Eyes Set To Kill Énekes, gitár : Alexia Rodriguez
Basser : Anissa Rodriguez
Screams (hörgések?), Szintetizátor : Brandon Anderson
Gitár : Greg Kerwin
Dobos : Caleb Clifton


Az Eyes Set To Kill 2004-ben alakult, Phoenixben (Arizona), akkor még csupán 3 fõvel. A különleges hangzás a lágy, melódikus, nõi énekhangoknak, és a hörgéseknek köszönhetõ, ami megadja a zenéjük hardcore érzését.

Alexia Rodriguez (Gitár, Ének), Anissa Rodriguez (Basszus Gitár), és Lindsey Vogt (Ének), kerestek egy helyet, ahol sok befutott banda között lehetnek, Arizonában. Ez nem volt nehéz, köszönhetõen annak, hogy elég megnyerõ, szexis bandáról volt szó. A lányok feljutni látszottak, a demójuk rengeteg hallgatót vonzott. Kezdetben megosztották a színpadot különbözõ ismert, és kevésbé ismert zenekarokkal, mint például a Chiodos, a Bless the Fall, a Goodbye Tomorrow, a My American Heart, és a Greeley Estates, ezzel a kombinációval nagy sikereket értek el, így tovább koncerteztek, és folytatják a zenei karrierjüket a mai napig.

Végül, 2006 elején, 3 új úriembert kértek fel csatlakozni a bandához, ezzel frissítve a zenéjüket, és egy új verzióját létrehozni az Eyes Set to Kill-nek. John Moody, (Gitár), Brandon Anderson (Énekes), and Caleb Clifton(Dobos) hezitálás nélkül csatlakozott a lányokhoz. A banda szorgalmasan dolgozott az új Eyes Set to Kill lemezen, és sikerült egy stúdiófelvételre is eljutniuk, ahol felvehették az EP-jüket (a came out summer-t (2006)) az Arizónai Larry Elyea vezette stúdióban, a Minds Eye Digital-nál. Most, hogy már végleges a banda felállása, a lányok és a fiók új felállása, mindig sikerül valami lenyûgözõt alkotniuk. A melódikus riffelések gitáron, észrevétlenül másznak bele a hallgató fülébe, az érzelmeket keltõ hörgésekkel, megadva ezt a felejthetetlen érzést. Ezt kíséri a lányok transzba ejtõ hangja, dalok gondolatokról, elképzelésekrõl, a lányok személyes tapasztalatairól, hosszú, harmónikus basszus vonalakkal. Végül ami egybeköti a mestermûvet, azok a dobpergések amik egyszerre tudnak vadak és hisztérikusak lenni, máskor pedig nyugalmat és békét sugároz a hallgatónak...

Forrás: http://eyessettokill.net/
Fordította(m): Én (atkarc)

Ha hiba van, vagy magyarosabbnak találod máshogy, jelezd!

Albumok :

When Silence Is Broken The Night Is Torn (2004)
Eyes Set To Kill - When Silence Is Broken The Night Is Torn1.Intro 
2.This Love You Breathe 
3.Liar In The Glass 
4.Darling 
5.Pure White Lace 
6.Bitter Pill 
7.Young Blood Spills Tonight 
8.Beauty Through Broken Glass 
Reach (2008)
Eyes Set To Kill - Reach1.Intro 
2.Song 2 
3.Reach 
4.Darling 
5.Violent Kiss 
6.Young Blood Spills Tonight 
7.Where We Started 
8.Into The Night 
9.Give You My All 
10.Liar In The Glass 
11.Only Holding On 
12.Behind These Eyes 

Kedvencek közé jelölték : 116
Árva zenekar profil
Hozzászólások :
White Blaze
White Blaze
2011.01.31. 20:05:21
Le kéne töltenem őket a testvérem mutatta és nagyon tetszett.
Shagrath

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0046 s