Angerseed logo
Angerseed Vocals : Peter D. Maniak
Guitar : Nagy Viktor
Guitar : Fehértóy Péter
Bassguitar : Bodnár Csaba
Drums : Szendi Attila

Koncertek:
2019-07-09 Dunaújváros - Szalki-sziget - Rockmaraton 2019 - 1.nap Fellépők: Age Of Agony, Angelseed, Angerseed, Archaic, Booze&glory, Counter Clockwise, Csók és Könny, Dying Fetus, Fegyelmező Részleg, Gloryhammer, Gutted, Ideas, Infest, Kill With Hate, Krisiun, Lovecrose, Macskanadrág, Metal Church, Nemecsek, Nervosa, Odpisani, Picsa, Prosectura, Purgen, Rhapsody, Tales Of Evening, The Casualties, The Exploited, Éhenkórászok Kezdés: 13:00 Flyer

Az ANGERSEED 2007 végén alakult Peter D. Maniak (ének) kezdeményezésére. A zenekar a Death Metal mûfajt tûzte lobogójára, mely egyenes és lényegretörõ, de nem zárkózik el a komplexebb megoldásoktól sem. Az akkor még egészen más felállású zenekar 2008 decemberében mutatkozott be elõször élõben. Az Angerseed azóta is folyamatosan koncertezik itthon és határainkon túl egyaránt, a banda intenzív és látványos élõ teljesítményérõl rengeteg pozitív visszajelzés érkezett. A koncertezést a felállásban bekövetkezett változások sem akasztották meg, az Angerseed jelenlegi felállása: Peter D. Maniak (ének), Nagy Viktor (gitár), Fehértóy Péter (gitár), Bodnár Csaba (basszusgitár), Szendi Attila (session dob).
Az elmúlt 7 évben számtalan fellépést tudhat a háta mögött a zenekar, nem kevés világszerte elismert alakulattal volt már alkalmuk egy színpadon, illetve egy rendezvényen játszani. A teljesség igénye nélkül: Asphyx, Tankard, Krisiun, Decapitated, Hate, Christ Agony, Anaal Nathrakh, Arkona, Norther, Kataklysm, Arch Enemy, Fleshgod Apocalypse, Amorphis, Sear Bliss, Moonsorrow, többek között. Az Angerseed elsõ komolyabb életjele az öt számot tartalmazó “The First Seeds (Before The Reign Of Anger)” Demo CD képében öltött alakot 2010-ben. 2012-ben jelent meg a “Dawn of a New Kingdom” EP, mely a zenekar addigi munkájának egy jóval érettebb összegzése volt és kivétel nélkül elismerõ kritikákat kapott mindenhol.
A banda 2015-re vonatkozó tervei között a további koncertezésen kívül az elsõ nagylemez megjelentetése, valamint a minél hatékonyabb határainkon túli terjeszkedés szerepel elsõsorban. Az Angerseed folyamatosan frissülõ honlapján és facebook oldalán minden aktualitás megtalálható a zenekarral kapcsolatban, meghallgathatóak dalok az eddigi anyagokról, megtekinthetõek a zenekar hivatalos videóklipjei, illetve koncertvideói. Az Angerseed eddigi anyagai világszerte elérhetõek az összes piacvezetõ zeneáruházban és a mobilszolgáltatók rendszerében az Ezsmusic Digital által, valamint megrendelhetõek különbözõ merch cuccokkal egyetemben a zenekar elérhetõségein.
Kedvencek közé jelölték :


[ Hibajelentés / Üzenet a profil tulajdonosnak ]
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0044 s