykorát megidéző punk rock banda legutóbbi kislemeze, a Thunderbirds Are Go a klasszikus ausztrál bábsorozat legfiatalabb karakteréről, Alan Tracyről szól, a dalt pedig előszeretettel játsszák is finn és brit rádióműsorokban, és kétségtelen, hogy a zenéjük pimasz, nyers lendülete az A38-on is magával ragad majd mindenkit.

https://www.facebook.com/vandammesmusic
http://open.spotify.com/artist/3hfrj5R2jUuDyQyp94Z3yu
https://www.youtube.com/channel/UCE1HQY7ullHAmK8o2QCxFiw

Szapy - 2017-03-24 (11:19)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat