Arsonists Get All the Girls logo
Az Arsonists Get All the Girls egy 2005-ben alakult grindcore / experimental death metal banda elektronikus elemekkel és stílusok igen széles ötvözésével. A zenekartagok a Horse the Band nevû nintendocore banda hatására alapították a bandát. Elsõ albumuk a Hits from the Bow (2006), rendkívül igényes, fantáziadús és egyedi zenével, majd ezt követte a kicsit komolyabb hangvételû Game of Life (2007), aminek egyik számához (Shoeshine for Neptune) készült egy fantasztikus klip is. Stílusuk kiváló és eltéveszthetetlen, kreativitásuk páratlan. Jelenleg dolgoznak az új, 2009-es albumukon.

Kedvencek közé jelölték :
Wiwczarek, Ates, Morph, vendelcore, Abbath, Easy_Rider, WARHEAD, atrofia, GrImM ReApEr, NecroBrush, Gabriel Glasswalker, Wall Of Death, bterv666, Dávid Scream, DDboy, SAYCHEESEANDDIE, ReGOREgitated Sacrifice, ICEsCREAM, HardcoreChriss, harambe, labrujamaldita

Árva zenekar profil
Hozzászólások :
Riana
@Riana
2010.08.30. 18:25:25
A kitöltetlen zenekarprofok csak a helyet foglalják az oldalon. Kérlek, alakitsátok ki rendesen a zenekarprot, máskülönben az egész profil törlésre kerül.
Köszönöm!

myUserbar.hu
myUserbar.hu
myUserbar.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0202 s