Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Till We Drop és The Southern Oracle - Egy mozgalmas év zárása az A38 Hajón (2013.12.21.) \

Till We Drop és The Southern Oracle - Egy mozgalmas év zárása az A38 Hajón (2013.12.21.)Eseménygazdag évet zár 2013. december 21-én a hazai underground klubszíntér két legígéretesebb zenekara, a The Southern Oracle és a Till We Drop. A karácsonyi előajándékként is beillő bulira ráadásul mindkét hazai zenekar meghívta osztrák testvérzenekarát, az All Faces Down-t, illetve a Showyourteeth-et, míg az estét egy tehetséges és frissen induló hazai zenekar, a Belt Capricorn Starts Here nyitja majd. A Till We Drop egy 10 állomásos szlovák turnét abszolvált még az év első felében, hogy a nyarat az Egyesült Államok-beli Our Last Night vendégeként nyissa Európa klubjaiban Párizstól Berlinig, de megfordultak rangos fesztiválokon is határainkon belül és kívül, valamint kiadták második hanganyagukat, amely egy négyszámos EP és Skyward névre hallgat. Hogy teljes legyen az élmény, az EP már két vizuális támogatást is kapott, hiszen a Cloudshoz készült egy remek szöveges videó, a Dedication c. daluk pedig kapott egy hangulatos, utazós-koncertezős klipet.


A The Southern Oracle idén ősszel két hazai társával, a Shell Beach-csel és a Stubbornnal karöltve indult útnak, előbb egy 12 napos Európa-turnéra, majd egy rövid, ötállomásos hazai turnét is letudtak a srácok. Eközben gőzerővel készülnek új lemezükre, így nemcsak 2013-at búcsúztatják december 21-én, hanem egy komoly és meghatározó korszak is lezárul a zenekar történetében, hiszen már kanyarban van a [HTH/LTH] címre keresztelt második nagylemez, valamint egy közös hip-hop/metal projekt a Killakikitt társaságában. Az új album már kapott egy előfutárt is, hiszen ősszel a zenekar megosztott egy ízelítőt a közelgő hanganyagról, amely a 33: Love AC címet kapta, és egy új, izgalmas és érettebb zenekart mutat be. A koncert és az ünnepek után a The Southern Oracle pár hónapra elvonul, hiszen ez lesz utolsó bulijuk a [HTH/LTH] megjelenéséig!

Az est osztrák fellépői, mind a Showyourteeth, mind az All Faces Down komoly erőt képvisel a nemzetközi underground színtereken és állandó vendégei a kontinens klubjainak, fesztiváljainak. A Showyourteeth a héten jelenteti meg Differ címre keresztelt ötszámos kislemezét, amelynek dalait már bemutatták a srácok a többek között Budapestet is megjárt Európa-turnéjukon, melyet napjaink egyik meghatározó dallamos hardcore zenekarának, a Close Your Eyes-nak vendégeiként tudtak le idén ősszel.

A koncertet, ahogy azt már korábban említettük, a nemrég alakult Belt Capricorn Starts Here kezdi, a banda metalcore, emo és post-hardcore elegye érdekesnek ígérkezik, ráadásul tapasztalt zenészek alkotják a zenekart, hiszen soraikban megfordul korábbi Velvet Stab, vagy jelenlegi Nova Prospect tag is. Egy jó hangulatú estére invitál tehát öt fiatal és izgalmas csapat, amely mindegyike bizonyíték arra, hogy minőségi és életképes bandák jönnek ki a közép-európai régióból is, akik ráadásul megállják helyüket a világ bármelyik pontján is!

Az Ascension 46 és az A38 Hajó bemutatja:
2013. december 21. Budapest @ A38 Hajó, 19:00
Noises From The Neighborhood: Till We Drop, The Southern Oracle, ALL FACES DOWN (A), SHOWYOURTEETH (A), BELT CAPRICORN STARTS HERE
Belépő: 1.000 Ft (elővételben és a helyszínen)
Jegyelővétel: A38 Hajó és www.a38.hu

https://www.facebook.com/events/1474241819467502/?fref=ts

AngelSz - 2013-12-19 (16:04)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat