Keepers of Jericho logo
Keepers of Jericho dobos : Knausz Péter
gitáros : Pusztai Péter
énekes : Világi Zoltán
basszusgitáros : Schnitzer Péter
gitáros : Nagy András

Koncertek:
2014-07-18 Budapest - Dürer Kert - II. El Grande Rock Tribute Feszt Fellépők: 4oz, Dekadeth, Iron Inside, Keepers Of Jericho, Madhouse, Privateer, Reckless Roses, Redheart Be: 1200Ft. Kezdés: 20:00


'Amikor elhatároztuk, hogy megcsináljuk ezt a közös bandát, már létezett egy csomó tribute banda, de olyan nem mûködött, amelyik a klasszikus Helloween dalokra specializálta volna magát. Valamelyikünknek eszébe jutott, hogy úgyis szeretjük a Helloweent, miért ne csinálnánk meg mi.

Tribute bandát aránylag könnyû összehozni, hiszen csak ki kell választani, hogy melyik számokat fogjuk játszani, és kész is. Két zenekari próba után már mentünk is koncertezni. Mindenki játszik más bandákban is, úgyhogy nem az volt a cél, hogy a könnyebbik végét fogjuk meg a zenélésnek, és ezzel a zenekarral legyünk rocksztárok. Ennek megfelelõen ugyanolyan szívesen játszunk ezer fõs fesztiválokon, mint 50 fõs klubbulikon. Az a lényeg, hogy a közönség is jól érezze magát, ez pedig minden egyes alkalommal garantált.

A Helloween egyik fõ stíluseleme az ikergitározás, úgyhogy az elsõ koncertet kapásból egy gitárral csináltuk meg, ha-ha! Egy sajnálatos baleset miatt történt ez, aztán meg Gregus Dávid dobos átmeneti pótlását kellett megoldani, mert nagyon elfoglalt volt. Felkértük az Obstruction dobos Petyát, hogy ha ráér, ugorjon be hozzánk. Ráért, szereti is, úgyhogy beugrott. Ez a felállás most másfél éves, és folyamatosan koncertezik. Játszottunk már egy csomó helyen és még egy csomó helyen fogunk is.

Eleinte saját magunk 'special guest'-jeként tûntünk fel a Demonlord vagy Black Secret koncerteken, de azóta önállóan is sokat játszunk. Jelenleg több tribute bandával közösen egy Tribute turné részeként például (december elején Kaposváron), de fesztiválokon és rock kocsmákban is. A legemlékezetesebb bulijaink eddig a Petõfi Csarnokban, a Wigwamban, és a Ráday klubban voltak. A Keepers Of Jericho mûsora egyébként a Helloween korai idõszakát öleli fel, a klasszikus Keeper lemezekkel bezárólag, és a dalok hibátlan interpretálásán túl a hangsúlyt a hangulatra és a showra helyezzük.' - Keepers of JerichoAlbumok :

Walls Of Jericho (1985)
Keepers of Jericho - Walls Of Jericho1.Walls Of Jericho 
2.Ride The Sky 
3.Reptile 
4.Guardians 
5.Phantoms Of Death 
6.Metal Invaders 
7.Gorgar 
8.Heavy Metal (Is the Law) 
9.How Many Tears 
Keeper Of The Seven Keys I (1987)
Keepers of Jericho - Keeper Of The Seven Keys I1.Initiation 
2.I`m Alive 
3.A Little Time 
4.Twilight Of The Gods 
5.A Tale That Wasn`t Right 
6.Future World 
7.Halloween 
8.Follow The Sign 
Keeper Of The Seven Keys II (1988)
Keepers of Jericho - Keeper Of The Seven Keys II1.Invitation 
2.Eagle Fly Free 
3.You Always Walk Alone 
4.Rise And Fall 
5.Dr. Stein 
6.We Got the Right 
7.Save Us 
8.March Of Time 
9.I Want Out 
10.Keeper Of The Seven Keys 

Kedvencek közé jelölték :
lillacry, hevimetal, szandra1226, sking, ViharLovag, Jessye, Jucus, ISTVÁNATYA, legmachine, Metako, brigitta08

[ Hibajelentés / Üzenet a profil tulajdonosnak ]
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0052 s