ZUD logo
ZUD Guitar : Eckert Attila
Guitar : Norbert 'Cannibal' Fülöp
Programming, vocals : Bencsik 'Becse' Gergely
Bass : Rab 'Kraaken' Attila
Drums : Monoszlai Betti
Zenénkben különbözõ elektronikus-zenei mûfajokat keverünk a heavy-metal különbözõ ágaival. Ebben az underground produkcióban az energikus és meglehetõsen barátságtalan zene mögött egy kegyetlen és annál valószínûbb jövõképrõl született gondolatok dolgoznak.
A ZUD egy lehetséges jövõkép mögé tekint be. Alapvetõ kérdése, hogy merre tart az emberiség, és a technikai fejlõdés mellett meddig ember az ember? Az alapvetõ téma a „Gép születésére” épül, mikor az emberi lélek lehetõséget kap arra, hogy új formában létezzen. Próbálunk válaszokat keresni arra, hogy mi történne, hogy mi fog történni az ember lelkében és ez miként érinti az emberiséget. Vajon a Föld legkegyetlenebb faja milyen eszközöket választ a környezete átalakítására, ha hús és csontok helyett acél és szilícium formájában létezik?
------
Our music is a mix of different electronic-musical genres with different branches of heavy metal. In this underground production, behind the energetic and pretty unfriendly music work the thoughts of a cruel and an even more likely vision.
ZUD gives us insight into a possible vision. Its basic question is: where is humanity heading, and for how long can humans be considered humans considering today's technical development? The basic theme is built around the "Machine Born", when the human soul is given the opportunity to exist in a new form. We are trying to find answers to what will go on in people's souls and how this would affect humanity. What tools would the most ruthless race on this Earth choose to alter its environment when existing in the form of steel and silicon instead of flesh and bones?
Machine Born EP meghallgatás / letöltés
Facebook kapcsolatfelvétel

Albumok :

Machine Born EP (2012)
ZUD - Machine Born EP1.Intro 
2.Machine Born 
3.Cage 
4.Ash Rain 
5.Nemesis we are 
6.Death on Wings 
7.Vallomás 

Kedvencek közé jelölték :
Csumi, Sztr, KoRn-kid, zudband, Kamcs, Shadow5, Armour Claw Ring, Sugar Cube, SeTile, metalbeast

[ Hibajelentés / Üzenet a profil tulajdonosnak ]
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0209 s
© zud.rockerek.hu