Jolly Roger Basszusgitár, Vokál : Pocky Damon
Gitár, Vokál : Joe Roger
Ének : Sidd D'Evil
Gitár : Mikky Slade
Dobok : Estrella Del Mar


2007 augusztusában alakult ezzel a mottóval a Jolly Roger zenekar, Joe Roger gitáros-énekes ex-Dust'n'Bones(Guns'n'Roses tribute) Titus Glamchild dobos Dust'n'Bones (Guns'n'Roses tribute), Mikky Slade gitáros ex-Disco Express, Pocky Demon basszusgitár-ének Kiss Forever Band(Kiss Tribute).

Sokáig egy dohos pincében készítették a felvételeket,amit Pocky egyszer megmutatott a Kiss Forever Band kiadója,a Tom-Tom Records vezetõjének,aki fantáziát látott a négyesfogatban.

A elsõ közös szárnypróbálgatás eredménye egy album lett 2008 januárjában JOLLY ROGER címmel,amin 11 dal hallható és a címadó dalhoz 2008 nyarán videóklip készült a hotváth Adrián egy eredeti kalózhajó közremûködésével.


A klip sokáig volt látható a magyar könnyûzenei csatornákon. - még ebben az évben a Jolly Roger volt a vendége,a KISS dobosa Eric Singer által vezetett ESP projekt budapesti koncertjén,ami kettõs élmény volt: Pocky nagy KISS rajongó maga is, Mikky és Joe személyesen találozhatott John Corabi-val,a Mötley Crüe korábbi énekesével, ráadásul ez volt a banda debütáló koncertje! - A klippet koncertek sorozata követte ahol a közönség egy igazi kalóztanyán érezhette magát, de a zenekar nem volt elégedett: Titus és a zenekar között zenei ellentétek alakultak ki, ezért 2009 nyarán közös megegyezéssel Titus elhagyta a zenekart és egy új dobos (Roli) vette át a helyét átmenetileg, amíg nem találnak egy igazán "tökös" dobost. Eközben elkezdõdtek a második album felvételei. Joe és Pocky érezték hogy bár õk a szóló énekesek,de hiányzik egy igazi frontember aki nincs helyhez kötve a mikrofon és gitár miatt és aki jobban lázba tudja hozni a közönséget. Pocky és Mikky javaslatása elhívták Pocky másik bandájának a Holiday Crüe - (Mötley Crüe tribute) - énekesét Sidd D'evil-t egy koncertjükre mint vendéget hogy lássák a reakciókat. Számításuk bevált és mivel Sidd-el már amúgy is régi barátságot ápoltak, rákérdeztek, lenne-e kedve csatlakozni a bandához? Sidd szívesen vállata a frontember poziciót, így a Jolly Roger 2009 nyarán 5 tagúra bõvült. Még ebben az évben, szeptember elején, elkészítették El Diablo címmel a második videoklippet,amiben - mivel Roli ne volt hajlandó résztvenni - Titus dobol, ezért rövid idõn belül kirúgták Rolit a bandából és bevették Váry "Starchild" Zoltán dobost aki mellesleg a Kiss Forever Band "PaulStanley"-je,és "civilben" dobos volt egy híres magyar rockbandában, a Sing-Singben. A második album EL DIABLO címmel készült el, amin 13 dal hallható. Mindeközben folyamatosan készülnek az angol nyelvû felvételek, hogy megmutassák magukat a világnak is: elsõ körben Franciaország és Belgium mutat érdeklõdést a banda iránt. A folyamatos tagcserék - akárcsak egy kalózhajón a legénységváltás - lassították, de nem állították meg õket, hogy befejezzék a második albumot, amit valószínüleg 2011 év õszén jelent meg EL DIABLO címmel.


Kedvencek közé jelölték :
dragonheart, Crissy_Rock, JailBird, somogyieva, the-rocketqueen, Sün (N2), Akelalány, kornish19, ragdoll a gunner, Szemi, Mocsok Miki , Vain Sleaze, Pinky Vanity

[ Hibajelentés / Üzenet a profil tulajdonosnak ]
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0075 s