Aaron Bedard vocals
Zach Jordan guitar, vocals
Aaron Dalbec guitar
Brendan Maguire bass
Bob Mahoney drums


Album - Holding This Moment
Év - 1998



Album - It All Comes Down to This
Év - 1999



Album - It All Systems Go!
Év - 2000



Album - Bane/Adamantium Split 7"
Év - 2001



Album - Give Blood
Év - 2001



Album - The Note
Év - 2005



Album - Ten Years Plus E.P.
Év - 2008



Album - Dublin 11:58 pm 7"
Év - 2009



Album - Boston 6:58 pm 7"
Év - 2009



Album - Rome 12:58 am 7"
Év - 2009



Album - Los Angeles 3:58 pm 7"
Év - 2009



Album - Perth 7:58 am CD/EP
Év - 2009



Album - Tokyo 7:58 am CD/EP
Év - 2009



Album - Curitiba 7:58 pm CD/EP
Év - 2009

Kedvencek közé jelölték :
Árva zenekar profil
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0045 s