az Invazio -84 zenekar 81 ben alakult -nevet a goerge orwell mu -bol kapta amely a kommunizmus osszeomlasat koveto globalizacios vilagrendre mutat ami most interaktiv . az akkor szinten sikeres punk zenet jatszo commado feloszlasa utan azonnal megalakult, Magyar Peter dobos (most europa kiado )es Sal Istvan (Aert Deco )kozremukodesevel ,olyan orokzoldek mint munkasoke a jovo emely egy hivatlos indulo volt a 70 es evekben es igy hitelesitve volt es a az elso hajogyari szigeti - koncertre keszult ,mely a Birminghami GBH zenekar inspiracioja alltal jott letre es kovettek a az akkori kortars szamok mint dolgozz es zabalj ,elore a pusztulasba ,az Erdos Peterrel zajlo vitak a szovegek miatt egesz 1992 ig kellet varni hogy az elso 50000 darab korong megjelenjen az azok a boldog punk napok verziobol .Aczel gyorgy leallitottaa 82 Nepstadion -i koncertet ahol is a kretens ,models ,eta combinacio lett volna vezervonal majd a hajogyari szogeti debutalst Erdos Peter akadalyozta meg igy maradtak az egyetemi klubok ,kozgaz ,elte ,bme .
Kedvencek közé jelölték :
spots79, TekintetesÚr

[ Hibajelentés / Üzenet a profil tulajdonosnak ]
Hozzászólások :
Riana
@Riana
2013.06.14. 07:10:00
A kitöltetlen zenekarprofilok csak a helyet foglalják az oldalon. Kérlek, alakítsátok ki rendesen a zenekarprofilt, máskülönben az egész profil törlésre kerül.
Köszönöm!
‎"A legtöbb ember olyannak szeret téged, amilyennek akar, hogy legyél. Megtartani ezt a szeretetet nem könnyű. Mindig olyannak lenni, amit elvárnak tőled. Biztosan meg is kapod ezt a szeretetet, ha jól színészkedsz. Ez az igazság." Jim Morrison

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.6498 s