Firehouse logo
Firehouse ének, billentyűs : C. J. Snare
basszusgitár : Allen McKenzie
gitár : Bill Leverty
dob : Michael Foster

Albumok :

Firehouse (1990)
Firehouse - Firehouse1.Rock on the Radio 
2.All She Wrote 
3.Shake and Tumble 
4.Don`t Treat Me Bad 
5.Oughta Be a Law 
6.Lover`s Lane 
7.Home Is Where the Heart Is 
8.Don`t Walk Away 
9.Seasons of Change 
10.Overnight Sensation 
11.Love of a Lifetime 
Hold Your Fire (1992)
Firehouse - Hold Your Fire1.Reach for the Sky 
2.Rock You Tonight 
3.Sleeping with You 
4.You`re Too Bad 
5.When I Look into Your Eyes 
6.Get in Touch 
7.Hold Your Fire 
8.The Meaning of Love 
9.Talk of the Town 
10.Life in the Real World 
11.Mama Didn`t Raise No Fool 
12.Hold the Dream 
3 (1995)
Firehouse - 31.Love Is a Dangerous Thing 
2.What`s Wrong 
3.Somethin` `Bout Your Body 
4.Trying to Make a Living 
5.Here for You 
6.Get a Life 
7.Two Sides 
8.No One at All 
10.I Live my Life for You 
Good Acoustics (1996)
Firehouse - Good Acoustics1.You Are My Religion 
2.Love Don`t Care 
3.In Your Perfect World 
4.No One at All 
5.Love of a lifetime 
6.All She wrote 
7.When I Look into Your Eyes 
8.Don`t Treat Me Bad 
9.Here for You 
10.I Live my Life for You 
11.Seven Bridges Road 
Category 5 (1998)
Firehouse - Category 51.Can`t Stop the Pain 
2.Acid Rain 
3.Bringing Me Down 
5.Get Ready 
6.If It Changes 
7.The Day, the Week and the Weather 
8.The Nights Were Young 
9.Have Mercy 
10.I`d Do Anything 
11.Arrow Through my Heart 
12.Life Goes On 
Bring'em Out "Live" (1999)
Firehouse - Bring1.Intro 
2.Overnight Sensation 
3.All She Wrote 
4.Lover`s Lane 
5.Hold Your Fire 
7.When I Look into Your Eyes 
8.Acid Rain 
9.Bringing Me Down 
10.Don`t Walk Away 
11.Love of a Lifetime 
12.Reach for the Sky 
13.I Live my Life for You 
14.Here for You 
15.Don`t Treat Me Bad 
Super Hits (2000)
Firehouse - Super Hits1.Love of a Lifetime 
2.Don`t Treat Me Bad 
3.Reach for the Sky 
4.Love Is a Dangerous Thing 
5.When I Look into Your Eyes 
6.Rock on the Radio 
7.All She Wrote 
8.Somethin` `Bout Your Body 
9.Trying to Make a Living 
10.In Your Perfect World 
O2 (2000)
Firehouse - O21.Jumpin` 
2.Take It Off 
3.The Dark 
4.Don`t Fade on Me 
5.I`d Rather Be Making Love 
6.What You Can Do 
7.I`m in Love this Time 
9.Loving You Is Paradise 
10.Call of the Night 
Prime Time (2003)
Firehouse - Prime Time1.Home Tonight 
2.Perfect Lie 
3.Body Language 
4.Door to Door 
5.Holding On 
6.Prime Time 
8.Let Go 
9.Take Me Away 
Don't Treat Me Bad (2005)
Firehouse - Don1.Dont`t Treat Me Bad 
2.Lovers Lane 
3.Don`t Walk Away 
5.Love of a Lifetime 
6.Reach for the Sky 
7.Get in Touch 
8.Trying to Make a Living 
9.Love of a Lifetime (Extremely Acoustic Version) 
10.Don`t Treat Me Bad (Acoustic Version) 

Kedvencek közé jelölték :
Avatar Tomi, glamster, Gyu, tomek17, Olysika, Nomád Koko, poison-zsu, GleditschiA, Tótyi, Leonidas Wild, Bagoj, acdeceE, metalize, joeperry, damasz, Rock Of Ages, REDRIDER, Rock n Roller Esty, JACKYSKAGARACK, zotyo75, Pandora69Box, guns demon, Májki84, Midknight, Metalfanatic, Hellhunter, kicsikibcsi, adrienn19900617, Wadgesztenye, luno, ŽAliceMR, Macséta, silent scream, Martyr, kikinnyó, Herr Kaiser, Dina Ivory, YR90, Alien Force

Árva zenekar profil
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0056 s