Linx logo
Linx Ének : Tibi
Gitár : Zsolti
Basszusgitár : Pityu
Dob : Szövi
A zenekar története 2002 végére vezethetõ vissza, amikor találkoztam egy nagyon régi ismerõsömmel, pontosabban bátyám gyerekkori barátjával, aki közölte, hogy jó lenne zenélgetni egy kicsit. Mindketten egyetértettünk, mivel már mindkettõnknek volt zenekari próbálkozása elõtte (Szabad Idõk, Le Plume Noire). Majd Zsoltit kerestük meg újdonsült ötletünkkel, akit nem sokáig kellett győzködni.
Szegényes felszereléssel + még 1 emberrel (Pityu) kiegészülve 2003 január-februárjában, elkezdtünk a Barikádban próbálgatni. Elõször a hazai klasszikus punk zenekarok jól bevált slágereit próbálgattuk, ekkorra már egy énekessel (Rácz Zsiga) . A késõbbiekben Zsiga elhagyott bennünket a mai napig tisztázatlan okok miatt. Késõbb Pityu is beadta lemondását. Ezek után már, pár saját nótával tengettük szerény próbáinkat. Kissé „üresnek” tûntek a számok, kéne még ide valami -gondoltuk. S ekkor jött Öcsi aki, mint harsonás foglalta el helyét a csapatban. Sajnos az elsõ 3 fellépés után úgy döntöttünk, hogy nincs szükség Öcsi munkájára. A későbbiekben csatlakozott hozzánk Kuli, aki a basszgitárosi posztot töltötte be Tibi helyett, aki ezt követően ritmusgitárhoz nyúlt.Ez a történet sem sült el jól, hiszen Kuli is elhagyta a Linx-et, így helyére ismét Pityu került a kezdeti időszakból.
Tehát a jelenlegi felállás: Tibi/ritmus+ének, Zsolti/gitár, Pityu/bassz Szövi/dob. Mindhárman az Oi zene megszállottjai vagyunk, ezért saját számainkat is úgy alakítjuk, hogy minél jobban érezhetõ legyen rajta az Oi szelleme. Nem különösebben politizálunk, bár a szövegekben néhol erõs társadalom bírálat, rendszergyûlölet érezhetõ nem véletlenül…Nem tartozunk semmi féle tömörüléshez, párthoz,szervezethez, csak egy nagy baráti közösséghez, akik leginkább magyar zenekarokból és emberekből áll.
Egy 6 számos demot sikerült megjelentetnünk , ami egy házi stúdióban lett rögzítve.Ezek közül szinte midnegyik már ismerősen cseng a koncertre látogatók fülében. A demo teljes egészében letölthető az oldalunkról.
Hála a barátainknak, akik nagyon sokat segítenek nekünk, koncertekre, fesztiválokra kapunk meghívásokat.
Indulásunk óta már külföldre is kijutottunk és számos neves bandával játszhattunk együtt.

"...imádd a zenét,ha a szíved diktálja
állj ki a barátodért,ha a helyzet kívánja..."
Linx

Albumok :

Demo (2004)
Linx - Demo1.Borúra Derű 
2.Ember Vagy? 
3.Kinél Az Igazság 
4.Lépj Fel! 
5.Skinhead Szerelem 
6.Turnépesedés 
Új számok (2005)
 1.Erőszak dal 
2.Streetpunk város 
3.Varratok 

Kedvencek közé jelölték : 151
[ Hibajelentés / Üzenet a profil tulajdonosnak ]
Hozzászólások :
Lylu
Lylu
2011.03.11. 18:58:49
http://download.hellshare.sk/linx-rar/2528883/
"Bámulva kergetjük álmunk tarka képét, örökre elveszítjük gyakran éltünk szépét, S későn hullnak könnyeinnk."
Tájmi
Tájmi
2011.01.15. 23:27:38
Hali!Jólenne ha találnátok olyan oldalt ahonnan le is lehet szedni mert ez így kurvára nem jó!Semmit se akar elfogadni!!!Köszi
Tarajos

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0038 s