Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Under The Ashes #1 - Perihelion, Svoid, Ygfan, Enter The Void koncertek (2016.05.20.) \

Under The Ashes #1 - Perihelion, Svoid, Ygfan, Enter The Void koncertek (2016.05.20.)Május 20-án este 8 órai kezdettel az "Under The Ashes" sorozat első koncertjén 4 olyan zenekart láthatnak a ShowBarlang színpadán, akik sajátos hangzásvilágukkal igen egyedi stílust képviselnek a hazai - sőt a nemzetközi - underground zenei színtéren. Ritka alkalmak egyike ez, hogy ilyen különleges hangzású bandákat láthatunk együtt egy este. Fellépők: Enter The Void Band, Perihelion, Svoid, Ygfan. Néhány érdekesség az eseménnyel és fellépőivel kapcsolatban: aznap láthatjátok először a Perihelion legújabb videoklipjét, ezen a bulin elsőként szerezhetitek be az első Ygfan pólókat is. Az estét nyitó Enter The Void Band sokáig nem hallatott magáról hangot, viszont nem rég megjelent első anyaguk "Cure For Ulcerated Wounds" címmel, melyet elérhettek a banda bandcamp oldalán.

Esemény:
https://www.facebook.com/events/834246296698201/

Perihelion
Az atmosztféikus post-black vonalon igazán különlegeset alkotó debreceni Perihelion tavaly októberben megjelent "Zeng" c. nagylemeze után épp a koncert napján, május 20-án jön ki új, "Hold" c. EP-jével, mely ezen a bulin vásárolható meg elsőként a zenekartól.
https://www.facebook.com/perihelionofficial

Svoid
A hazai black metal élet kiemelkedő csapatának legújabb anyaga április 18-án jelenik meg Storming Voices of Inner Devotion címmel. Az új albummal valami egészen különleges atoszférát találtak el, amelyet nem igen hallhattunk még más zenekaroktól.
https://www.facebook.com/svoid218/

Ygfan
A hazai post-black feltörekvő képviselője a budapesti Ygfan. A csapat tavaly adta ki első albumát "Köd" címmel, amelyen a post-black, a post-metál és a doom elemeit vegyítik létrehozva egy kimondottan egyedi hangulatú anyagot. A "Köd" az olasz "A SAD SADNESS SONG" kiadó gondozásában június elején újrakeverve ismét kiadásra kerül. A csapat már dolgozik az új anyagon, melyből a koncerten is hallhatunk.
https://www.facebook.com/ygfanband

ENTER THE VOID
A zenekar 2011-es alakulása óta sok víz lefolyt a Dunán, ám az alapvető célok nem változtak: az emberben egyszerre jelen lévő tehetetlenség- és élni akarás érzését hangokban megjeleníteni és megélhetővé tenni. Még akkor is, ha az fájdalommal jár. Hiszünk az őszinteségben, a másik ember észlelésének fontosságában, s abban is, hogy az élet minden körülmények között utat talál magának. Ha valakinek olykor például korai Neurosis-, Dawncore-„érzése” támadna, akkor már csak a tagok előélete kapcsán sem tévedhet nagyot.
https://www.facebook.com/Enter-The-Void-Band-1646943845580448/

Szapy - 2016-05-13 (15:02)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat