At The Throne Of Judgment Eric Kemp (Ének)
James Ruehlmann (Gitár)
Brad Weaver (Gitár)
Adam McKibben (Bass)
Roger Hensley (Dobok) :
At The Throne Of Judgement

A The Throne of Judgment egy amerikai Melodic Death Metal/Metalcore/Deathcore banda ( Lebanon, Ohio ). 2006-ban alakultak, a banda felvett 5 daldemót Joey Sturgis producerrel.(The Devil Wears Prada, Into The Catacombs, Every Bridge Burned, Their Eyes elõtt) The Foundation Studios az Indianai Connersville-ben.
Miután felvették a demójukat és kiadták hitelesítette õket az Oregon és hivatalossá váltak 2006 Októberében. Azóta, hogy alá voltak írva készítettek egy albumot a ..The Arcanum Order.. címmel, ami amit 2007. július 24-én adtak ki. A CD jellemezte a 3 demó elõzetes verzióját. A fiúk folyamatosan túrnéztak az Egyesült Államokban, miután kiadták az elsõ albumukat és több Rise Records körúton jellemeztek. A turnéjuk neve: The Number Twelve Looks Like You..
A banda keresztülment néhány felállásváltozáson miközben Eric Kemp az elvesztését okozta az eredeti énekesük számára hogy diplomát szerezzen Kettering Schoolnál. Azóta felvették Matt Smitht-et (Brother Von Doom korábbi énekese), aki még mindig azon van, hogy elõléptesse az albumukat.
2007. December 12.-én a/az "At the Throne of Judgment,, feladott egy blogot, ami bejelentette a feloszlásukat pénzügyi okok miatt. Eric Kemp volt az aki maradt az utolsó két búcsúbemutatójukon. 2008 Októberében egy 2. blogbejegyzést adtak azzal a hírrel, hogy folytatni fogják a zenélést részidõs bandaként és, hogy dolgoznak a legújabb albumon....

Albumok :

The Arcanum Order (2007)
At The Throne Of Judgment - The Arcanum Order1.Cacaphonous 
2.Sentinel 
3.Mariners`s Cutlass, The 
4.Heroe`s Rises 
5.Discarnate by Design 
6.Four Winds 
7.Celestial Scourge 
8.Martyrdom / Ruin Of Gaia 
9.Tomb of the Thrashians 
10.Delphic Star 
11.Captive, The 
12.Outro 
Twilight Kings (2009)
At The Throne Of Judgment - Twilight Kings1.The Diabolist (Demo) 

Kedvencek közé jelölték :
HADRIAN, little girl

Árva zenekar profil
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.047 s