Dokken Basszusgitár : Barry Sparks
Gitár : Jon Levin
Dobok : Mick Brown
Ének, Gitár : Don Dokken

Kedvencek közé jelölték : 100
[ Hibajelentés / Üzenet a profil tulajdonosnak ]
Hozzászólások :
Doom-Lord
Doom-Lord
2011.11.22. 22:02:05
DOKKEN - Tavasszal jön a 11. album!

Már 10 nótát meg is írt a dallamrocker csapat!

2012. tavaszán jelenik meg a dallamrocker Dokken új stúdióalbuma a Frontiers gondozásában. Az egyelőre még cím nélküli album a hírek szerint egyenes folytatása lesz a 2008-as Lightning Strikes Again lemeznek, amely visszakanyarodást jelentett a korai idők fogós dallamok és villantós riffek fémjelezte zenei világához, vagyis az olyan klasszikus lemezekhez, mint az Under Lock & Key vagy a Back For The Attack.

"10 nótát írtunk meg eddig, mindössze 8 hét alatt - büszkélkedik az énekes Don Dokken. - Általában egy évet, vagy még többet töltünk el a zene összerakásával és igazából nem is tudom megmagyarázni, hogy most mitől haladt ilyen gyorsan a meló. Egyszerűen így jött össze. Az eddigiek alapján a zene nagyon tempós és súlyos, és persze azt is tudjuk, hogy a rajongóink a klasszikus Dokken hangzást akarják hallani. Az új számok pontosan ezt az irányt képviselik..."

A csapat úgy tervezi, hogy február végére elkészülnek a felvételekkel, júniustól pedig már koncertezni akarnak.

"Egy tökéletes világban már a nyár előtt szeretnénk kihozni az albumot, aztán végignyomni az európai fesztiválokat. Ezt követően remélhetőleg sikerül csatlakoznunk valami amerikai csomagturnéhoz. Egy olyan óriási CD-t szeretnénk kiadni, ami ezekben a kemény időkben egy kis felszabadult pörgést biztosít a zenerajongóknak."

A klasszikus felállásból Don Dokken mellett már csak Mick Brown dobos van a bandában, a gitáros Jon Levin, a basszer pedig a 2009-ben csatlakozott Sean McNabb.

http://hammerworld.hu/2011/11/22/dokken-tavasszal-jon-a-11-album/

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0047 s